46

hm

преди 2 години

Ако е поставена ваксина на детето - това е трагедия. Ако мама и тати са решили само да вземат хартийката, без ваксината, това е една малка суха съчица. Жалко, че едва ли ще разберем.

45

1

преди 2 години

Ужас на 5 годинки, миличкото то. Това е някакъв ужас коя година сме и въобще за какво става дума. Не е човешко.

44

потърпевщ

преди 2 години

До До 50Много си прав! 12 години нищо правене на ГЕРБ като водеща политическа сила, имаща комфорта на пълните мнозинства, и 14 години нищо правене само крадене в Столична община, ни докараха, на етапа на развитие от 1997 година в образование, здравеопазване, грижа за детето, битови престъпления! Надявам се да се намери някой курназ и да се разправи с *** на ГЕРБ и лично с Бойко Борисов - по един или друг начин

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 тоя па кой ще ти е щаслив от такава трагедиа

42

До 50

преди 2 години

До Анонимен 50 Стига сте се оправдавали /ГЕРбавите/ с Радев и сл. правителство.За 12 години довършихте разрухата на държавата започната от Костов , продължена от Царя и усъвършенствана от Вас. Огледайте се какво направихте нахалници и на всичкото отгоре имате и претенции за градивност.

41

Добрина

преди 2 години

Добре, нали има ваксина синфлорикс, която е точно за предпазване от менингит и се поставя на децата? Тя нещо май не действа?

40

Анонимен

преди 2 години

Докато режима на Радев и Кацаров се захласват по някакъв мним вирус, и милиционери като трикрилни гардероби премазват крехка жена за това че била без маска в метрото, в същото време проспаха първо епидемия от туберкулоза, а сега и от менингит! Нека това дете да тежи на съвестта им!

39

АнонимеН

преди 2 години

До лекар/ ТОЛКОВА СИ ГЛУПАВ , ЧЕ НЕ Е ИСТИНА! ОПРЕДЕЛЕНИ БИЛКИ СА ПО-ДОБРИ ОТ ЕДИН КУП АНТИБИОТИЦИ! СОКА ОТ АЛОЕ ЩЕ ПОБЕДИ ЕДИН КУП АНТИБИОТИЦИ АКО СЕ ПИЕ ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН ПО ПОВЕЧЕ!

38

Анонимен

преди 2 години

Аман от пишман специалисти по форумите. Жалко за детето, но болести има и от тях се умира. За лекарите това е един случай, за родителите е една трагедия. Стига пак намесвайте Ковид, ваксини и тн. Когато не разбирате нищо от едн материя, а се изказвате авторитетно, звучите като Дони Тръмп, който попита щом белината убива вируса (в епруветка), учените защо не обърнат внимание. Само че няколко десетки форумни спеца решиха да пробват белина, превантивно, не спасиха всички, като онези с конските.

37

Мангъра

преди 2 години

До въпросИма ваксина срещу причинителя на бактериалния менингит, но се прилага някъде към 10-12 годишна възраст.

36

АнонимеН

преди 2 години

МЕНИНГИТА Е ВЪЗПАЛЕНИЕ И ЗА НЕГО ТРЯБВАТ ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНИ СРЕДСТВА!!! НУРОФЕН Е ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН, ЦИТРОСЕП Е ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН, ПРОПОЛИС Е ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН, АЛОЕ СОК Е ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛЕН! ДАЛИ МУ САМО АНТИБИОТИЦИ- ДА ЩЕ ПОМОГНАТ НО НЕ ВСИЧКИ, ЗАЩОТО И АНТИБИОТИЦИТЕ СА РАЗЛИЧНИ И КОЙ ЗНАЕ КОЙ *** КАКВО Е ИЗПИСАЛ!

35

въпрос

преди 2 години

Има ли ваксина срещу бактериалния менингит?

34

Чоко

преди 2 години

Бог да го прости ангелчето. Оказа се, че за децата има много по-смъртоносни болести от Ковид ама за тях никой не настоява за ваксинации.

33

Да почива в мир

преди 2 години

Кантарджиев вчера каза , че не е опасно и притеснително, в Европа 7мало много такива случаи. ...ала балааааа .... Спрете да го каните по телевизиите тоя ! Грам доверие и авторитет няма никой в него вече ! Камо ли тоя да говори за ваксини !!! Пълен *** ! Вместо да се стреснат лекари и персонал те вдигат рамене щото някъв пишман мустак им е казал спокойно ! Това не са случаи дето трябва да се лекуват в къщи ! Ето това бе политиката на ГЕРБ - неадекватно с този и плешивия управляваха пандемията.

32

До 38

преди 2 години

"Ако има и един праведен в този град, Аз ще пожаля целия град"...горе-долу така звучеше един цитат от Библията. Имаме много и големи претенции, но нямаме добри мисли и добри дела. Това е.

31

до Питам

преди 2 години

Питай Гешев с какво си играе сатаниста мръсен. Та тогава се чуди защо. Това е само началото

30

Възмутена

преди 2 години

Целия свят се занимава с ковид истерията, другите заразни болести се игнорират. Логично беше да се случи това огнище на менингит, много по-страшна инфекция от модерния вирус. Жалко за невинната жертва, мир на душата му !

29

Анонимен

преди 2 години

надявам се, детето е било ваксинирано...и лекарите знаят за съществуването на антибиотици...и? какво става?

28

Отговарям

преди 2 години

До ПитамАко имаше Бог, щяхте да знаете отговора.

27

Анонимен

преди 2 години

До до 19/36 "Тая глупост за менингита .. "Интернет експерти пак обясняват как ги разбират нещата повече от професори в медицината. Да се чуди човек, да се смее ли ....