12

До 15

преди 2 години

Вирусните заболявания протичат с т.нар. инкубационен период - времето от заразяването до появата на симптоми. Вирусът навлиза в клетките ви (заразяване) и започва да се размножава (Вие го инкубирате в собствените си клетки). Симптомите настъпват чак когато се е размножил толкова, че предизвиква имунната система почва да го бори здраво. При всички вирусни болести сте заразен за другите ПРЕДИ да усетите симптомите (обикновено 1-2 дни). Тестването е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

11

Анонимен

преди 2 години

Да се тестват здрави хора е безумие!

10

Aнонимен

преди 2 години

Решението е ваксинация. Децата на запад си ходят на училище. Тук няма да ходят, за което са виновни родителите им. Има около 40 хиляди ваксинирани деца у нас. Само толкова. Или около 20 хиляди нормални семейства, ако приемем, че всяко има по 2 деца. Резил, от покрайнините на Европа.

9

Анонимен

преди 2 години

Не вЕрвайте на тоз говорител на пандемията.Поредния с поредното си изказване,ни съобщава,че едни пари още не са дошли или вече са в нечий джоб.А иначе,децата ще продължават да се гърчат в една фейк образователна система,но неговите ако ги има ,са в точното училище,за да израстват бодра смяна на татя си,в полагане основите на новия св.ред у българско.

8

Тестове няма

преди 2 години

Радев открадна парите не само от Хемус ! Всеки понеделник се теглят по 500 милиона лв. Нов заем и изчезват ! Къде са парите ?!

7

SS

преди 2 години

не здравният министър, а министърът на просветата трябва да си дава оставката!

6

Анонимен

преди 2 години

Сваляйте наморниците в градския.Не си дишайте бактериите!

5

Хъх

преди 2 години

При все, че много уважавам Диян Стаматов и съм завършил преди десетилетие и нагоре 119-то СОУ, ама тия тестове бяха пълно малоумие.Най-малкото ЗАЩО не ги добавяха в общата бройка тестове, направиха се 600 000 (!!!) теста за този период и щеше да покаже, че за толквоа тестване я има, я няма 50 потвърдени положителни теста, ама това бърка по опорката на медиите и на враговете на демокрацията и няма как да се допусне! Страх да има трябва, по 10 игли да си набием отвсякъде като игленици да станем!

4

Анонимен

преди 2 години

А тестването в НС ще се случи ли, след като в 47 НС ще е пълно с анmиваксъри и депутати без зелени сертификати? А?

3

Анонимен

преди 2 години

То се знаеше, че няма да има тестове и всичко беше предизборни манипулации и инсинуации.

2

Анонимен

преди 2 години

Много странно. Как така започна да говори за ротационно обучение. Преди само за тестове говореше.

1

Анонимен

преди 2 години

Я, този днес говори разумни неща... Какво ли му е станало?