27

Анонимен

преди 2 години

САЩ нямат какво да ядат, 32 милиона американци гладуват, инфлацията реално е 40%, а тръгнали да правят учения в Черно море на другия край на света. И проблемът са им 10 хил. риски войници които правят маневри на руска територия.

26

Анонимен

преди 2 години

Русия не цени отношенията си със запада. Западът може да се обижда, да се оплаква във Вашингтонския регионален комитет, в Световната лига за сексуални реформи, дори да чупи чинии няма проблеми.

25

Жо

преди 2 години

Кога ще прочетем нещо за Русия, което не е свързано с "дрънкане на оръжие"? КОГА тази огромна държава ще създаде нещо, различно от оръжие? Докога в тази държава 4-годишни деца ще си играят, облечени с войнишки униформи и ще влачат танкчета вместо камиончета? ДОКОГА?

24

Украйна??

преди 2 години

Украйна! *** то има ли още такава държава?

23

Анонимен

преди 2 години

До 38 Много си умен бе, приятелю! И ръстът ти, вероятно, е великански. Но какво си постигнал с тези изключителни данни? Разкажи ни, не се стеснявай.

22

Анонимен

преди 2 години

Украйна, България - мизерни умиращи държави.

21

Анонимен

преди 2 години

Единствените правилни маневри на руската армия са на Червения площад и Кремъл .Като заданието трябва да е сваляне от власт на джуджето и обесването му на стените на Кремъл!

20

Анонимен

преди 2 години

Ако целта на Русия е да държи НАТО на достатъчно разстояние от себе си, тогава за Русия е най-изгодно Украйна да продължи да играе ролята на БУФЕР. Може да изглежда жестоко, но сегашното състояние на нещата е доста благоприятно за Русия. Между нея и НАТО остава достатъчно разстояние. В същото време поради проблеми в икономиката и военната сфера самата Украйна не може да стане част от НАТО и не може да причини военни щети на Русия.

19

Анонимен

преди 2 години

Русия е силна. Руските военни технологии превъзхождат американските. САЩ не могат нищо да направят, само лаят безпомощно.

18

Циганин Комунист

преди 2 години

До 26Украйна независима?България независима?Полша независима?

17

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Украйна е Европа. Да се готви Беларус.

16

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, тези надминаха и Кимчо, само железният си скарап размахват по граници, паради и къде ли още не ... освен в хранилище на мазут се превърнаха и в гробище за военни отпадъци, и като си помисля че територията им е една от най-големите в света, а нищо стойнстно не ражда, време е жълтите човечета с дръпнатите очи, да усвоят и облагородят тази пустош, а зелените човечета на товарищ путин да се телепортират на Марс или някоя друга планета, които да наторят с органичният си материал ... !!!

15

Анонимен

преди 2 години

>> НАТО да престане да наднича,зад оградата на Русия! >> е, доколко е надничала? Дали оградата е в рамките на територията на държавата Русия - или оградата е някъде около Източна Германия, Руминив - или оградата е Украйна? Трябва да напомня че Украйна е независима държава. Като такава тя има задължение да израстне - и като такава да взима самостоятелни решения.

14

Достатъчно тъпотия!

преди 2 години

Руските военни части са струпани на 50 километра от белоруската граница и 5 пъти по-далече от украинската граница (на 250 километра)! Това е подкрепа за Лукашенко във войната му с ЕС чрез докараните срещу долари мигранти и тласкани от белоруските власти с глад и студ към Полската граница мюсюлмани. Защо не им събират семействата в Беларус, като са толкова добри и състрадателни? ЕС видя, че те не се интегрират и затова не ги искаме. А нашият вътрешен министър не направи нищо за оградата с Турция!

13

Анонимен

преди 2 години

Знаем ги редовните учения.Ще имат няколко редовни учения - колкото да размекнат очакванията. При някое от идните редовни учения може да дойде и извънредно като добавка.

12

българин

преди 2 години

НАТО да престане да наднича,зад оградата на Русия!

11

ЛОГИЧНО!

преди 2 години

Логично е, че Космическа Америка ще диктува бъдещето на света, а не примитивните феодали, но това е нещо, което политически неграмотните хора не могат да го разберат и драскат тука смешки...

10

Активист на БСП

преди 2 години

Що? Краварите пред Белия дом ли ги правят????

9

Анонимен

преди 2 години

Защо и е на Русия да се захваща с поддръжката на 40-милионна обедняла страна, без значителна индустрия, с дългове, без технологии, с остаряла инфраструктура. Като цяло, кому е нужно това? Руският Крим е жизненоважен; без него Русия е уязвима по южните си граници. Що се отнася до континенталната част на Украйна, от геополитическа гледна точка Русия всъщност не се нуждае от нея. Ако искаме да сме точни - изобщо не се нуждае. За да бъдем максимално точни, на този етап.

8

МУХОМОРКА

преди 2 години

ДРАСКАЩИТЕ ГОВЕДАРОПОДЛОГИ,ДАЛИ СИ ДАВА СМЕТКА ,ЧЕ РАКЕТНАТА БАЗА , КОЯТО РАЗПОЛОЖИХА В РУМЪНИЯ И ЗА КОЯТО ПУТИН ПРЕДУПРЕДИ ,ЧЕ АВТОМАТИЧНО СЕ ПРЕВРЪЩА В ЦЕЛ 1 ЗА ЯДРЕН УДАР ,(ЩОМ РУМЪНЦИТЕ СА ИМАЛИ ТОЛКОВА АКЪЛ)..., ТА ТАЗИ БАЗА СЕ НАМИРА НА 60 КМ. ОТ АЕЦ КОЗЛОДУЙ!!! 60 КМ.!!! МИСЛИТЕ ЛИ ,ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН "ПАРТНЬОРИТЕ НИ" НЕ СА НИ ПРЕВЪРНАЛИ В ЗАЛОЖНИК ЗА ТОТАЛНО УНИЩОЖЕНИЕ И ЯДРЕН АПОКАЛИПСИС!??ГОВЕДАРОПОДЛОГИТЕ ДАЛИ ИМ СТИГА СИВОТО ВЕЩЕСТВО,КАКВО ЧАКА И ТЕХНИТЕ СЕМ.,ДЕЦА И ВНУЦИ!!!???