108

Тоя

преди 2 години

Има хубави очи.

107

Гого

преди 2 години

Поредния ***, който не иска да направи каквото трябва! Не иска да се бори със сивата икономика, всички знаят коя фирма на колко осигурява, само наш *** няма представа! Ей затова тук остана само лошия човешки материал, защото този който може му вдигат данъците, а на мързеливи или тариката му дават безплатна пенсия без да има принос за нея! Скоро и последни останали читави хора ще си тръгнат, ама на г-н не му дреме, той е замалко.

106

Анонимен

преди 2 години

Първо скачаш после викай хоп, защото дотук нищо не направихте, само вдигнахте цените до небето и ни вкарахте в рецесия

105

Анонимен

преди 2 години

Една стотинка няма да видите от мен шмекери, всичко ще си превъртя като разходи. Яжте ми тва хахаха

104

Анонимен

преди 2 години

По гнусен финансов министър от този на снимката, досега не съм виждал.

103

Анонимен

преди 2 години

Новата власт се изсмя на герб.

102

Анонимен

преди 2 години

Доста наивни българи гласуваха за тези. Някой ги излъга, че след като новите ще борят невидимата корупция, всички в България ще забогатеят. Колко много *** имало. Айде чакайте сега да валят пари.

101

Анонимен

преди 2 години

Тези ухилените просто се присмиват на глуповатите българи, които са гласували за тях. И на тези, които не гласуваха изобщо. Просто всички ще го..... ***ат.

100

123@

преди 2 години

Защо просто не принтират повече пари?

99

Бай Тошо

преди 2 години

До ?!?Румен Гечев ще каже колко заеми ще трябват. Той знае най-добре!!!

98

Кико

преди 2 години

Еи Лъжльо! Само за днес увеличихте зоните за паркиране ДВОЙНО!

97

!

преди 2 години

Макс. осигоритен доход се отнася за осигуровките, не за данъците. ДОО се плаща върху цялата получавана сума.

96

Ти да видиш...

преди 2 години

Щели да събират данъите....Сякаш до ден днешен е нямало събиране на данъи в България.Приказки, бля,бля...

95

Анонимен

преди 2 години

Защо 80% от България трябва да се съобразява с избора на най-демократичните шопски сой-гълтачи или на някой хигиенист на *** в германия, който не е стъпвал тук последни 10 години?

94

жоро от кокаляне

преди 2 години

До НобелНе зная къде си учил, но В БГ всичко е разчетено от мин. раб. заплата.Средна ,максимална йок.Осигуровките си ги плащаш въз основа на брутната заплата.Това което си записал важи за завършилите в симеоновоската академия.Питай титолувания гражданин на Банкя по най-печените финансови операции. Тез с кюлчетата и пачките.След това напиши каква е данъчно осигурителната тежест в БГ и колко е велик оня до чекмеджето!

93

Възраждане

преди 2 години

Бедните в България трябва да бъдат освободени от плащането на всякакъв вид данъци, такси и сметки. Да се взимат 20 пъти повече от богаташите и корпорациите. Само така ще има социялно равенство!!

92

Лудия

преди 2 години

До и тук да напишаДа и щото са излишни Борисов изтегли 5 милярда заем през септември 2020

91

Анонимен

преди 2 години

Кокорино скоро ще ви ококори ,наивници български !

90

stiling

преди 2 години

Четейки тука виковете срещу максималния осигурителен доход стигам до извода, че Българина много мрази да плаща, ама много обича да взема. Когато плаща все му се вижда много, кано взема все му се струва малко. Няма как при повишение на минималната заплата да няма повишение на максималния осигурителен доход! Пък и става въпрос за 300-400 лева повишение, а хората с високи доходи могат да си го позволят, пък и дължат все пак нещо на тази държава, че им е осигурила условия да изкарват високи доходи!

89

и тук да напиша

преди 2 години

финансовата пирамида на кирчо и асенчо скоро ше се срути,следва девалвация,фалит,глад за народа,ако тази система работеше защо бсп до като беше на власт не я приложи?Борисов преди време каза че тия заеми дето се теглят са излишни и опасни,ама кой да слуша.за фигуранта и харвардските костюмчета беше важно да спечелят изборите.ами спечелиха ги с машинките.лошото тепърва идва,тези заеми трябва да се връщат,а нека ви убеждават че данъци няма да се вдигат.с цените виждате какво става.