13

Анонимен

преди 2 години

Така ли, а защо чак сега се жалва ?!

12

Анонимен

преди 2 години

Гешев ОСТАВКА. Съдебна реформа.

11

Бау

преди 2 години

Всички прокурори крадат и лъжат.

10

Анонимен

преди 2 години

Министъра на правосъдието какво мисли за корупционните схеми на киро канадеца? Сиела правят киро първи а той ги наема с договор за милион евра? Неговата калинка дето си върти задните части в инстаграм и гепи 50 милиона от вмз за 1 месец как е нормално ли е? Трайкате си?

9

Осем,

преди 2 години

тя не може да разследва никой, който не се е облажил от еврофондовете. Затова и не чакай от нея да го прави. Но според една новина от ония дни, може успешно да скипва всички, дето не са ларж в подпомагането на работата й.

8

Анонимен

преди 2 години

Много е смешно как се пъчат с Кьовеши и ДБ сега и министъра, а пък тя като дойде никой не поиска от нея да разследва Гешев. Кьовеши туй Кьовеши онуй ама Кьовеши не намира нарушения.

7

Барни

преди 2 години

Белият хакер ги разпределя, те в ВСС не знаят. Но и ВСС рано или късно ще се смени, ще се намалят и ония в прокурорската колегия. Бавно, трудно, но ще се случат нещата.

6

това е

преди 2 години

от миналият месец - "МВР и Агенция Митници получиха правото директно да подават разследвания към европейската прокуратура (ЕППО), когато преценят, че са от нейната компетентност, т.е. че става дума за крупни злоупотреби с европейски средства. Досега тази комуникация бе монопол за Върховната касационна прокуратура."Но тук все още се ослушвате накъде ще задуха вятъра.

5

Ха!

преди 2 години

И да проверят това с преместването на ПРОКУРОРИТЕ!Пример давам: лицето Х от някаква забутана прокуратура в малък град, е преместено в Софийската градска прокуратура без конкурс и без нужния стаж! Докато на лицето У му е отказано преместване в СГП, а е бачкал 10 и кусур години в Софийската районна прокуратура! ПО АНАТОМИЧНИ КРИТЕРИИ СТАВА ПРЕМЕСТВАНЕТО!

4

сигурно

преди 2 години

Прокурор без два хотела се води социално слаб и получава по пет хил. лв. допълнително помощи !!!

3

истина е

преди 2 години

Няма прокурор ,който да не е за затвора !!

2

Свидетел

преди 2 години

Да проверят прокурорът от административния отдел на СГП - Милка Ковачева, на която делата не се разпределят по случайно разпределение, а директно си й дават значими административни дела, за които взима големи рушвети! ПРОВЕРКА ДО ДУПКА НА ТАЯ!

1

Анонимен

преди 2 години

Сградите са продадени, а автомобилите се водят изчезнали от паркинг.