26

до 19

преди 2 години

Влез в който и да е новинарски сайт и чети новините от вчера тази глупост за менингита я изтърси Кантарджиев.

25

доктор

преди 2 години

До АнонимеНУпотребата ГОЛЯМИ букви не прави написанато истина. Срещу бактериални инфекции се използуват антибиотици, а не хвойна, прополис или глобули... А че антибиотиците помагат - единственото доказалтелство което аз ще приложа е кривата на населението (увеличава се) и смъртността (намалява) откакто се открити и се прилагат антибиотици... Не казвам че билките нямат място в медицината, а само че то не е точно при лечението на бактериален менингит!

24

Анонимен

преди 2 години

Първото детенце докато разберат какво му има си е замибало. Ужас и безумие. Какъв е източника на този бактериален менингит? Откъде тръгва? То не се саморазвива това заболяване, пренесено е - откъде?

23

Шопо

преди 2 години

Казах ви, че децата са целта на евреите!!!

22

лекар

преди 2 години

До АнонимеН 20Абе ти голям лекар се извъди!!!Ще лекуваш бактериален менингит с билки!?Всички ранобудни сте много наясно с всички здравни въпроси.Знаете ли колко е висока смъртноста при това заболяване???Като всички сте наясно с медицината елате да ни помогнете на първа линия тогава!!!"Разбирачи"!!!

21

Анонимен

преди 2 години

"Мангъров трябяа да го линчйват за изказването му вчера относно менингита! Няма такава гад!""--- Какъв Мангъров те е подпрял пък тебе, бе! Той нищо не е говорил за менингита. Оправи си инфото и виж кой обсъди неадекватно - Кантарджиев беше!

20

До Анонимен 7

преди 2 години

"Проф. Тодор Кантарджиев за децата с менингит: Това не застрашава живота" ---- Ето солидно основание, ако тоя има диплома за лекар, тя да му бъде отнета! Менингитът е много серизно и опасно аболяване, от което наистина се мре и без лекарска помощ.

19

до 19

преди 2 години

Май ти се боцкаш. Мангъров използва ваксини срещу менингит.Менингитът е предотвратимо заболяване. И да, в този случай при доказана бактериална инфекция и антибиотици! В главата ти има само чайчета и супички!!! А бактериален менингит се диагностицира само в болница с лумбална пункция! Никакви тестове не вършат работа!

18

До 1

преди 2 години

Не е ковид! Менингит е. Поне тук прояви човечност и престани с пропагандите! ***.

17

АнонимеН

преди 2 години

До 20 АнонимеН/ 3 ПЪТИ НА ДЕН ПРОПОЛИС! 33 ПЪТИ Е ПРЕКАЛЕНО

16

Анонимен

преди 2 години

А като умират 80 годишни старци с диабет, полиневропатия, инсулт, инфаркт, рак и КОВИД е страшна трагедия? Но когато умре малко дете от бактериален менингит (за който отдавна има ваксини) е болест която не е страшна и всичко е окей според мустакатия пенсионер Катранджиев, тъй ли???!!!

15

АнонимеН

преди 2 години

НАТЪПКА ЛИ ГО С АНТИБИОТИЦИ И ТО УМРЯЛО!!! ГРАМ МОЗЪК НЯМА! ДОРИ ДА СЕ УПОТРЕБЯВАТ АНТИБИОТИЦИ В ТАКИВА СЛУЧАИ КОИТО МОЖЕ ДА ПОМОГНАТ СЕ ДОБАВЯ И ПРОПОЛИС ПО 50 КАПКИ 33 ПЪТИ НА ДЕН! МАЛКО ХОРА НА ЗЕМЯТА ЗНАЯТ, ЧЕ ЧЕРВЕНА ХВОЙНА ПЛОД Е ПОБЕДИЛА БУБОННАТА ЧУМА И ЧАЙ ОТ НЕЯ ЩЕ ПОМОГНЕ И ЗА ВИРУСИ И ЗА БАКТЕРИИ! УМРЯЛО Е ОТ НЕКАДЪРНОСТ! ЗА ТОВА И ТОЛКОВА УМИРАТ ОТ КОВИД ЩОТО НЕ СЕ ЛЕКУВАТ ПРАВИЛНО!

14

Анонимен

преди 2 години

Боцкаш ли се или си пиян, аркадаш?!? Мангъров това го изцепи - същият който лекува ковид с чайче и супчка! Няма да вкарваш в заблуда хората!!

13

Анонимен

преди 2 години

Загриженост, здравеопазване? Само ковид от сутрин до вечер!!!! А на оня лудия аз лично искам да му извия врата!! Такива хора не трябва да живеят!!

12

Анонимен

преди 2 години

Глyпocти! Взели са проби от децата и възрастните! Диагноза се прави с лумбална пункция!

11

до 11

преди 2 години

Ало лу.дия какъв Мангъров те тресе каза го Кантарджиев.

10

Анонимен

преди 2 години

При румен радев е така, Промяната Продължава под егидата на васил божков черепа!

9

Анонимен

преди 2 години

Дано другите деца да ги лекуват както трябва и да оздравеят

8

Анонимен

преди 2 години

Мангъров трябяа да го линчйват за изказването му вчера относно менингита! Няма такава гад!

7

Дзъ

преди 2 години

Ужас. Съболезнования на родителите....ужас