30

за париии много пари

преди 2 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ДРУГИ БОЛЕСТИ НЯМА ОСВЕН КО ВИД дреме им на докторете важното е да вземат едни 10 лева и да ви набоцкат с нещо на което му е изтекъл срока на годност -не познавам доктор да е ходилна някъкви опреснителни курсове лекуват болести с препарати масово рекламирани по медиите ..........отговорност НЯМА

29

do 31

преди 2 години

Почти в никоя европейска държава няма задължителни ваксини ,ние сме на първо место по такива.Не плямпай глупости

28

Дам...

преди 2 години

Докато такива, като този многознайко ни облъчват ежедневно с Ковид разновидностите, другите болести са факт и поразяват с пълна сила и децата ни и нас самите.

27

Анонимен

преди 2 години

До 1. Ами не, уви, менингитът не е"отдавна забравено заболяване". Съвсем актуален си е

26

браво професоре

преди 2 години

Добре че са Кантарджиев и Кунчев, че ако разчитахме само на калинките на Радеф да сме измрели вече

25

Радослав

преди 2 години

Всички държавни институции са един дол дренки! Пишат си изисквания, ама важат само за частния сектор, а държавните са още в първобитната ера! Масата от детските градини и училища ако им се направи един социален одит от независим одитор няма да отговарят на изискванията дори за каторга! Но за сметка на това са първи кипри да реват за заплати и пари! За пореден път се вижда, че контрола е несъществуващ за държавните институции! Сега ще има 2 месеца симулиране на дейност постфактум!

24

българин

преди 2 години

Като го гледам тоя мустакатия пенсионер се сещам за един мой бивш колега, отдавна пенсиониран. Та той беше на работа в нашата фирма дълги години след като го пенсионираха, и кеф - хем си получава пенсийката, хем си взима заплатката. А не беше от най-работливите да уточня. Та като шефа му даде едномесечно предизвестие, целия месец ми вися на главата в офиса (понеже нямаше какво да работи) и така през цялото време ми се оплакваше като тоя професор: "Ееех, станах ненужен, никой не ме иска".

23

нЕкой си

преди 2 години

Понеже само питате: къде е кунчев, къде е кунчев. Е от понеделник е вече на работа в рзи

22

Радослав

преди 2 години

Уж редовна дезинфекция, маски, тестове заради ковид, лекарски прегледи и какво ли не още, ама само уж. Нали има пандемия, нали уж всички повърхности се обработват с препарати, спазват се противоепидемични планове, незнам си какво още и накрая какво? В държавна институция пламна зараза! Толкова за спазването на мерки от държавните институции! Ама обикаляте като гламави да пишете актове на частниците, а кой да провери дали държавните институции спазват каквито и да е мерки? Няма кой!

21

Емигрант

преди 2 години

Във Великобритания ваксината срещу менингит е част от имунизационния календар. Съвсем нормално, тази деца които оцелеят в антиваксърското гето ще избягат на Запад за да мият чинии, но поне техните деца ще имат нормален живот.

20

Анонимен

преди 2 години

Нема отърване от тва!Изгониш го през вратата,то се намъкне през прозореца!

19

Анонимен

преди 2 години

Тоз на всяко интервю започва с: "като ме уволниха" Ами стой си вкъщи, пази се от ковида и си гледай внуците! Дай път на младите! Живей като свободен консултант. И това са все хора от държавни хранилки! Не спря да ни занимава с персоната си, въпреки, че не е от най- противните типове.

18

българин

преди 2 години

"Можем да поставим диагнозата за часове, каза още професорът." Професоре, ти като професор най-добре би трябвало да знаеш, че диагноза за бактериален менингит не се поставя с проби от носоглътката, а се прави лумбална пункция в болница. Тежка и инвазивна процедура, но няма друг начин за диагноза. Това че 11 деца са дали положителни проби за менингококова бактерия не означава нищо, ако децата са здрави.

17

Анонимен

преди 2 години

Една жена каза по тв че РЗИ не били адекватни

16

Хах

преди 2 години

Ало,Бай Шиле къв е тоя менингит бре?На тоя свят освен Ковид, друга болест не съществува бре! И повече водка с доматен сок,прясно изцеден. Нали така Байо?

15

да анонимен 21

преди 2 години

*** ,детето е починало меналия петък ,Кантарджиев го каза това във вторник.Много е ясно ,че го каза не за починалото дете ,а за другите деца.Мисли малко злобар.

14

Явор

преди 2 години

Петгодишно дете да си отиде е огромна трагедия. Всякакви инфекции има в детските. Директорите на детски градини от ситуацията с Ковид-19 трябва да знаят едно: При съмнение за заразено с менингит дете, се затваря детската градина. Не да ги затварят само когато има скарлатина или варицела примерно. А дано никой не се разболее от менингит. На никого не пожелавам. Имам роднина, който като дете е боледувал, мъжът е син на братовчедка на майка ми и има проблеми с крака и ръката.

13

Анонимен

преди 2 години

Ето пример за безсимптомно носителство на менингококи в гърлото от някой от персонала, причинява тежко заболяване и смърт на някои.

12

Да

преди 2 години

Трябваше да го ваксинират и готово. Иначе сериозно лека му пръст на детето.

11

Кантарджиев,

преди 2 години

Твойта шефка Фандъкова отдавна е вдигнала ръце от детските градини и ясли,защото от там не може да краде .