39

Леша

преди 2 години

До 40 Ясно, следващия учител по български без реализация. Какво работиш работнико? Пропагандираш за стотинки и сънуваш фондови борси. Ненормалник.

38

до 39

преди 2 години

Написано е за масовката антиваксъри. Явно не си от масовката. Динко от Ямбол- много пари, без капка акъл.

37

Анонимен

преди 2 години

пазете кунчеф! набийте му 4-та двойна ваксина! нас неваксинираните не ни мислете! ние ви гледаме сеира и ви се смеем на акъла

36

до 38 от славянин

преди 2 години

Аз пиша за глобален мащаб бе, нарковаксърче, не само за България и Румъния! Я обясни защо в 100 % набодения и ''защитен'' Гибралтар отмениха всички масови коледни и новогодишни тържества!?

35

до 39

преди 2 години

Не се впечатлявам от хора, които дори не могат да пишат! Тираджии с доход 6-7000лв. месечно не са ми интересни. Толкова са ни вноските на двете коли. Заплата не взимам. Имам приходи- било то от компании, фондове, бизнеси, B2B отношения. Не можеш да го разбереш, не се пъчи. Научи се да пишеш, иначе просто потвърждаваш тезата как антиваксърите са неграмотни. И не, заплата не взимам. Мерси.

34

Леша

преди 2 години

До 37 Този път не си познал човека. Бас ловя, че съм изхарчил десетки пъти повече пари от теб, но не го афиширам, защото това не е никакъв фактор. Такива комплексари като теб които ми се хвалят със заплата са ми много смешни. Приятел, ти взимаш заплата, няма значение колко е голяма, взимаш заплата и си работник. Разбираш ли или продължаваш да мучиш?

33

До славянина

преди 2 години

Сега отговори на въпроса колко % са ваксинираните в България и в Румъния и ще разбереш колко неуместно е да говориш за 70% и за 80% в държави, в които няма и 30% ваксинирани

32

до 33

преди 2 години

Баце, ходи карай там баничарката, пий ракията, рини дъното, слугувай на заможните и не се опитвай да мислиш. Няма да е в този живот.

31

Леша

преди 2 години

До 32 На кой плащаш болничен престой? Колко болни от ковид познаваш? Личен избор с пари ли се купува? Това да не ти е индулгенция при онази дpипa папата?

30

Анонимен

преди 2 години

на наука, която първо мисли как да създава вредни вируси, а после търси начини да ни спасява от тях, не вярвам.

29

славянин

преди 2 години

Спасителите'' ни първо ни лъжеха - 70 % набодени и ''защитени'' и край на пандемията, след това ни лъжеха - 80 % набодени и ''защитени'' и край на пандемията, след това ни лъжеха - 90 % набодени и ''защитени'' и край на пандемията, сега ни лъжат - 100 % набодени и ''защитени'' и край на пандемията! Колко ще е необходимият следващ % набодени и ''защитени'', за да дойде краят на пандемията!?

28

Леша

преди 2 години

До 30 И какво са направили неинжектираните? Откриха ли вируса, измислиха ли ваксина? Как се разбира, че някой е заразен докато няма симптоми? Колко аутопсии доказаха, че някой е умрял от ковид?

27

Анонимен

преди 2 години

Четеш коментарите и ти става всичко ясно. На антиваксъра си пише всичко във фиша със заплатата ту. 90% от хората с топ 10% най-високи доходи у нас са ваксинирани. 90% от антиваксърите са със заплати на склададжия (разбирай 2000лв.). Няма какво повече да се каже. Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. Кофтито е, че аз с огромните си данъци им плащам болничния престой, което трябва да спре.

26

АнонимеН

преди 2 години

НАСЕЛЕНИЕТО ЩЕ БЪДЕ ДОКАРАНО ДО ПЪЛНО ОШАШАВЯНЕ ! СТРАХ ШОК И УЖАС! И ВАЖИ И ЗА ВАКСИНИРАНИ И ЗА НЕВАКСИНИРАНИ! БЕЗ СЪПРОТИВА, ПОДЧИНЕНИЕ И ПОСЛУШАНИЕ ! И НЕПРЕСТАННО ЩЕ СЕ ПЛЕЩИ, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ, А АКО НЕ СА, Е САМО ЗАЩОТО НЕ СА СИ СЛОЖИЛИ СЛЕДВАЩАТА ДОЗА!

25

Анонимен

преди 2 години

Нормално за държави от третия свят. Пука ни на нас, добре платените. Работим си от вилите, печелим си парите, а слугинажът, който сам си прави локдауните, нека си мре и реве- не ни пука.

24

Анонимен

преди 2 години

Западните държави са хвърлени в огъня заради неваксинираните. И болниците им са пълни с неваксинирани. Броя смъртни случаи е право пропорционален на % неваксинирани. Факт! И освен това сега са в 4 вълна. А някои трета. А пък в България се задава 5 вълна.

23

Леша

преди 2 години

Пак ли бушува? ха-ха Още не познавам болен от тъпнята. Кога ще идва насам?

22

г-н Хазарт (депутат)

преди 2 години

А кажете ми не бушува ли епидемия от простотия?!

21

Анонимен

преди 2 години

Пандемията няма да спре, защото много хора се ваксинираха. Ваксините против "ковид" са катализатор за "ковид" вируса. Който не е съгласен с мен , да ми докаже противното с факти!

20

Анонимен

преди 2 години

Доайенът на НС правилно каза: Че свобадата не е да правиш каквото искаш, а да не правиш това което не искаш.