249

...

преди 5 месеца

"...пише в-к "24 часа"..." - цитирането на "24 часа" е фейк информация...

248

Анонимен

преди 5 месеца

Е това ли е премахването на статуквото? Това ли е старт на "чисто"? От провален лидер на провалена партия хоп предеседател на народното събрание, Че дайте и малко и ротационен преиер да стане. Жалка работа е нашата българската...

247

Раде-фоб

преди 5 месеца

Ваща семка нипоръбена комнюшка

246

Анонимен

преди 5 месеца

Тия размествания на структури от едно министерство към друго с каква точно цел са и за колко време ще се състоят? Защото то не е просто щрак прехвърляме структурата. Това са хора, данни, и т.н. Поне за известно време хаосът ще се увеличи без да се аргументира какво ще облекчи и допринесе тази промяна/размяна.

245

Радамант

преди 5 месеца

Очаква се да бъде създаден и държавен музей "Бойко Борисов"в Банкя с главен уредник Деса Атанасова от Дулово и хигиенистка *** от Кърджали.Има предложение Банкя да се прекръсти на Бойково.Самият Бойко Методиев да се потопи в петтонна цистерна с формалин,за да бъде съхранен за идните поколения.

244

Анонимен

преди 5 месеца

Нинова е ТОТАЛНО дискредитиран политик. Няма място в държавното управление и не може да заема никакви държавни постове. Нинова е за затвора, а не за председател на НС или каквато и да е друга държавна длъжност.

243

Demokratov

преди 5 месеца

Гласуваш за ДБ, получаваш БСП. Всичките им фенчета дето си слагаха аватари по фб сега да си сложат аватарче на БСП. Ахаххахаххаххахах.

242

СМЕХ....

преди 5 месеца

НА КИРЕ ТРИВОЛТА, ШЕ МУ УВЕХНЕ МУШКАТОТО, ЩОМ НИНОВА ШЕ Е ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС...... НАНАЙ, ПРОМЯНА БАКЕ...... ХА, ХАХАХААА...ЩОМ ШЕ ВЗИМАШОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БСП....

241

цирк

преди 5 месеца

ОЩЕ НЕ СА СЕ СЪБРАЛИ И НОМЕРАТА ЗАПОЧНАХА. ШОУТО ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ. ЩУРОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ХРАСТИТЕ, А ПО ХОРАТА. КАКВИТО ХОРАТА, ТАКИВА И ПОЛИТИЦИТЕ.

240

пак

преди 5 месеца

За кой ли път 100 годишната партия ще прави промяната.

239

Анонимен

преди 5 месеца

А кой ще заколи "Прасето" за Коледа????

238

ББ

преди 5 месеца

Честито на печелившите ....

237

ганьо

преди 5 месеца

Сметайте за какъв пазарлък става въпрос. Що не излъчвате на живо пазарлъка за постове а само политиките Кокорчовци?

236

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен - Това си е пълна подигравка с хората. Корнелия новото лице. Срам - ;;; - Ти да видиш! Какво ли ще кажеш когато някои от изкопаемите (Е.М.,Р.Овч.,Р.Геч.,Б.Раш. и др) застане министър.

235

Диана

преди 5 месеца

До Диана239 Разбира се, това не съм аз! Научи се да пишеш тук, значи! В полето "Име" пишеш твоето име..Та Нинова ще пуска тези изказвания, които ще й харесват, няма да решава проблеми, а ще ги създава като изнервя опозицията с разни манипулации и лъжи - Нинова е гад!..Опитна гад, гад с опит, значи...

234

ЕДИ КОЙСИ

преди 5 месеца

ЧЕ ТИЯ КОЙ ЩЕ ГИ ТЪРПИ 4 Г. Я ИСКАРАТ И 4 МЕСЕЦА

233

Анонимен

преди 5 месеца

Тоя няма да даде косъм да падне от главата на любимеца и Гешев. Ще бърка гласувания ще прекратява заседания но ще го спасява.

232

Хайдут Велко

преди 5 месеца

БСП, получила едва 10%, при избирателна активност 40%, получава Председателското място. Честита промяна ... извинете, подмяна.

231

Анонимен

преди 5 месеца

коя от парламентарните групи от т. нар. "на промяната" първа ще започне да се разпада?

230

Анонимен

преди 5 месеца

Това си е пълна подигравка с хората. Корнелия новото лице. Срам. Първи голям гаф. Тръгнаха по пътя на Слави.