8

azz

преди 2 години

Сфетофар до сфетофара мила моя майнольо...Бръмчат колите на всеки сфетофар,бълват/особенно някой бангии/ пушеци и се "борим" със замърсяването на въздуха....

7

ПЕШЕХОДЕЦ

преди 2 години

Трафика може лесно да се намали както в други европейски градове. Втората кола регистрирана на един адрес плаща много високи данъци и такси за паркиране в района на адреса.

6

Край

преди 2 години

инфраструктората и градоустройството на София е за 1/3 от сегашните коли. Няма как да има нормално движение в град в който всяко човече е горд собственик на возило. В момента се движим със средна скорост под 15 км/час. Въпрос на 2-3 години е да се спре движението в София. Ама нищо важното е всеки да има кола. Па била и за 500 лв. пушеща ръждива душегубка.

5

Анонимен

преди 2 години

4, принципен е въпросът. По Симеоновско не можеш да направиш едно нормално и спокойно спускане или прибиране - винаги има паники, засичане и неадекватници - и това е заради левите завои.

4

Анонимен

преди 2 години

3, че кой те кара там да живееш???

3

Анонимен

преди 2 години

Хайде направо да сложат светофар на всяка пряка на Симеоновско а ? И да се влачим по 1 час по тоя умрял булевард. Просто трябва да се забранят левите завои по целия булевард и проблемите са решени.

2

Хазарта

преди 2 години

Селото се указа, точно у града

1

Анонимен

преди 2 години

Турбо селяците с джиповете ще се избият помежду си.