26

Анонимен

преди 2 години

Турците в България са съвременните пролетарии, а БСП по определение е пролетарска партия. Проблемът е, че Нинова трябва да признае Доган за вожд и ходжа (учител) на българския народ.

25

ТРУДНО ,БЕ...

преди 2 години

ПРИ ТОЛКОВО МНОГО НЕКАДЪРНИЦИ И ОТКРОВЕННИ ЛЪЖЦИ, СЪВСЕМ РЕЗОННО Е ДА ПАДНЕ ПАЗАРЛЪК С НЕПРЕДВИДИМИ ПОСЛЕДИЦИ!...НАЙ -ОБИГРАНА В ТИЯ ВРЪТКИ Е КОРНИ И НИЩО ЧУДНО , ОТ 4-тото МЯСТО В КЛАСАЦИЯТА , ДА ПОЧНЕ ДА РАЗДАВА КАРТИТЕ НА "КАНАДСКИТЕ УМНИЦИ" И ХИТРЕЦИ .....А, ТОВА , КОРНИ ГО МОЖЕ!!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

БСП трябва да се влее в ДПС и да го превземе отвътре.

23

Анонимен

преди 2 години

Не мога да го избера,защото ме е страх, страхувам се, нека българите изберат сами какво искат и кой да управлява! А ДПС да остане като партия и бъде представител на либералите и демократите, каквито са си по принцип! Но кой да управлява страната - нека българите решат сами, да се съберат и решат! Каквото те решат, това да е , да бъде тяхната воля, без майнд контрол!

22

Анонимен

преди 2 години

Това е крайното ми решение - нищо не избирам, народа да избере сам, но без майнд контрол и друг контрол! Оставете ги сами да решат, а ДПС ми се иска да остане като партия, да не бъде изхърляна!

21

Поправка

преди 2 години

Погледнах в сайта на Уикипедия, че на ДПС цвета е жълт и сложих жълто! Това не е избор, контролират те с майнд контрол, заплашват със смърт, ако избереш каквото искаш, аз избрах розовия цвят и жълтия и АЛДЕ в себе си вътрешно желаех, но ме заплашват, не мога нищо да реша, нищо, нека хората в България сами да решат кой да управлява, без майнд контрол и заплахи! Нека ДПС остане на власт, моля ви!

20

Анонимен

преди 2 години

Това не е избор, заплашват със смърт, ако избереш каквото искаш, аз избрах розовия цвят и жълтия, но не ме заплашват, не мога нищо да реша, нищо, нека хората в Българи сами да решат кой да управлява, без майнд контрол и заплахи!

19

Анонимен

преди 2 години

Исках АЛДЕ и ДПС да управляват, защото са разумни и добри хора, но бях под тотален майнд контрол и друг вид контрол, но не мога да го избера,защото ме е страх, страхувам се, нека българите изберат сами какво искат!

18

Без майнд контрол!

преди 2 години

Бях под тотален контрол - майнд контрол, също и заплахи чрез реклами, болки и не избрах това, което искам, не изразих своите желания, но погледнах в сайта, че на ДПС цвета е жълт, затова сложих жълт цвят, не мога да го избера, защото много хора ще загинат, още от сега отправят заплахи, нека българите сами изберат кой да ги управлява,нека те изберат!Исках точно ДПС да управлява, защото Доган беше умен,добър и разумен човек, а не мутра и тъ пак!Майнд контрола е тотален,нищо не избираме сами,нищо

17

Така

преди 2 години

Така и не разбрах, макар и тайно, подписаха ли някакво споразумение по някакви политики? Ако не са, днеска ни чака парламентарно шоу. Ще се забавлявам искрено.

16

Анонимен

преди 2 години

Колониална администрация с двама еничари отпред - това представлява ,,правителството'' .

15

Анонимен

преди 2 години

Tова е държава на българите, нека те си изберат сами кой да управлява и да са доволни от избора си и щастливи с избора си! Не им контролирайте мозъците, нека сами си изберат управление с което да са щастливи от избора си! Спрете да им контролирате мозъците ,нека те се договорят и разберат сами кой искат да управлява и да са щастливи от избора си! Дайте им поне веднъж, те да решават сами съдбата си, нека българските политици и българите да решат съдбата си сами!

14

Това

преди 2 години

не е "четворна коалиция".Това е комарджийско каре. Събраха се от кол и въже, като за международен турнир - доказани изпечени мошеници с афинитет към червената боя и "млади таланти" специализирали игрите в странство. А залогът и мизата сме ние всички, децата ни, Конституцията, държавата. Ще блъфират и ще цакат - все за наша сметка. Промяната им е бетонирана константа, а ние ще им се радЕваме.

13

Щирлиц

преди 2 години

Един дедо спасител вече ни ...оправи за 800 дни,втора серия не ни се гледа.

12

СМЕХ...

преди 2 години

ШЕ ТРЪГНЕ ---АКО КАКА КОРНИ КАЖЕ....АКО НЕ , НАПРОЛЕТ , ПАК ....НА ПОПРАВИТЕЛЕН.

11

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

КОРНИ ИСКА НОТАРИАЛНО ЗАВЕРЕН ДОГОВОР , ЗА КОАЛИЦИЯТА ...ХА,ХА,ХААААА....ЯВНО НЕ ВЕРВА НА КИРЕ "КАНАДСКИЯ ЛЪЖЕЦ" И БЪРЗА ДА СЕ ЗАСТРАХОВА ! ...КОРНИ Е ПЕЧЕН ЮРИСТ И КАНАДСКИТЕ ФАТКИ , НЕ И МИНАВАТ.........А И ТЯ , ЛЪЖЕ ДАЛЕЧ , ПО-ДОБРЕ ОТ КИРЕТО.....

10

Дедо Пенс

преди 2 години

Засега тези канадци обещават да ми дигнате пенсията със 70 ли,20 лева повече от Бойко!!!Е затова ли ги ручахме жабетата канадчета???

9

Анонимен

преди 2 години

Нали лично Боко предложи поста председател на парламента на Нинова? Вдигнете се на бунт срещу Вожда на калинките и вземете властта. Този шизофреник ви прави смешни. Никой не му слуша гглупостите. СДС да се отдели от ДПС вече.

8

Анонимен

преди 2 години

Не искаме да плащаме за газ. Ще пратим НАТО да ни завладее газовите полета из Руско за европейския народ. НАТО е по-силно от Русия. Тогава защо плащаме за газ? Плащаме, защото НАТО е по-слабо от Русия.

7

Анонимен

преди 2 години

Как да си поделим Русия? НАТО ще стигне до Япония. НАТО ще завладее жизнено пространство за европейския народ. Не е справедливо Русия да притежава богатствата си. НАТО се сърди.