245

Анонимен

преди 2 години

До Ерик До Ерик До - Не се обръщай така към човека. Не е на 4 години.

244

Анонимен

преди 2 години

Лекар, ама ми се явява с военната униформа, затвори цялата държава миналата години, наприказва един рояк глупости, а сега се чуди ... шооо неме харесват.

243

СЛУШАЙ ВНИМАТЕЛНО

преди 2 години

ТОЯ НАЦИСТ ДЕТО Е БИЛ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ Е ПОГАЗИЛ МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО ДО СТЕПЕН НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО. ТОЙ СЕ ПОДИГРАВА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ РАЗУМЕН!

242

Анонимен

преди 2 години

а мазньо се изхлузи от някъде

241

тоз лапач гнусен

преди 2 години

Тоя и подчинените му *** дали не ходятна работа за да точат пари за кихавицата със заплати по 1000 евро.Лично съм ходи до Клиниката по инфекциозни болести на ВМА - бяха много разочаровани че си бях прекъснал осигуровките и не можеха да ме настанят "за чайчета и хапченца".

240

Хаха

преди 2 години

този пак изпълзя

239

Пак ли тоя...

преди 2 години

Хубаво го бяха скрили, защо пак ни занимават с неговите глупости?

238

Война народна

преди 2 години

Свещенна война. Ставай, ставай - страна огромная. Имаме недовършена работа тавариши!https://youtu.be/8Y4_2Qa0QQs

237

Анонимен

преди 2 години

Този ми е в черния списък под номер 2. Номер 1 ми е Фаучи. Чакат си реда.

236

eas

преди 2 години

99% от ваксинираните имат подобно, ако не и същото мислене, като нацистите спрямо еврейте. Хора, които не приемат различно от тяхното мнение и говорят само и единствено, че го правят заради обществения интерес. Все едно са с промити мозъце след като са се боцнали.

235

СМЕТКАТА Е КРИВА

преди 2 години

"Мутафчийски: Над 90% от COVID пациентите във ВМА са неваксинирани" - НЕКА ОБЯСНИ ОБАЧЕ ФАКТА, ЧЕ ДНЕС 10,94% ОТ ВСИЧКИ ОФИЦИАЛНО ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД СА ВАКСИНИРАНИ; ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 14 ДНИ ТОВА СА 7,84% ИЛИ 139 ДУШИ (всеки може да провери цифрите на ОФИЦИАНИЯ САЙТ coronavirus.bg). НЕЩО СМЕТКАТА НЕ ИЗЛИЗА...

234

До Ерик до

преди 2 години

Ерик, не ти ли се струва , че най-яростните *** са пропагандаторите на ковидманията, разни прецъвтели професорки, доценти, математици и специалисти от цял свят?

233

Скънка

преди 2 години

Свойте и своите са коренноразлични. Преди да правиш забележки, прочети.

232

Скънка до 258

преди 2 години

НЕ ТЕ РАЗБРАХ, ***!?

231

деца мой

преди 2 години

Оомикрон ще ви направи равни. Няма да се карате повече вакси и антиваксъри. България ще бъде в най добра позиция.Това е вирусът на бедните.

230

Анонимен

преди 2 години

Мути, стига си лъгал! 19% в болница в момента са ни ваксинирани и това не е под 10%, както лъжеш, а двойно. А да дадеш пример с отличниците с по 50-80% приети в болница и умрели ваксинирани? Щото у нас ваксите са малко и е добре да гледаме страните с 70+%.

229

така

преди 2 години

Изглежда така сякаш го е карал ковида. Отслабнал, изморен вид, дълго време не се показваше. Всичките, които го караха, отслабнаха много...

228

Скънк

преди 2 години

Не те разбрах, ***

227

Лъжа

преди 2 години

Mутафчийски е предател. И само за тази ваксинация. То хора не останаха, или преболедували или ваксинирани или починали/болни. Ако се сметнат цифрите, които ни ги казват всеки ден, ще се окаже, че ни ваксинират за трети път, умираме за трети път и боледуваме за трети път.

226

Говори Москва

преди 2 години

Всеки съпричастен с делата на негово нищожество Симеон II Сакскобурготски - да знае, че делата му в Страсбург са отменени от международен военен трибунал - лицето и съпричастните към него са обявени за международно издирване! Всяка информация за местоположението на лицата и техните действия на който сте жертви адресирайте към международен военен трибунал в Хага.