28

Да

преди 2 години

Къде данъци, къде рекет..., яко събиране ще пада !

27

Казах ви

преди 2 години

аз ,че на тия най-важния министър ще им е Бойко Рашкоф, да ги пази от народнота любоф, па и явно да им събира данъците.

26

Алекс

преди 2 години

Трябва да се отмени несправедливия плосък данък въведен от БСП.Единствената държава в ЕС с плосък данък е България.

25

Ето това се казва

преди 2 години

леви политики с десни средства - да свалиш десет кожи от хората с данъци, скъп ток и яка инфлация, за да им ги раздаваш после на социални помощи.

24

Браво

преди 2 години

Дано успеете с Нефтохима на руснаците ама едва ли

23

Maybe

преди 2 години

Като гледам си тръгнал да ги събираш, чрез увеличаване на макс осиг доход-данъци от най светлите браншове. Съжалявам, че гласувах за вас както и всичките прители в моето обкражение, които са високо образовани и честно плащащи си данъците българи. Изглежда, че БСП взе надмощие над дясната ви политика и отново, ще има преразпределение от средната класа към неработещи и мамещи системата браншове.

22

ВСЕ ОЩЕ

преди 2 години

чудя се и се мая, КОЙ от двамата *** и кокорчо е мъжът и кой жената

21

Андрешко

преди 2 години

Андрешкоо, къде си да го туриш тоя Кокорчо у блатото, да се кокори наедно с жабите! Ще съдира той на хората кожите и ще им вади залъка от устата! За това ли си учил бре, търтей!

20

Анонимен

преди 2 години

Да обаче не и от Черепа и сие...те си остават без да плащат.

19

Анонимен

преди 2 години

Успеят ли да се преборят с наглия бачкатор в сивия сектор, всичко ще се нареди. Въпросът е, че в момента е най-лесно да се вземат данъци от честния платец със заплата над прага и плоския му данък. Такива у нас- бол. Но наглият бачкатор в сивия сектор трябва да бъде преборен. Начин за това е да се качва поетапнп минималната заплата, защото наглият бачкатор се осигурява на минимална, а всичко останало се взима под масата.

18

Майора

преди 2 години

Жалко Василев видяхме каква е промяната с увеличението нс осигурителния доход! Това за фашата формация не е нищо , защото и без това имата допълнителни пари от Сорос , но за обикновените българи е лошо , защо трябва да внасят по големи данъци ! Ти накарай Спецов и другите като него да си внесат данъците и тогава говори! А как да ти вярваме като и ти дължиш данъци в Великобритания!

17

Гроби Таласомо

преди 2 години

Кокор, ша сбираш данъците, ку има кой ти работи;))) Нал знаеш, ку населението не е доволно от доходите си, то нема да плаща данъци, ще се разпилее и избега или просто ша спре да бачка по начинът, по който са плащат данъци. Ако пък го гониш с милиция, заради едното кокоше яйце, ще получиш бунтове и гражданска война. Употребата на административните силови органи за решаване на финансови проблеми се нарича мутризация на управлението и при това положение, викам си върнем Бойко;)))Да не си обещавал..

16

АХ, ДАНО, ДАНО

преди 2 години

по-бързо Възраждане ги изчегърта тези мошеннници и лъжици *** и кокорчо от властта

15

Анонимен

преди 2 години

Какво ще събирате от вълната безработни която се задава след масовия фалит на бизнеси поради хиляда причини, точно обратното - сега ще ми плащате обезщетения.

14

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 11: Май всичко дето не ти изнася наричаш "фашизъм" а?

13

Анонимен

преди 2 години

Асен Василев да го гори огънят от камедонския автобус!

12

?

преди 2 години

???

11

Анонимен

преди 2 години

Много приказки, много нещо. Само умната с ковид фашизма, че да не увиснете по стълбовете преди да сте събрали данъците. Успех!

10

до Весела

преди 2 години

според теб без кеш няма да има корупция ??? Боже боже, там ще е на най голямо ниво. Главния проблем не е от събирането на данъците а от тяхното разходване кой разпределя баницата казано по просто. Точни тези който ги сабират най много после ще ги усвояват най-много. Скорошен пример В.Горанов или ги забравихте... На кокорчо дали няма да му се услади контрола на разпределенето

9

Весела

преди 2 години

А данъците на магазините без касов апарат кога?Докато има кешово разплащане ще има корупция и кражби!Просто е,но никой не иска да си плаща честно данъците!От тетката на пазара до Макс и Мориц