66

Solar Power

преди 2 години

До така: Какво се вълнуваш дали е писан или неписан ковид ?!https://nsi.bg/sites/default/files/files/pages/covid/D_2_2021_W46.png - няма абсолютно никакво значение ! Просто се ваксинирайте ! Ваксинирайте си и децата с детските ваксини които са по план, а когато излезне и за ковид ваксинирайте ги и за ковид.Следващата вълна февруари ще бъде по децата защото само те останаха неваксинирани ! Нека да не плачем отново !

65

така

преди 2 години

Една малка звездичка престана да свети на земята. Сега ще свети на небето. Някога болните от такъв менингит седяха в инфекциозно отделение, сега разбрахме, че бил безопасен...И къде ви е дезинфекцията в детските градини?При частниците се извървяха проверка след проверка...

64

така

преди 2 години

До Абе не разбирам. Пука ни за всички,обаче, сме наясно, че в тези списъци с ковид-починали, попадат и нековид-починали...

63

До Анонимен

преди 2 години

Аааа, значи е трагедия, когато са млади и децааа. Разбрах. Според теб за другите не е трагедия, другите са статистика, сухи съчки и си трябва естествен имунитет. Ами мен лично нечии деца грам не ме интересуват. За мен те не са трагедия. В свободна държава живеем, аз ще си избирам кое ми е трагедия и кое - не. Нали за това се борите тука по форумите? За свобода на изобра? Аз избирам да не ми е особено трагичен тоя случай. Защо ме нападате за това??? Оставете ме да си преценям, бе.

62

Анонимен

преди 2 години

"Няма "Пука ми за децата и изгорелите в автобус, ама другите няма проблем, щото искам да ходя на мол". Та така. Лицемери пр ости." - - - Какъв мол бе, тр оле? За теб ако той е важен, за останалите е нещо, без което живеят спокойно. За никакъв мол не става въпрос тук, а за тежко заразно и доста смъртоносно заболяване, от което си отиват предимно деца и млади хора. Хайде спри да се излагаш и като няма какво умно да кажеш, замълчи пред човешката трагедия.

61

До Абе не разбирам

преди 2 години

А, де ще разбереш, с тая празна глава...

60

Анонимен

преди 2 години

На ден умират и винаги са умирали по много повече хора от какво ли не. Айде да не сравняваме ябълки с тикви и ковид с бактериален менингит, че нямат нищо общо. Но то това една тро лова хипохондерна зелка едва ли го схваща.

59

Абе не разбирам

преди 2 години

Какво, като е дете? Тука покрусените моралисти сте същите, дето хич не ви дреме, че умират по 200 човека на ден от корона. И не ми излизайте с тъпотията, че умират само старци, всеки ден умират и хора в разцвета на силите си. Или ти пука за живота, като универсална ценност или не. Няма "Пука ми за децата и изгорелите в автобус, ама другите няма проблем, щото искам да ходя на мол". Та така. Лицемери пр ости.

58

Валя

преди 2 години

Да връщат дете от педиатрична клиника е престъпление!!! Мустакатият професор, къде се скри, до вчере баламосваше, че менингита не е бил опасен!!! Представяте ли си колко раэбира и от китайската чума!!! С право го пенсионираха!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Как ще почине от менингит, то други вируси освен ковид няма!

56

Анонимен

преди 2 години

Е, щом не е Ковид, значи не е проблем..

55

Анонимен

преди 2 години

Как не ви е неудобно бе, ?! Бактерианлият менингит се отличава със смъртност от 10% /менингококов/ до 20-30% /причинен от други бактерии/. Повяла предимно деца. Не възрастни 100-годишни баби с амнайсет хронични заболявания.

54

57,

преди 2 години

Изключително левашки и недодялан опит за ирония. Не опитвай пак. Не ти се получава изобщо. Меннингитът се среща най-често при деца до 6-годишна възраст и млади хора до 30 години /зависи от вида/. Това е изключително тежко заболяване с висока смъртност или сериозни последици. Не те знам с какви хреми се опитваш да го сравниш. Ей, побъркахте се някои хора - то бива тро лене, ама не се ли усещате пред смъртта на дете поне да си затворите човките!

53

Анонимен

преди 2 години

Най-добре сички да го преболедуват за естествен имунитет. Ще има некои сухи изгорели съчки, ама нема проблеми - хора умират секи ден.

52

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Не може ли да ги изследват профилактично"Как така ще правят тестове на горките дечица! Ще ги уплашат и стресират психически, което ще се отрази много негативно на тяхното развитие!

51

Анонимен

преди 2 години

Не може ли да ги изследват профилактично веднъж в месеца примерно?

50

До hm

преди 2 години

Ти си просто един елементарен прос т ак. Ваксинана срещу менингит изобщо не е задължителна у нас. Срамота! "Мама и татко" лично теб нито са те възпитали, нито изучили достатъчно. Имай малко срам - дете е починало от наистина сериозно инфекциозно заболяване!

49

Анонимен

преди 2 години

Ох, колко *** народ... Плямпа ли плямпа за ваксини срещу менингит... Съвсем отделен въпрос колко вида менингит има и срещу кои точно причинители действат ваксините. Съвсем отделен въпрос, че дори и ваксиниран при доказан менингит се прилага антибиотично лечение моментално. Ама българинът много ги знае нещата. Сигурно и за менингит ваксините не работят. Ето ви пример за ваксина, при която можеш да се разболееш дори ваксиниран, но да го изкараш леко. Ама няма какво да обясняваме.

48

Емигрант

преди 2 години

Във Великобритария ваксината срещу от менингит е в имунизационния календар. Всеки път като вдигне температура детето проверяват точно за симптоми на менингит.

47

Анонимен

преди 2 години

Доколкото знам, ваксината за менингит не е в имунизационния календар, т.е. не е от задължителните.