16

Ядосан

преди 2 години

Добавката за месец декември е 50 лв а не 120 лв!!!!!

15

taros

преди 2 години

Да видим какво и откъде ще докарват пенсиите, новите във властта.

14

Анонимен

преди 2 години

Как живеят пенсионерите определя пътя на младите - дали ще останат в България или ще избягат от България виждайки какво ги чака. По тази причина размера на пенсиите трябваше сега да е средно 1300 лева.

13

Обективен

преди 2 години

Би трябвало да има и 13 пенсия за пенсионерите, с която да могат да посрещнат Коледа и Нова година.

12

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията в резултат от управлението на мутрите е факт, но дали тези бъдещи увеличения на заплати и пенсии ще успеят да компенсират инфлацията преди това увеличение?

11

Анонимен

преди 2 години

Всички знаем, че пари има за всичко и то много, но досега парите се крадяха и отиваха в чекмеджетата на мутрите.

10

Анонимен

преди 2 години

Мутрите паднаха от власт и сега след управлението на хунтата им пенсионерите получават 120 лева добавка към пенсиите си. Факт!

9

Калеко Алеко

преди 2 години

Явно до 07.12 тези от Служебната хунта на фигуранта трябва да изтеглят нов заем от милиард-милиард и половина, нещо което им стана навик напоследък, иначе няма откъде да намерят пари във фалиранта от тях държава, а сегашните пенсии на пенсионерите ще ги изплащат и бъдещите им правнуци, с наследството което ще получат от вдигнатия юмрук на *** ... !!!

8

Анонимен

преди 2 години

С тези увеличения, фигурантите надуха инфлацията още повече и в крайна сметка нищо повече неможе да си купиш с тези пари.

7

непенсиониран

преди 2 години

Защо?!

6

Забележете

преди 2 години

Товае е само ДОБАВКА ,напролет старата песен на нов глас без ДОБАВКА ....

5

Планът

преди 2 години

Планът работи. На 7ми дават пенсиите и на 7ми връщат децата на училище. В едно и също време в градския транспорт ще са всички бабички и всички ученици. Освен че ще е дядовата ръкавичка, сещате ли се в рамките на колко време ще се разнесе какъвто и да е било вирус или микроб? Това че сте с маски не ви пази, защото маските не пазят от пипане на повърхности. А в градския транспорт трябва да се държиш някъде, особено когато е фраш. По Коледа ще има локдаун! А после задължително ваксиниране!

4

Програмист

преди 2 години

А бе дайте на пенсионерите по хиляда лева да си купят нещо за Коледа. Направо ми е жал за тия блъскали по 40-50 години а да нямат пари дори за хляб и кисело мляко.

3

Анонимен

преди 2 години

И ся последно по колко ще са пенциите?

2

МП

преди 2 години

Пенсиите са ниски но това е така защото заплатите са ниски. Интересно обаче е че по улиците ни се движат много повече скъпи автомобили отколкото в Германия например.Ако броим хотелите по Черно море и планините сигурно сме на първо място на глава от населението.Защо е така? Защото работодателите ни са алчни а политиците крадливи .По това вече сме първенци в Европа.

1

пенс

преди 2 години

На 7-и? А досега кога ги плащаха? Нещо различно?