31

Анонимен

преди 2 години

Пробвайте това, което ви описах само може да ви помогне, изпитайте го и ще видите, че нямате нужда от безплатните препарати на фарма-мафията. Фарма мафията печели повече от наркотиците замислете се, защо ви плашат толкова много защо ви пробутват препаратите БЕЗПЛАТНИ ЛИ СА наистина?Билките са безплатни, може да си ги берете или да си ги отглеждате. Ако се убедите споделяйте с други хора, за да имат полза и те.

30

Анонимен

преди 2 години

Фалшивите ваксини не създават имунитет а карат организма да произвежда антитела. Това не е имунитет! Няма как да е имунитет при положение че набодените се заразяват. Разчитаха хората да са създали вече имунитет по естествен път и като сложат ваксини да кажат че ваксините работят но не им се получи. За това казваха че вече изкаралите вируса било добре да се ваксинират което е напълно безсмислено.

29

Анонимен

преди 2 години

Тя и жената на Радев беше с лек ковид, ама след 3 месеца се оказа , че цъфнали мозъчните й съдове като дантела . Няма лек ковид.

28

Анонимен

преди 2 години

А един тройно боцнат главен държавен здравен инспектор на 62 години не се появява вече месец и половина.

27

Дедо

преди 2 години

До 32 . Колко пъти на ден гледаш " Властелина на пръстените " ???

26

Евроатлантик

преди 2 години

Кеф майка 4 месеца май е повечко,трябва максимум на 2м да се боцкате,след това всеки месец дозата да си вземате.Така вие ще живеете свободни,бе страх от пандемията.

25

Анонимен

преди 2 години

Едни съседи около 72 годишни се разболяха сега през ноември. Жената с куп болести го изкара много леко, но мъжът й почина за нула време, а беше много здрав. Оказа се, че тя се е ваксинирала, а той не.

24

Ваксините заразяват

преди 2 години

Значи четвъртата ДОЗА ще е след още четири месеца, петата вече ще е след три щото имунитета намалява. Хептен ви взеха за ба*лъци препарираните. Или може би сте?!

23

до 29

преди 2 години

Родители на жена ми са диабетици и прекараха ковид, майката със загуба на вкус за две седмици, брат й- със загуба на вкус за седмица, бащата с еднодневна температура. Жена ми също загуби вкус, аз имах лек световъртеж за ден, сина ми без никакви симптоми и това беше. Никой от нас не е ваксиниран. Никой от нас не се е разболявал повторно и след 2 месеца ще се навърши година.

22

Анонимен

преди 2 години

Една колежка е втори път в болница с тежък ковид. Първият път беше през март. Пак в болница.

21

Анонимен

преди 2 години

Прекарах ковид през февруари с едва доловими симптоми. Вие смятайте колко време вече ме пази естествения имунитет.

20

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Явно няма да има повече от 300-на гърци останали в НСР и 5000-6000 италианци най-много. Много интересно е как най-фалиралите държави са отличници по ваксинация...

19

Анонимен

преди 2 години

Ваксините работят, защитата е дълга, та затова в Португалия с над 90% ваксинирани връщат мерките, а в Гърция съкращават срока между дозите ахахахах

18

Анонимен

преди 2 години

Нали имунитетът от "ваксините" беше "по-траен" от естествения? Нали ваксините бяха "ефективни"? Каква стана тя сега ахаахха

17

славянин

преди 2 години

Ваксина със ''защита'' 4 месеца!? Какво ''велико'' медико-фармацевтично постижение!

16

Анонимен

преди 2 години

Тва чудо не действа, ама вие са ваксинирайти и бустерезерайти да сти мудерни. Напрет с сивилисацията и наукътъ. Да *** неукити плоскуземци. Аз като гражданин приместил са преди гудинъ от Карлуково в Софето шъ си слагъм и по 5 бустера на ден, аку трябвъ да съм мудерен. И сам учен, брат, не съм кат ония *** и имам цял четвърти клас пет пъти повтарян.

15

Анонимен

преди 2 години

Остана ли някой ваксаджия, на който все още да не му е станало ясно на каква гавра се подлага?

14

Анонимен

преди 2 години

Ние българите имаме още шанс да освободим държавата от ковид робството и да не станем като гърците.Ние сме умен народ но имаме много предатели от пилитиците които изпълняват заповедите на непеото who

13

Анонимен

преди 2 години

Гърците вместо да си слагат ваксина да се закалят със студен душ,

12

Майстора

преди 2 години

Буквално последни повиквания да се събудите... Вечното мединско робство под нео фашистка полицейска диктатура е на вратата. Или ще се борим срещу него, или внуците ни ще ни проклинат