10

Анонимен до 12

преди 2 години

Консултациите, които дават учителите, НИКОГА не са се плащали. Работим ги за тоя, дето клати гората! БЕЗПЛАТНО!!

9

4

преди 2 години

Не виждате ли, че проблема е друг. Направиха връщането на учениците в клас не толкова защото им се иска, а 1- всеки учител горен курс води клас, така на края на месеца 100 лв в джоба преди Коледа, 2 - много от учителите дават консултации, които не ги правят он-лайн и ето ти още пари пак преди Коледа, 3- бройките заразени падат трябва отново дас са високи, заради ваксинацията,4-служебните министри се гласят да станат редовни и трябва да се харесат на обществото.

8

Анонимен

преди 2 години

хората пари нямат за огрев,тия фашисти тестове за милиони купуват,свещи да си купите здравни фашисти

7

до 25

преди 2 години

Ей сkaпaняk, така наречената "държава" трябва да подсигури БЕЗПЛАТНО обучение на всички деца и никой не е длъжен да плаща и дори и една стотинка на фaшucткитe ***, които и без това се преоядоха от измислената "пандемия".

6

Анонимен

преди 2 години

Ерата на лъжите и небивалиците - здрави деца трябва да доказват че са здрави с "тестове", които нищо не показват и доказват. Гаврите, които си правите с децата ни никога няма да ги забравим! Тия бokлyцu в най-скоро време ще ги тестваме ние дали могат да бягат бързо за да си спасят миризливата си кожа.

5

Анонимен

преди 2 години

4 лева? Кацаров не ги ли купуваше за повече?

4

Анонимен

преди 2 години

Все някой ви е виновен...Но се оказа, че има училища с добра организация и децата са в училище. Парите дарени от родителите се използват в случая. Не мога да повярвам, че напоследък има родители, които се държат абсолютно неадекватно и смятат, че всеки друг е длъжен да се грижи за детето им. Това си е тяхна отговорност...

3

Анонимен

преди 2 години

Четири лева тестче, четири лева. Тридесет процента кешбек,са си тридесет процента, макар и от четири лева. Все пак е по-добре,от сто процента от нищо.

2

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Няма никакъв смисъл от тестването на децата, първо че ковид е безобиден за тях и второ децата много рядко боледуват и се заразяват от него... А за родителите много от тях вече са чипирани и ваксинирани и уж са защитени, защо се грижите за тях?

1

Следят ни масово

преди 2 години

Следят ни масово с Изкуствен интелект, от ЕС предлагат защита само ФАШИСТА Джамбазки подкрепя МВР и мутрите! БНР