54

Нищо ново

преди 2 години

До Herr Muller: И защо да е гавра? По-скоро демонстрира неграмотност.

53

Кико

преди 2 години

Вместо за война,за друго не можете ли да говорите и правите!

52

Herr Muller

преди 2 години

<<< "...заяви Остин, който погрешка нарече Русия Съветски съюз." >>> /// Не е никаква грешка, гавра е!

51

Анонимен

преди 2 години

"Украйна съобщи, че Русия е разположила над 90 хиляди войници по дългата им обща граница."Русия съобщи, че Украйна е разположила 125хил войници (половината си армия) около Донбас.

50

Анонимен

преди 2 години

До МЕН Приятелю, можеш да се присмиваш на чужда бойна техника, ако ти имаш по-добра. Но ти нямаш никаква. 3.дникът ти е гол. Така, че по-добре помълчи, защото смешен ставаш ти.

49

Анонимен

преди 2 години

Откога САЩ съгласуват действията си с когото и да било?

48

Мен

преди 2 години

До тея дет броят руската техника дето я биле за делили за Украйна и още нам си колко имали. Ми ако се в гледате в дередже то на руската армия ще паднете от смях и вие. Рашка прогресивно губи и не може да попълни бройките си от къвто и да е вид техника. Оня дет се пъчки с БУК 3М.дапровери в тубата има едно много хубаво руско клипче с разборка на цялата гама ПВО на Русия. Извадя от клипчета е грамофон свири майка плаче Русофил проява с вой.

47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 55 - Ако Русия искаше да презвеме Украйно военно, щеше да го направи, независимо дали в Украйна имаха 5000 или 50000 войника. Сега, как щеше да задържи украйна, без масивна хуманитарна криза и да бъде отритната и от малкото си партньори, а Путин, да не бъде критикуван на макс и опозицията в Русия да набере реална сила, не знам как ще стане ...

46

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия щеше да напада, 100 пъти да го е направила. Очевидно великата украинска армия ще превзима Донбас, но руснаците подготвено я чакат. Ето това чакане и последствията му плашат чернокожия вожд, От една страна не искат Миск 3, от друга всички осъзнават, че трябва да има развръзка, дори и цената на пердах, но да приключва по-бързо.

45

Анонимен

преди 2 години

Фашистите завзеха Украйна и се намират близо до Москва. Близо до Кавказ и Крим. Хитлер им завижда.

44

реалнафантазия

преди 2 години

Доставките на газ си вървят, даже е повече от периода за миналата година. Изключение прави Украйна. Разбрахме също, че дори да бъде анексирана Украйна, Русия ще бъде застрашена единствено чрез санкции, но не е ясно как така ще бъде поставена в международна изолация... Буда ли ли са украинците? Или просто изоставени? :)

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 53 Хихихи. Украинците имат същата икономика както преди. Единствените удари, които търпят са точно от руснаците, тъй че ако някой е сривал икономиката им, това са рааашките. Същото се отнася и за "собствената им кръв", която, като изключим , че въобще не е "собствена", беше обърната от самите руснаци, които по найбрутален и безцеремонен начин, първо анексираха Крим, а след това започнаха и вартизанска война в Украйна.

42

Анонимен

преди 2 години

Русия изпусна удобния момент да анексира Украйна, който беше когато анексира Крим, тъй че Джуджи даже не е великия тактик, за който се мисли. Тогава украинската армия беше буквално няколко хиляди човека, много зле въоръжена и нисък боен дух. Понастоящем украинците разполагат със значително по-боеспособна армия и опит от страна на рсунаците за открити военни действия ще срещне сериозни проблеми, дори без намесата на НАТО.

41

реалнафантазия

преди 2 години

До Боби, сега звучи логично, защо Украйна изпрати ресурс. Отчаян опит да започнат война поради студената зима, която ги очаква? Жалко за миролюбивите обикновени хора, които ще го отнесат... :)

40

Анонимен

преди 2 години

горките украинци, сринаха им икономиката, изолираха ги от собствената им кръв, а сега даже и в ЕС не ги искат, нас поне ни взеха в ЕС да им бачкаме като бели роби до гроб...

39

За незапознати

преди 2 години

Рашките имат поне 1000 Т-72Б3 специално заделени за историята с Украйна. - вече никой не воюва с танкове, ако няма тотално въздушно превъзходство ! Това го показа и войната между Армения ( подкрепяна от Русия с наемници и оръжие ) и Азербайджан ( подкрепян от Турция, предимно с дронове Байрактар ) Тотални загуби за Армения и поражение ! Байрактар вече се произвеждат лицензно в Украйна !

38

Малко факти

преди 2 години

Проблемът на Силата на Сибир 1 за Русия е, че договорът за цена на газта е фиксиран на 50 долара за 1000 м3, за десетилетия, така, че е все едно каква е цената на природния газ на пазарите в Азия ! Газопроводът засега е губещ !

37

Барба Ганьо

преди 2 години

Този още не е слязъл от дървото ....Не се закачай с Русия , ще ви изтрие от лицето на Земята ....

36

Анонимен

преди 2 години

А какво каза Румен Радев по въпроса ?!

35

Анонимен

преди 2 години

От Русия по-голям агресор няма. НЕУСПОРИМ ФАКТ!>>>>>ПРИ толкова природни ресурси е аморално да АНЕКСИРАШ , чужди територии.