265

Анонимен

преди 2 години

Евала,док ! Може и един човек да си убедил да се ваксинира и да си му спасил живота,докато оня нарцистичен философ-Мангъров е виновен за поне 5 хиляди отнети от вируса живота !Не може да пропагандираш заразяване пред превенция.Това е не етично и антихуманно!Това е престъпление! Още повече след като фактите и цифрите в целия свят казват- 94% от починалите са неваксинирани.В България 10хил човека се самоубиха ,защото повярваха на самопровъзгласили се " учени" и решиха,че някой иска да ги прецака

264

Анонимен

преди 2 години

Кунчев върна ли се от Бермудите ?

263

123

преди 2 години

Чест и уважение за Вас, Генерале! Честит празник на ВМА и благодарности за положените усилия. Не всички българи са празноглави антиваксъри и ***, но за съжаление процентът расте.

262

Анонимен

преди 2 години

До До Дъртата Овца Мри, ***! Мри, комунист! Мри, фашист! Светли примери с такива изрази има много. И всеки от тях странно завършва с "Аз не бях от тия.", "Насила ме вкараха в СС.", "Аз не бях от комунистите и като комсомолски секретар пак бях дисидент.". И, разбира се, накрая партийните секретари да станат най-върлите антикомунисти и пазещи обществото от комунизЪма. Хората не са се променили много от хилядолетия- при нещо модерно скачат веднага да не изостанат. Като стане ос..ирането, обръщат

261

аритметиката

преди 2 години

90% от 30% = 0,27 ..... а пък ..... 10% от 70% = 0,07......................НЕЩО ДА КАЖЕТЕ?

260

Анонимен

преди 2 години

Само да питам. Този слух, че ковчезите са празни на някои починали от Ковид, верен ли е? Усилено се говори, но не ми се вярва. Какво ще ги правят труповете?

259

Анонимен

преди 2 години

До До 313 Само да допълня друга интересна статистика. При всички отличници по ваксиниране заразените и приетите в болница, умрелите са в пъти над при най-неваксинираните страни. Спрямо предните им пикове за по ден-два преди ваксините сега от седмици всеки ден е 2 пъти и повече над предните пикове и постоянно броят заразени расте. Пак за Сингапур- ноември 2020 имат 1115 човекодни в болница(отчитат не в брой хора), ноември 2021 са вече 38728. Холандия- топ пикове до 10000, сега 20000+ от седмици

258

Антиваксър

преди 2 години

До Анти-Антиваксър- Ние пък разчитахме на вас да се набодете 85 % и да ни оставят най-накрая на мира, но очевидно няма да се случи. Разбира се не ви обвиняваме за нищо, понеже и 1000 % ваксани да има, пак ще намерят начин да се подиграват с хората. Нищо, той Бог забавя, но не забравя! Да са живи и здрави, както продуцентите, така и актьорите в този COVID ЦИРК!

257

Анонимен

преди 2 години

Днеса, пак не сте в час м=амка ви, световна новина номер едно е че Барбадос вече е независима република а не английска територия.

256

Ваксиниран гущер

преди 2 години

Анти ваксър: Откъде разбра, че Омикрона е опасен? От Бил Гейтс ли? Та той няма и 5 клас завършен. Или от Тедрос, който не е лекар. Що за интелигент си щом вярваш на такива без образование? Замисли се!

255

Анонимен

преди 2 години

До До 313 Какво съотношение коментираш? 90:10 от опорките? Или реалното? Щото реалното е 66% приети в болница и 72.9% умрели ваксинирани за октомври за Великобритания, 43% приети в болница и 42.9% умрели в Германия, 43% приети в болница ваксинирани в Холандия(не дават умрели), 70% приети в болница ваксинирани в Белгия. В Сингапур сега видях за ноември статистиката. 34% от приетите в болница са неваксинирани, т.е. 66% са ваксинираните приети. В интензивно 59% са неваксинирани, т.е. 41% са вакси

254

Анти-Антиваксър

преди 2 години

Важно е да се знае, че подкрепяме Кацаров, който не въвежда екстремни мерки и с това ще изкара всички антиваксъри-*** на първа линия с голи гърди(бели дробове) да посрещнат от първа линия предстоящата тежка вълна на Омникрон! Тъй като той вижда, че антиваксърите са готови да се жертват, за да докажат своята теза, ние им благодарим и на тях! С тяхна помощ, ще се постигне 85% стаден имунитет, няма да има нужда да се закупуват ваксини или да се плаща на бизнеса! Ние ще изчакаме 2 месеца!!!!

253

Анонимен

преди 2 години

Ти не беше ли коремен хирург? Все едно летец да говори за подводници. Или историк за физика.

252

До 313

преди 2 години

Много остроумно , но същато е отношението на хората в болниците и в страни с 80% ваксинирани. Така че трябва да си пълен *** за да не виждаш истината. Ваксината омекотява доста удара , който вируса ти нанася. А удара е сериозен дори жесток ...

251

ВЛАДИКОООО

преди 2 години

ЩЕ СЕ НАУЧИШ НА ЕДНО НЕЩО - ИМА СВЕТСКИ, ИМА ВОЕНЕН ЧАККККК ТОГАВА Е ВАШИЯ РЕЛИГИОЗЕН ЗАКОН И СТЕ ПОД НЕГО! И ДОКАТО НЕ НАУЧИТЕ ТОЯ УРОК ВЛАДИКООО: НЯМАШ РАБОТА У ДЪРЖАВНАТА РАБОТА НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕМ!ЦЪРКВАТА ЗАЩИТАВА ГЕНОЦИТЕН ПРЕСТЪПНИК ТОВА ЯСНО ЛИ ТИ Е ?

250

"Експертни"

преди 2 години

Преди години по единствената тогава Българска телевизия показаха сериен филм за Микеланджело Буанароти. По време на разговор пред някакъв експертен съвет (казано по сегашному), Микеланджело гневно възкликна "Какво разбираш от скулптура ти, Леонардо?" (в отговор на критична бележка на Леонардо да Винчи относно някаква негова скулптура). Интересно е, че в наше време всякакви хора далечни на вирусологията (ген. Мутафчийски все пак е лекар, хирург, професор) или нямащи нищо общо с нея дават мнения.

249

Xммм

преди 2 години

Доста плява отново в коментарите. Все ви е тая дали са обикновени хейтъри, спамъри "шегаджии" или психари, но трябва да има някакъв поне минимален контрол. Най- малкото за явните простотии , срещу които в други страни даже може да има правни последствия

248

Анонимен

преди 2 години

След като 80% от населението е неваксинирано колко % неваксинирани очавате да са болниците, другари?!

247

ТЪРСИ СЕ:

преди 2 години

ЛИЦЕТО СИМЕОН II САКСКОБУРГОТСКИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО И ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ТРЕТИЯ РАЙХ!ЛИЦЕТО СЕ ТЪРСИ ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ МЪРТВО! ЩЕ СЛУША ИНАЧЕ ТРИБУНАЛА ГОДИНИ ГЛУПОСТИ!

246

Голяма драма

преди 2 години

Не разбирам каква е драмата на ваксърите. Като искат да си сложат и 100 игли, нали са защитени, ама май хипохондрията им е в повече. Ваксинирането трябва да е по ИЗБОР, всичко останало е насилие спрямо човека - как така ще принудиш някого против волята му да се набоде. Ето, това е драмата на хората като мен - аз съм изкарал вируса и не искам ваксина. Имам си имунна система, тя ме пази, жив съм, здрав съм.