285

До кок 345

преди 2 години

А ти като плещиш глупости, аз да питам - дойде ли апокалипсиса в нисковаксинираните държави. Ще рече човек, че трупове се въргалят по улиците, заради некъв грип! Две години минаха, досега трябваше всички да сме изпукали, ай сиктир с пропаганда! Боди се там, и мълчи, не давай наклон на хората какво да правят с тялото си. Първи сме по смъртност ПО-ПРИНЦИП, заради "здравеопазването" ни и това е от мноооого години насам.

284

Анонимен

преди 2 години

мМуфтаджийски,гледай си с4упените крайници и не се меси в работата на вирусулозите!!

283

Ванката

преди 2 години

Я, ето го батко! Какво хубаво и лъскаво теме има батко. Липсваше ми! Сега можем двамата да си се чешем по плешивите темета. Ех, хубаво време беше, но пак идва. Хубаво, много хубаво!!! Как ми липсваше батко, ммммм.

282

кок

преди 2 години

До Истината Приятелю, ваксините не предпазват от заразяване и разболяване, а от тежко протичане. Поне научете А и Б за нещата и тогава разпространявайте смешната си пропаганда. Сега обяснявате пет години трябвало да се изследва... две години минаха, милиарди хора се ваксинираха... дойде ли Апокалипсиса, за който лаете ? Не ! Който иска да се ваксинира - аз не съм краен по темата, ама постоянното говорене против всичко вижте докъде ни докара - първи по смъртност. Как ще оборите този факт ?

281

Анонимен

преди 2 години

И кое му е странното на това при положение, че 80% от цялото население не е ваксинирано? Хората не ви искат отровните препарати

280

Програмист

преди 2 години

До Истината 343 : Според статистиката, която гледам нямаш много шансове да доживееш толкова години и да видиш дали е истина.

279

Истината

преди 2 години

До ПрограмистСтраничните ефекти от масовата ваксинация ще бъдат видими след години. Много ясно, че идеята е да няма странични ефекти веднага, така тези които искат да се ваксинират ще се откажат. Ще убият надеждите за нов световен ред, намаляване на населението и тотално затъпяване :) Задължителните вакциси нарушават конституционнните права на хората! Ще се ваксинирам само, ако ми направят застраховка при която, ако се случи нещо заради ваксината изплатят на семейството ми 1 000 000 EUR :)

278

анонимен

преди 2 години

а този господин изглежда много щастлив

277

Анонимен

преди 2 години

Пигвин, знаеш ли, че ни най-малко не ме интересува какво ще каже Европа за неваксинираните в България!!!!!!!! За пари сте съгласни и майките и децата си да унищожите!

276

DDD

преди 2 години

Ето една тема за размисъл на ваксаджийчетата от форума: и Кунчев, и Мутафчийски, и Кацаров, са от едно градче от Западна България, наречено Дупница. И средното си образование са получили в ПГ "Христо Ботев"... И родителите им (поне живите) живеят в Дупница. И първите двама със сигурност са от ГЕРБ. А всичк дупничани знаем и помним, как точно ГЕРБ спечели първите си избори в Дупница...

275

анонимен

преди 2 години

Ковид, така както намерих информацията/може и да не съм прав/ в превод "Сертификат за идентификация на ваксината", как може да си болен от сертификат

274

Програмист

преди 2 години

Между другото да вметна, че ваксината още не ме е убила. Жив съм и в прекрасно здраве. А вие как сте антиваксъри? Гледам намалявате - 128 починали, 19 хиляди ваксинирани..... скоро няма да има кой да гласува за възраждане с тоя темп :)

273

Истината

преди 2 години

Тотални лъжи! Имам много мои ваксинирани с по две дози познати, които изкараха доста тежко Covid-a. Не знам как може въобще някой да се връзва на поредната лъжа. За да се тества една ваксина са необходими поне 5 години и е безумно да се подлага на масова вакцинация цялото население при положение, че не се знае какви биха били страничните ефекти! Не съм анти-ваксър, но това безумие трябва да спре! За мен е приемливо да се ваксинираш при 100% гаранция, че няма да се разболееш!

272

Анонимен

преди 2 години

До Процент: Преди години, същото го смятах на една консерва. Еди колко си от това, Еди колко си от другото. И сбора беше 116%. Много изчанчени мозъци има.

271

Програмист

преди 2 години

До Анонимен 332 : Тогава антиваксърите не трябва да се притесняват, защото ги нямат и двете.

270

Анонимен

преди 2 години

Първата доза ваксина ударя по лявото полукълбо. Втората ударя в дясното. А бустерната доза смачква тотално и двете .

269

Процент

преди 2 години

"Делтата беше 100% заразен,този бил 120%.Ако може някой да го обясни това."==Обяснението е много просто - 120% от хората не могат да работят с проценти.

268

Хайде ако обича

преди 2 години

Муфтаджийски да си мълчи, а ако иска да говори най-напред да каже къде и в какво състояние е ваксинираният Кунчев, който трети месец ще подкара как боледува от лека форма на ковид.

267

Анонимен

преди 2 години

До Анти-Антиваксър Даже не знаеш и как се пише bunak.Омикром,а не омникром.Лекари от Африка които първи са се срещнали с този вариант казват,че няма нищо страшно,дори се кара много по-леко от делтата.Но понеже в Европа четвъртата вълна е на отминаване трябва да го изкараме страшилището на страшилищатата.Делтата беше 100% заразен,този бил 120%.Ако може някой да го обясни това.Съвсем за *** о ти ни взеха.

266

Анонимен

преди 2 години

Нещо, тук се напълни с ваксинирани. Личи си по не свързаните постове.