33

Анонимен

преди 2 години

Баси наглото джудженце! То може да се разширява към Украйна и на където си иска ама не иска него да го притесняват.. брееей къде го дават така ?

32

до 36

преди 2 години

я да обясниш как Путин не зачете Минските договорки. Чакам фа ни обясниш, но първо ги цитирай какви бяха....май ти е трудно

31

Анонимен

преди 2 години

Някой бил ли е в Украйна? Това са ромите на славянските народи. Езикът им е някаква смесица от руски, имената им са смесица от руски, всичко им е руско, но преработено. Те са нещо като Северна Македония по отношение на България. Това си е руска територия от векове. Аз се чудя едно нещо - защо ЕС, САЩ и НАТО не поискат Турция да върне Константинопол сега Истанбул. Този град винаги е бил европейски. Да, ама никой не повдига този въпрос. Защо ли?

30

до 29

преди 2 години

уважаеми, НАТО не е световния жандарм. Има ООН с резолюция на което може да се сформира коалиция за защита на дадена държава, нищо че Русия е с право на вето има точка в устава която в спец случаи заобикаля ветото....

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 "Украйна със сигурност е настабилен и несигурен съсед, с изключително корумпирани лидери и в този смисъл е заплаха за националната сигурност на Русия. Затова няма право да се присъединява където си иска." Изказванията на рублофилите от ден на ден стават все по-нагли и абсурдни.

28

Анонимен

преди 2 години

Путин много добре знае, че Западът и писмени гаранции да даде, няма никакви скрупули да ги нарушава.

27

Анонимен

преди 2 години

До До 19/26 Сещам се, че не е Путин, който трябва да казва какво мислят украинците, независимо какво е то. Това противоречи и на изказванията на Кремъл, че не се "бъркат" в работата на други държави, що се отнася до техните суверенни дела. Разбира се, всички знаят, че това не е и никога не е било вярно, но последните изказвания на Кремъл ясно показват, че Русия рязко вдига агресията към западния си съсед.А за тези от вас, които искат да живеят в руската мизерия, винаги препоръчвам да отидете там

26

до 20

преди 2 години

стига с това изтъркано клише за народите, дай всички да са в НАТО щото щяла да ги напада Русия. Русия за си има достатъчно територия и ресурси. И има за задача да ги опазва.Що Русия не си разполага ракети в Куба ,Венецуела и Никарагуа, някой да отговори.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 Украйна със сигурност е настабилен и несигурен съсед, с изключително корумпирани лидери и в този смисъл е заплаха за националната сигурност на Русия. Затова няма право да се присъединява където си иска.

24

Анонимен

преди 2 години

И да нямаме враг, ще го създадем. За родину, за Путину. Урааа другари!

23

д-р Дрегер

преди 2 години

Ако не беше Русия да устройва набези по Европа веднъж на 50-100 години, никой нямаше да се занимава с НАТО, което е трън в *** както всеки друг отбранителен съюз. Така че на практика Вова иска гаранции че никой няма да му пречи да присъединява и ограбва територии.

22

Гого

преди 2 години

А какво стана с писмените гаранции на Русия че признава и е гарант за териториалната цялост на Украйна, договор от 1994 година. Когато поиска Украйна да и предаде ядреният си арсенал? И Русия като иска да определя кои държави в какви съюзи да влизат, какво предлага насреща?

21

селянин

преди 2 години

това ми звучи като ултиматум на който отговора е не а пък това е повод за окупация на украйна

20

X

преди 2 години

Да пише писмо на Дядо Коледа.

19

Анонимен

преди 2 години

А тези народи на изток,които искат да са в НАТО ,тяхната воля има ли значение?Защо искат в НАТО,а не търсят сигурност при жужи?Алчността на запада държи империята все още на крака.Вечна Му памет на Рейгън.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 Какъв е "предлога", че Украйна няма право да решава сама към кой съюз да се присъедини ли? :)

17

Адекватни мерки, а?

преди 2 години

Вовата пак се пъчи с великата си армия, с която не знам какво и кого ще спре, ако ситуацията съвсем се сгорещи. Чудо-оръжията Су-57 и "Армата" още ги човъркат на етап опитни екземпляри и хвалби как ставали все по-страшни. Какво друго да очакваш от държава, в чийто износ стоковата категория "Машини, оборудване и апаратура" е 4%, но пък във вноса е 32%. Русия си е все същият беден и войнствен суровинен придатък. Но пък си има стотина ненаситни доларови милиардери за сметка на останалите.

16

Анонимен

преди 2 години

Те ще му откажат ( защото не са много умни) и това ще е предлог да окупира Украйна. И ще си е напълно прав.

15

за един Крим питам

преди 2 години

Защо му е писменна гаранция на Путин, той да не ги спазва писменните гаранции?

14

Анонимен

преди 2 години

ха-ха,никой не ще с Русия,всички бягат от нея и искат с НАТО.Защо ли другарю Путин никой не ви иска освен разни комунистически остатъци като Беларус,Северна Корея и Венецуела.