86

До 89

преди 2 години

До Анонимен Ако не си разбрал до сега детските градини и училищата по време епидемии и зимни сезони са инкубатори и развъдници на бактерии и вируси. Такъв микс и мешана скара става от вируси и бактерии там, че нови щамове възниква в тези огнища на зарази. Не случайно има грипни ваканции и базова ваксинация и обезпаразитявани. Друг фактор са хитрите родители дето си пробутва болни деца без да им пука че ще заразят всички останали.

85

Ще видим скоро

преди 2 години

Какви нови инфекции ще тръгнат като пуснат всички деца по време на епидемия обратно по училищата.

84

Анонимен

преди 2 години

Съществуват 2 вида специфични менингити и 5 вида непецифични менингити. Как разбраха, че е било заразено? Не е ли възможно да се е заразило от някой друг извън детската градина?

83

Мона

преди 2 години

Само да спомена, че има две ваксини срещу менингит по света, които се прилагат в ранната детската възраст - за менингит Б и менингит С. Има ваксини и за тийнеджери. Нека сега антиваксарите да ме нападнат!

82

оффф до 85

преди 2 години

Никакви инжекции не са му били в гръбнака. Точно обратното - теглили са му "ликвор". И още преди бактериалните посевки е ясно какво е състоянието според бистротата му.

81

Анонимен

преди 2 години

До 77,"Що за глупости отново? Детето с какво ви е криво за останалите починали от други заболявания."С нищо не ни е криво детето, но просто питаме - едно дете срещу 10000 не-деца - чий живот е по-важен?

80

Анонимен

преди 2 години

Спомням си, преди много години, като бях 6-ти клас, момчето с което седях на един час и бяхме неразделни в игрите, хвана менингит. Бяхме втора смяна на училище, пак късна есен по тъмно, буквално до 19 часа бяхме един до друг на чина. На другия ден, той не дойде на училище и класният ни каза, че са го взели в заразната болница. Оцеля. След месец се върна на училище. Каза, че са му били инжекции в гръбначния стълб. Да чукна на дърво, мен не ме хвана, въпреки физическата близост.

79

НМ

преди 2 години

Детето е имало симптоми само от 2 дни, при някой може да не е толкова мълненосно и да има шанс да се лекува с антибиотици. Но бактерия вече е бил инвазирал нервната система и не е имало шанс за антибиотична терапия

78

Анонимен

преди 2 години

Детете е починало ,но физически! Човек не умира със смъртта на тялото си! Това, което не умира е духът душата съзнанието и духовното тяло.Човек има тяло, което не може да се види с очи и пипне с ръка! Това което ви се случва вие сте си го избрали преди да се родите на земята във телата които сте си избрали и кармата от предишен живот.Имате и свобода да променяте.За душата- смъртта е освобождение от ограниченията на тялото и земята и е прекрасна! - ДЪНОВ Пише го във всички духовни книги.

77

Дора

преди 2 години

Детенцето трябваше да го приемат в инфекциозна клиника по спешност, там се лекува такова заразно и опасно заболяване, имат опит и с лумбалните пункции, и с лечението, имат възможност да осигурят изолация в отделна стая, независимо от това какви други заразно болни лекуват. Винаги са приемали и деца в инфекциозните клиники. По-долу има някакви странни спорове чий живот бил по-ценен; всеки живот е ценен, всеки душа носи, всеки има недовършени дела на този свят и се надява да има време за тях.

76

Мария

преди 2 години

Съболезнования на родителите!

75

Анонимен

преди 2 години

Ковид отка чалките не могат да мислят и да говорят за друго, освен за ковид. Тук 4-5 ковидясали тр ола дъвчат едно и също под всяка възможна статия. Поспрете се малко, бе. Има и други неща на тоя свят. Темата тук е за съвсем друго.

74

77,

преди 2 години

"До 57,"ама не се ли усещате пред смъртта на дете поне да си затворите човките!"Едно дете срещу 10000 не-деца. Кое е по-важно?" ,,,,,Що за глупости отново? Детето с какво ви е криво за останалите починали от други заболявания. Ей, той ковид наистина ви е изпил мозъците.ХаАйде да не месите навсякъде любимия си ковид. За вас може да е всичко, може да е религия, любов, семейство, но за нормалния свят това не е така.

73

Анонимен

преди 2 години

Колко хора измряха от менингит,лекувайки ги от ковид....

72

Анонимен

преди 2 години

До 57,"ама не се ли усещате пред смъртта на дете поне да си затворите човките!"Едно дете срещу 10000 не-деца. Кое е по-важно?

71

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Годината има 365 дни делено на 7 :) Малко над 52 седмици. Затова виждаш и 53-та седмица. Реално ти си влезнал в 53-тата седмица. Данните за ноември не са въведени за последните 2 седмици. Когато ги въведат ще стане още по зле. Това са всички починали дори и тези от глупост :)

70

Анонимен

преди 2 години

До такаБактериалния менингит си е доста сериозна инфекция, която налага незабавна хоспитализация и спешно адекватно лечение. Понякога протичането е фудроянтно, и децата загиват с картина на токсико-септичен шок. Така, че не бива шега с тези инфекции.

69

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power Много точно и сериозно мнение. В текста под графиката - т.1 - се казва: "Данните за 2021 и < - 53-та седмица - > на 2020 г. са предварителни." /// Според мен това е невъзможно, защото годината има само 52 седмици, дори и високосната. Може би авторът е изпаднал в някакво ново летоброене или е запрашил към Китайските календари или оня на бог Тангра. :)

68

67,

преди 2 години

Отново нищо не си разбрал, ама то при ковидпропагандаторите е така - няма и една мозъчна гънка работеща. Безсмислено е. Гледай си там ковида, щом друго не те вълнува, и толкоз.

67

Solar Power,

преди 2 години

Я се скрий с тия платени жалки призиви! Някой теб да те кара да се бодеш или да не се бодеш срещу ковид? Статията е за съвсем друго нещо. Или то от инжекции, отрови и платени реклами ти се е съвсем изпил мозъкът?!