325

Анонимен

преди 2 години

Здравейте мои лудички антиваксърченца! Как вървъи страха при вас? Никакви ваксини да не допускате! Много е важно човек да се разболее и после да го изкара на чайчета! Да слушате Мангров! Той се грижи за чистотата на нацията!

324

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните по документи в интензивното са малко над 5%, а в болниците малко над 12%. Това са официалните данни, но в тях е пише колко от тях са с фалшиви сертификати.

323

Мл.с.от

преди 2 години

Лицето волен николов Сидеров,защо не е ходил В КАЗАРАМАТА??!!.ГЕЙ, ЛИ Е?!Не е кьорав,не е болен не е луд!?

322

Belgium

преди 2 години

70 % от хората в интензивните сектори в Белгия са ваксинирани и това се съобщава по местните телевизии (Фламандските). Фламандската част е на 90 + процента ваксинирани, но искат да налагат локдаун. Защо ли?

321

Mislete

преди 2 години

А бе, тапир. Съветвам ви да погледнете какво се случва в Германия, Австрия, Холандия, Белгия, Ирландия и Португалия лидери по ваксинация в Европа. Просто сравнете периода от мин година от началото на вълната със сегашната ситуация. И вземете в предвид -2020 - % срещу 2021 - 80 + %. Обърнете внимание не само на новите случаи, но и на смъртността. Ще ви дам малък коз - Германия, Ирландия, Австралия и Португалия имат по-висока смъртност сега. Задайте си въпроса защо страни с толкова висок процент в

320

Анонимен

преди 2 години

Половината от ваксинираните в болниците са с фалшиви сертификати. Опитват се да излъжат смъртта.

319

Анонимен

преди 2 години

Тоя гащник няма ли да кандиса с това ваксиниране,глух и сляп ли е или се прави на такъв,вече в цял свят неговите колеги го заявиха че имунната защита е пробита от новият щам,което ще рече,че ерата на сегашните ваксини изтече?

318

Къде е Кунчев

преди 2 години

ве, Мутафчийски ?????? Къде се скри ??????? Кога беше смъртта, кой ден ве, Мутафчийски ??

317

дидо

преди 2 години

имаме познати в вма....и те казват друго ...че повечето там са вакснати..... като кунчев

316

normalno

преди 2 години

Е с накво да са пълни при около 10 процента ваксинирани реално,ето е Германия Израел и Англия са пълни основно с ваксинирани просто защото други няма..С две думи вируса не му дреме с ваксина или без

315

Kо каза ма/бе/it

преди 2 години

Тоя дали не е имал частичен контакт с Курана'19 Вируса излъскващ ботоксна главните кожи на главата на Главната Глава. А? Ко каза ***/бе/it

314

Ха сега де

преди 2 години

До Сатира "За жалост много критики и напатки получихте миналата година, от долни, непочтенни и арогантни хора. Който използваха напатките за личностно издигане в политиката и обшеството"===С напаТките работата е ясна. А с напуйките и на кокошките какво става.

313

Теб хубаво

преди 2 години

Те нямаше,Що пак си показваш човката бе човек?! Не видиш ли че Не ви искаме ,нито мнението ви,нито хизиономията ви! Благодарение на вас и много народ от страх се поддаде на грешни стъпки! На нас плашилата от нощ ! Истина! От както ви няма квото и става ,го няма този стрес на който подлагахте народа си! Срам,срам......по-добре ходи си харчи парите и остави народа ,*** си покай пред Бога ,защото тиглото ти е голямо,да знаеш! А продължиш ли с тези работи ....няма прошка.,защото БОГ ГЛЕДА!

312

Анонимен

преди 2 години

*** дето реват срещу науката, могат спокойно да се гътват, изборът си е техен. Лошото е, че в простоти.ята си заразяват други, най-вече техни близки, които може и да не искат да отиват при св. Петър толкова скоро. Значи не е само до личен избор, но за съжаление за дървените философи никой не е авторитет...

311

Анонимен

преди 2 години

Религиозен фашзм прикрит като медицински. Кромид-факсините много приличат на причастия, но след като живеем в свят на дребните душички очаквам съвсем скоро да нарекат нас т.н. антиваксъри - еретици!

310

ДСГСДФГСДФГ

преди 2 години

любимия ми агитатор се завърна.

309

Анонимен

преди 2 години

До Кацаров Ваксинираните как ще поемат вирус, който досегашните ваксини не го ловят? По-различно ли?

308

Кацаров

преди 2 години

Много антиваксърски глупости се пишат тук, но моля ви не отбягвайте един факт и помислете над написаното тук! Вие сте много удобни на Кацаров и правителството, ще бъдете изправени първи ред новата ковид вълна на тоя Омикрон! Вие ще поемете удара с най-големи поражения и то доброволно, сами искате това! Вашата глупава теза, има няма вирус, работи не работи ваксина, ще бъде използвана от правителството и ще бъдете жертвани(както до сега) да се изгради колективен имунитет!Никой не бори жертвите!!!!

307

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 351 С какви научни доказателства говори Мутафчийски? Че под 10% в болница са ваксинирани при официална статистика за държавата 19%?

306

Анонимен

преди 2 години

До Програмист Прав си за правилата. Но не си прав за това дали всеки може да си измисля и налага правила, както му скимне. Утре ще кажат всеки трети над 30 да скочи под влак до 24 часа. Ще го спазиш ли? Затова има конституция, харти и подобни правила над моментните прищявки на политици и прокарвани от тях закони, които трябва да пазят от това политиците да си измислят закони извън определени граници.