14

haha

преди 5 месеца

Тази снимка ми изглежда като картината "Тайната вечеря" !

13

баба мара

преди 5 месеца

българия е в нато и ес без референдум така че по кротко нато да се маха отбалканите и черно море ние искаме мир а не конфликти с русия заради безкраинитеинтереси на ам впкомплекс

12

анонимен

преди 5 месеца

Само НАТО и Европа Унион. Там е спасението ни. Браво Стоев за позицията.

11

помнещ

преди 5 месеца

Този " Стоев" да престане с този "лозунг" НАТО ЕС! Това са 2 несъвмеестими по структури и организации в Европа! НАТО си е Американски военен блок! ЕС си е наша Европейска организация! И напоследък и в ЕС се заговори за Европейска армия!-:) Тоест,след 32 г след падането на СССР НАТО Американското трябваше отдавна да се САМОРАЗПУСНЕ!! А не да си разиграва коня из Европа 32 г вече!-:))) НАТО трябва да се прибере в Северна и Южна Америка където му е местото! -:)) Въпрос на още малко време е!!-:))))

10

Анонимен

преди 5 месеца

Светлан Стоев подчерта, че България подкрепя евроатлантическата интеграция на Грузия и Украйна и ще продължи да им оказва съдействие в двустранен и многостранен план...Кой си ти, бе ***, нито те знам, нито съм ти виждал сурата, та говориш от МОЕ име пред разни мърльовци като теб! Знай: Грузия не е европейска страна - намира се южно от Главния Кавказки хребет, границата м/у Европа и Азия! Този блюдолизец и родоотстъпник трябва да бъде изгонен с шут от правителството! България заедно с Русия!

9

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 8. Няма. Хората печелят от тая работа. Защитават ВПК за което добре им се плаща. А и ВПК трябва да работи, че и там милиони изхранват семейства. Ако няма врагове няма да има нужда от оръжия и ще спре производството. Така е устроен светът и няма възможност за нещо различно. Така че като са ти казали, че Русия или Китай са ти врагове изпъчи тумбак и започвай да раваш неистово срещу тях.

8

Анонимен

преди 5 месеца

Е щом пък иска да му се даде

7

Анонимен

преди 5 месеца

Жалко, много жалко. Пак ,,заплахи пак ,,политика. Няма ли един да каже за приятелството. За добрите отношения. Вечно ли ще търсим И НИЕ война? Гадни неща са тия. Много правилно казва (2).

6

Анонимен

преди 5 месеца

да си външен министър не значи да продаваш българия на чужди интереси, 0лиг0френ!

5

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 2-както и шефа му

4

В Перник убиват

преди 5 месеца

Какво остана от Ценностите щото отиваме към робство, TARGETED INDIVIDUALS! какво НАТО бе!?

3

Анонимен

преди 5 месеца

упрата по тия ширини винаги търси да ни продаде я на сащ, я на турция, я на русия. не се появи един да защити българските интереси.

2

Анонимен

преди 5 месеца

външният ни министър е родоотстъпник

1

Анонимен

преди 5 месеца

Ама ние и външен министър ли сме имали, някакъв анонимник е явно - Рашков веднага да нахлуе във външно на проверка, ама май е късно вече.