9

Анонимен

преди 2 години

"Вероятно е и ваксините да не са особено ефективни срещу него, но според проф. Христова те остават най-ефективното средство за противодействие." ___________ Иска да каже, че ако ни нападнат извънземни и ние разполагаме само с лъкове и стрели, все пак ще имаме на разположение някакво средство за противодействие.

8

Анонимен

преди 2 години

Делтата и омикрон ще се разпространяват заедно следващите 4 седмици докато омикронът не измести изцяло делтата.

7

Анонимен

преди 2 години

По-рано ще е. 4та вълна въобще няма да отшумява. Вече има увеличение на случаите и хоспитализациите.

6

Анонимен

преди 2 години

Значи да си чакам хремата. Ще си накупя цял пакет носни кърпички и ще си стоя в къщи

5

анонимен

преди 2 години

Така не паникьосвайте хората. Разбирам и оценявам усилията ви за преодоляване на пандемията, но така не паникьосвайте хората, че достатъчно ги е шубе. Може да е опасен Омикрон, може да не е. Надеждата на специалисти е, че ще помогне на коронавируса да стане обикновен вирус. Внимателни трябва да сме, че сбъркаха досега, ама не да ни е страх непрекъснато. Казва Ще преодолеем и петата вълна, вместо да обнадеждава хората, че такава няма да има.

4

Анонимен

преди 2 години

Христова не е интересна. Искаме Кунчев.

3

Дядо бог

преди 2 години

Не сте ли чували за мен

2

Анонимен

преди 2 години

Ако трябва да си купя втора маска заради истериите ви , много ще се ядосам. В момента карам с тази която ми служи вярно вече над две години и ме пази от всякакъв вид вирози,а струва само тридесет стотинки.

1

Анонимен

преди 2 години

врачката от пазара, дето винаги познава, това го каза още миналата седмица. ама щом и докторите са я питали, сигурна работата значи. айде и другия път пак да я питате.