73

Анонимен

преди 2 години

До 92 ннСфиро, Раша вече нямаше пари да издържа окупционната армия армия из Източна Европа и поради това продаде ГДР на ФРГ, а Полша и Чехия бяха страничен ефект. Ти виждал ли си общежитияга на Красная след заминаването на ***? Даже тънките стени не бяха останали. Варвари!

72

Me

преди 2 години

О, малкото човече се сърди, че никой не го обича? И даже ревнува своите съседи, като предпочитат други партньори :)) Хахах

71

нн

преди 2 години

Рейгън и Горбачов се договориха навремето, че СССР дава без бой ГДР, а НАТО няма да се разширява на изток. Да, ама не подписали писмено и видяхме какви са натовците, вече са на границата на Русия. Сега Путин не случайно иска писмено да се потвърди обещаното между двамата на времето, макар че то е вече безпредметно.

70

Анонимен

преди 2 години

Това е началото на новата световна война. Запада го натиска, защото мисли, че е слаб. А той може да избие всичко по света. Както и всяка една от ядрените държави. Къде бяха БГ-пещерите?

69

Малиййй

преди 2 години

А ПУТИН ЩЕ ДАДЕ ЛИ ГАРАНЦИЯ, ЧЕ РУСИЯ НЯМА ДА СЕ РАЗШИРЯВА НА ЗАПАД ?! ОСОБЕНО СЛЕД КРИМ И ДОНБАС?!

68

До Боби

преди 2 години

Украйнският президент не избяга в Крим избяга в Москва още на 23 февруари. И не присъства като президент в Крим за обявяването на референдума. Не пиши глупости че ставаш за смях,президенстката длъжност се изпълнява от Турчинов повреме на анексията.

67

Анонимен

преди 2 години

81 аха нищо, друг път. В румъния и полша цъфнаха тайни затвори на цру. Освен това някакъви ракети които уж били щит срещу иранската програма, а се оказа че е точно срещу руснаците, защото в иранската ядрена сделка се видя кой едностранно се оттегли. Мноого неща още *** не може да се сети, гледайки тъпашки предавания за приспиване на съзнанието.

66

Анонимен

преди 2 години

78 и нека ти ... че о-крайната е предимно източноправославна християнска , населението си говори и пише руски, нищо общо с опорките на Местан, които се опитваш да пробутваш.

65

Анонимен

преди 2 години

И след като НАТО се разшири на изток с бившите соц.държави ,какво стана с Русия?Нищо!Освен това устното обещание е било към Горбачов и неговият СССР.

64

Анонимен

преди 2 години

78 Проблем са такива платени мижжитурки като теб. Крим никога не е бил част от Украйна, а само е бил конюнктурно отдаден от Хрушчов "под административното ръководство на УССР". Т.е. автономията на Крим конституционно не е позволявала автоматично да бъде считан за изконно украинска територия.

63

Ха-ха

преди 2 години

Коментарите са по-интересни и забавни от статията! Иначе Путин знае какво иска и как да го постигне, макар и след време. Личи си ев*рейският му произход(минимум 25%,най-вероятно 50%)-много е хитър пущината.

62

...

преди 2 години

Тука пишещите *** не могат да разберат едно, че не отделянето на Крим е проблема, проблема е анексията от страна Русия. Представете си че в бъдеще примерно в Кърджали решат да направят референдум за отделяне от България, естествено под зоркото наблюдение на турски войници.И след това отново референдум за влизане към Турската република. Като се има предвид,че населението там преобладаващо е турско, как ще завърши според вас.

61

...

преди 2 години

От къде на къде той ще казва на държавите граничещи с Русия в кои организации да членуват. Ако бяхте стока нямаше почти всички бивши съветски републики панически да се опитват да се отделят от вас. Останаха само 2,3 бивши републики които са лоялни към мракобесната империя. Да си търгуват там с Китай, Монголия, Беларус, Северна Корея и да не се бъркат в нещата на развитие държави и тези които искат да се развиват.

60

Bp

преди 2 години

До 37Аз като българин и наследник на цар Симеон, който е завладял Константинопол, този град все ми е в душата и сърцето от тогава. Гърците не го отстъпиха на нас, ама турските суджуци ги оставиха там.

59

Анонимен

преди 2 години

Пусни 5..6 ракети да разберат кой кара влака

58

Мен

преди 2 години

До 70 абе кой кого излагал според теб не знам, факта е следния глинените крака на "икономическият мастодонт" Русия не удържа ха и се срина от самосебеси. Дали с рейгън или без все е същата. До 70 има много голяма разлика между това Куба да иска руски ядрени оръжия, и това да се разширява един военен Саюз. Някой да му е казал нещо на мусака от Минск че рашка му завзема бащиния та, не е и няма да му каже като на него не му стига да се сети сам. НАТО ще се разширява докато има желаещи за влизане.

57

Некойси

преди 2 години

Значи рашка може да се разширява насилствено на запад. А видиш ли НАТО доброволно да се разширява на изток не можело. *** я всичкото Русофил на амбразурата по руските граници и да защитавате майка Русия, щото така само се излагат.

56

Анонимен

преди 2 години

Добре де, кубинците като искаха през 1962г руски ядрени ракети, САЩ защо скочиха като ужилени и света беше на ръба на ядрена война? Защо, САЩ в правото си ли бяха да ограничават желанието на кубинският народ? Ако да, значи и руснаците сега са в правото си да не допускат Украйна да се превърне в плацдарм насочен срещу тях, гнойна рана на гърба им! Апропо,в България имаше ли референдум дали искаме да сме в НАТО? Или в някоя друга държава дали имаше такъв референдум? Не, разбира се!

55

добре че сме

преди 2 години

в НАТО.От как Русия нападна вероломно Украйна желаещите съседи на руската империя се блъскат на опашка да станат част от НАТО.

54

Крим не е руски

преди 2 години

Путин подписа да пази границите на Украйна в замяна на ядреното оръжие(Букурещ- 1994г)... А каква стана тя. Подписа на Путин не струва и 5 копейки.