227

АK 47

преди 2 години

Cxeмaтa с правене на пapи от обикновени гpипни вaкcинки не мина. Затова пycнаха второто издание с тунингован виpyc, подкрепен от жестока мeдийнa пpoпaгaндa - всичкото е машина за кинти.

226

хюстън,

преди 2 години

А ваксина за крадливи политици ...кога !!!

225

ами сега?

преди 2 години

Белгийският премиер: Ваксините не са достатъчни за свободата Вярвахме, че ваксинирането против COVID-19 води към свободата, но ще са необходими и допълнителни мерки, заяви премиерът на Белгия Александер де Кро пред федералния парламент в петък. Очаква се на извънредното заседание да се приемат допълнителни ограничения. В коментарни статии се посочва, че една от причините за влошаването на епидемичните данни е приложението на сертификатите за COVID-19, довело до опасно занижаване на бдителността

224

Анонимен

преди 2 години

Вероятно ще трябва да печеля ежегодни милиарди на гърба на говеждото население - каза директорът на Шмайзер и допълни - много ми е зле, не знам какво ще ги правя тия пари...

223

Анонимен

преди 2 години

Тоя е за публичен разстрел....и разфасоване

222

Идиотокрация

преди 2 години

При годишна смъртност без ваксини около 2 на хиляда и то преди създаването на естествен групов имунитет този вирус не би могъл "да разклати устоите на нашето общество" по никакъв начин. Това е демагогия от властимащите, за да не бъдат обвинявани от опозицията във всяка държава, че не са взели всички мерки срещу вируса (а това опозицията би направила отново за лична изгода). Това е и лъжливата теза на големите фармацевтични компании, за да си гарантират деселитна многомилиардна печалба.

221

Анонимен

преди 2 години

Интересното съвпадение е, че 24 часа след като от ЮАР отказват да купуват ваксини, не си спомням на коя фирма, се появи новит вариант Омикрон, в Африка. Ало, сценаристите, напънете се малко, пиеската не струва.

220

Анонимен

преди 2 години

Хахахаха,ежегодни????,не- ежедневни....нещастници

219

Анонимен

преди 2 години

Ако се абонирате СЕГА, към моятаиммуннасистемаТМ, получавате промокод ЗДРАВЕ, към следващите си ТРИ ваксинации !Не забравяйте, Вашето здраве е Нашата работа !

218

Анонимен

преди 2 години

240 Пълни глупости. Лекарство се мисли много по-трудно от ваксина и му трябва пак същото време да мине през клинично изпитване. Да не говорим, че безвредни лекарства няма. Дори най-обикновения парацетамол има сумати странични ефекти. За по-сложни те лекарства изобщо да не говорим.

217

Тракиец

преди 2 години

Лошото е ,че все още няма ваксини.Като излезне първата истинска ваксина и щи се ваксинирам.

216

Анонимен

преди 2 години

Естествено, открихте Америка. Всеки лекар го знаеше това още като се заговори на ваксина, а всеки с поне два грама мозък може сам да се досети още след обявяването на първите ваксини и намаляване на антителата след 6 месеца.

215

ИМА И ЛЕКАРТСВА...

преди 2 години

Акад. Ванцо Митев: Лекувайте Ковид-19 с БРОМХЕКСИН (алтернативно: Амброксол), ХИМЕКРОМОН и КОЛХИЦИН. Евтини и налични лекартсва. Изключително ефективни според акад. Митев и тествании в Александровска. Започваи и официално клинично проучване. Потърсете Видеото от България On Ai-r, има го в у-туба и ГО ИЗГЛЕДАЙТЕ ДОКРАЙ! ФАРМАКОЛОГИЯТА Е СЕРИОЗНА НАУКА, А ДО ТОЗИ МОМЕНТ Е НАПЪЛНО ПРЕБЕНРЕГНАТА, ЗА СМЕТКА НА ВАКСИНАЦИЯ!... ИМА И ЛЕКАСРВА, НЕ САМО ВАКСИНИ.

214

Зеления чарап

преди 2 години

Това били конспирациии - казвахте. Само една инжекция и готово - казвахте. Не сменяли генетиката - казвахте. Нямало маркери в инжекциите - казвахте. Ама всичко излезе наяве. Сега казвате, че и чипове нямало и стерилитет. Писна ми вече то не останаха конспирации за да се случват. Всичко си стана реалност.

213

Анонимен

преди 2 години

До: доц. Мангъров Аз да ти кажа честно, именно доцент Мангъров ваксинира детето ми с противогрипна ваксина. Използвахме го за задължителните ваксини, защото бяха по-качествени и дори си плащахме, макар иначе да са безплатни. И ни предложи ако искаме (по желание) да го ваксинираме против грип. Ние сме си виновни. Ваксинирахме го, после като вдигна температура, абе разболя си се от грип - една седмица с 39 градуса. Свалихме температурата с оцет.

212

абе

преди 2 години

Който не го е вярвал преди, значи наистина е бил зомбиран от психоатаките на всички специалисти.Елементарната логика,не здравната, води до това,че на практика е невъзможно да се направи и одобри ваксина,НЕ лекарство,ваксина, за 6 месеца.И всичките въпросителни и недоворие се породиха именно от това-как така без никаква подготовка,опити,изчакване на евентуални последствия,се реши да се инвестира млрд.$ във ваксина,а не в лекарство.Не е нужно да си спец.за да знаеш за ваксина е нужно време-години

211

Demonaz

преди 2 години

Мократа мечта на всеки меркантилен комуноид - продукта му се натрапва задължително. Кой знае какви луди рушвети е плащал на ЕС за да тоемозят гражданите си.

210

От Берлин

преди 2 години

Намерили кой да питат!? То, все едно да питат педофил, дали е полезно голи мъже да работят като педагози...!?!Смешни сте...

209

доц. Мангъров

преди 2 години

Кромид е вид грип. Както има ваксина за обикновен грип и всяка година си слагаш, така ще е и при кромида. Ефикасността на такава ваксина е 30%. Разликата е, че от година на година желаещите за набождане с/у обикновен грип стават все по-малко. Сега чрез заплахи и въвеждане на задължителни имунизации по три пъти в годината Бил Гeя, Фаучи, СЗО, Меркел, Макарoн и шaйkа слaгaчи ще напълнят шкафчетата.

208

българин

преди 2 години

Значи вижте какво мисля. Ваксини е имало от много отдавна и те се продават (безплатни или не). Печалбите вървят, не спират. Противогрипни ваксини има всяка година. Но някой смятал ли е има ли друга ваксина която да се продава в такива мащаби и с толкова бройки като тези срещу коронавируса? Рано е да правим изводи, но се говори че новият вариант Омикрон причинява леко заболяване и се очаква да е краят. Това според мен е естествена ваксина, която ще се окаже най-добрата от всички!