94

Анонимен

преди 2 години

Кой избира президент и служебен премиер - военни??? Да не сме във война? Каква е тази военна диктатура? Цял свят ни се смее и чуди. Такова нещо и в Африка няма!

93

ХА, ха, ха

преди 2 години

Няколко десетки зелени човечета от различни планети също поздравиха Радев! Никой не ви вярва! Радев е в пълна изолация!

92

Анонимен

преди 2 години

До и те така- Те затова и целият свят знае , че за НИЩО НЕ СТАВАШ , щом не си уважаваш нито държавата , нито президента !! Мислиш , че нищо не се знае по света какво става у нас ли - Знае се отлично , виждат , чуват и много внимателно следят , и затова вечно ще си наведн до земята РОБ - беден , нещастен , пр.ст и невеж , да не говорим , че си МНООООГО ДАЛЕЧ от " нормален Българин " , щом за 30г. си си превърнал държавата .... , докато другите се мъчат да правят империи ти ще им миеш кенефите !

91

???

преди 2 години

Само нашите "братя" отвъд океана ли НЕ са разбрали ,че имаме нов президент , та не ги виждам в списъка с поздравленията , макар че очаквах да са от първите ?!

90

ББ

преди 2 години

Достойният Президент,Моят Президент,Президента на България...Апостола би се гордял с Вас г-н Президент!Работете за просперитета на Народа ни...за по- справедлив Свят...имате пълната ни подкрепа...справка...гешев преврата!Чиста и Свята...или да я погребем,по-добре!!!

89

една машинка

преди 2 години

а мадуро що не го е поздравил ?! та нали фигуранта беше преизбран по венецуелската схема .

88

и те така

преди 2 години

много дълга безсмислена статия ! ама с кво друго може да се хвали фигуранта , освен с поздравителни картички ?! а ние българите си го знаем че не става за нищо , че не е свършил нещо полезно за България , че се опита да направи държавен преврат и че спечели втори мандат благодарение на едни машинки . така че ние нормалните българи няма за какво да го поздравяваме .

87

Анонимен

преди 2 години

Аз наивно мислех, че генетично създадените подлеци са и достатъчно адапитвни и, както е по цял свят, да напуснат навреме кораба, но не! Нашите са уникално тыпи! Съберете търпение, прочетете това по-долу и ще се убедите!

86

Бедняк

преди 2 години

90. Лаврентий БерияСъвсем логични изводи! Трябва да се конкретизиза и пропадналия план на Бойко: той считаше че куклата Цецка ще бъде избрана и след 5 години самият той ще влезе в Президентския дворец (проверен модел Путин-Медведев). Но неочаквано и внезапно от нищото се появи Румен Радев. И Бойко никога няма да забрави това , което той трябва да понася след целия провал. А Бойко друго не умее, ама да мрази до смърт , това умее. Нека Радев да внимава за Бойко-ГЕРБ-ови капани ...

85

Herr Muller

преди 2 години

Те знаят какво представлява този пиар, но "етикетът" предизвиква куртоазията в политическите кулоари. Само че когато западняците те тупат по гърба, внимавай да не ти отхвръкне главата.

84

?!?

преди 2 години

80% от българите не го поздравиха с нищо а 50% от тях не го смятат за техния президент. Чест пост господине.

83

Анонимен

преди 2 години

До ПроСоТоти си от другата страна на бития бит нали знаеш такоа ния тако ван си

82

ПроСоТо

преди 2 години

иначе,на мен ми харесва неистовия злобен и прооосташки ВОЙ,който Тиквенитечервенотиквеничковчета надават всеки път,когато стане дума за ПРЕЗИДЕНТА Радев...Това е сигурен знак че ги боли,и то яко...Но,ще претръпнат,просто нямат избор.."БИТИЯТ СИ Е БИТ"...

81

Анонимен

преди 2 години

До Просто ха ха ха

80

ПроСоТо

преди 2 години

До Протокол!===А протокол ли е "галенето по кратуната на Тиквата" от Папите?..Или е нещо друго,намекващо за .."нелицеприятните" истории,свързани със срамните страни на католическите свещенници?

79

Протокол!

преди 2 години

Това е Протокол в дипломатическите отношения, все пак сме страна - членка на ЕС!

78

Анонимен

преди 2 години

Днес май е ПР агенция на това недуразумение,а българите ще го усетят след няколко месеца,но за съжаление късно,отново ограбени и излъгани...

77

Анонимен

преди 2 години

Алооо медиите не ви ли омръзна да му се слагате на този омразен човек!Какъв е този страх?!Или вървите след

76

Лаврентий Берия

преди 2 години

ГЕРБ допуснаха поредица от грешки.1. Бойко си мислеше, че може да си пренарежда дъската както му падне и грешката му беше, че се от отказа от Росен Плевнелиев и сложи онова чучоло Цецка за президент - майката на нацията :))) подигравка с хората2. Концентрацията и говоренето срещу Радев от страна на Борисов - ГЕРБ забравиха, че има вече нов играч на сцената и вместо да играят стратегически те хвърлиха сили срещу президента и това имаше още по силен ефект срещу ГЕРБ и така се и наиграха!

75

Анонимен

преди 2 години

А фигуранта успя ли отново да зарази някой с ковид?