26

Доктор Сън

преди 2 години

Еми да, останалата част бере ягоди или сменя памперси нейде у чужбината

25

даеааа

преди 2 години

Омукрона ще оправи работата. Мори точно тази група и щат не щат ще се хващат да работят. Друг е въпроса за какво стават ,освен да ровят във фейса и да си правят селфи .

24

Анонимен

преди 2 години

Икономиката в кeнeфa се крепи на емигрантите които наливат свежи пари от чужбина, ама на никой не му изнася да го заяви това, защото ще се види че държавата работи на изпарения от десетилетия.

23

селянин

преди 2 години

до 24че то и на мен ми е под достойнството да бачкам под 3000 юро ама както казват кой за що е учил

22

Анонимен

преди 2 години

По-добре късно, отколкото никога, върни се Адел, моя любов, теб искам и обичам!

21

Анонимен

преди 2 години

Имам чувството, че у нас двигател на икономиката са тези на 70+ години. Маса народ живее от пенсиите им - деца внуци.. Да не говорим за постоянното зареждане на хладилниците с месо, буркани и пр. Младите са в чужбина или безделничат, понеже е под достойнството им да работят за по малко от 2хил лв, а старите блъскат докато паднат

20

пецата

преди 2 години

Никой не го интересува дали някой бачка или не, държавата и безнеса се издържат с кредити и субсидии, тези кредити се връщат не с труд както е било едно време а по някакъв др начин , явно се осигуряват наркотици и *** както и органи на тези които дават кредитите, и така се върти цялата държава , дали ни има или няма въобще не е от значение а тва че младите не бачкат , ами разбирам ги на никой не му се гърби за капиталиста за без пари

19

чети внимателно

преди 2 години

"След 10 години ще има разпад на здравноосигурителната система." - А.Семов. Останаха нЕколко години. Дръжте се!!

18

Дали е само Виц?

преди 2 години

Срещнали се бай Тошо и Цар Борис на небето. Бай Тошо:-Видя ли колко много построих? Царя:-Да, но със работливите останали от моето време!

17

Анонимен

преди 2 години

Боже велики там горе които си на небесата нека името и славата да ти се носи вечно на земята благодаряти че създате този красив свят и че ни закриляш.

16

Анонимен

преди 2 години

Просто българите няма как да издържаме и поддържаме икономиката за в бъдеще защото намалява ме трябва да започнеме да живеем свободно в незаконни построики и да не вкарваме данъци и да не плащаме нищо да скитаме по улиците по цял ден защото тази държава се издържа от данъци такива където имат по 19 имота и карат коли за тва е наи хубаво да живееш като аборигент и никои да не те занимава с селски истории а сега навсичкото отгоре и градския транспорт искат да вдигнат за да ходиме пеша.

15

Асан

преди 2 години

А търбуха са 65-годишните като Тиквата :)))

14

Ми да,

преди 2 години

Българинът е единственото животно което отглежда децата си до 40-50 годишна възраст!!!

13

Млади хора!

преди 2 години

Ако много ви се приработи, легнете си - ще ви мине!

12

При ~40% сива

преди 2 години

икономика, сивия сектор (чак черен) в Туризма напр. е по-голям.

11

ВЪРНИ СЕ!

преди 2 години

АДЕЛ, ТИ СИ МОЯТА ИСТИНСКА ЛЮБОВ, ВЪРНИ СЕ!АДЕЛ, ПЛАЧА ЗА ТЕБ , ВЪРНИ СЕ, МОЛЯ ТЕ!АДЕЛ, ТИ СИ МОЯТА ИСТИНСКА ЛЮБОВ, ВЪРНИ СЕ!ДРУГAТA ДAМA E CТУДEНA И AГРECИВНA, CТРAХУВAМ CE OТ НEЯ, ИCКAМ CИ AДEЛ, ВЪРНEТE МИ AДEЛ, OБИЧAМ Я, ВЪРНEТE МИ Я , МOЛЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ, мoля ви! AДEЛ, ВЪРНИ CE, МOЛЯ ТE!ПЛAЧA ЗA ТEБ, CAМO ТEБ OБИЧAМ! EЛA, МOЛЯ ТE!ИГРАТА НЕ БЕШЕ ЧЕСТНА И ТЕ ЗАГУБИХ, НО ИСКАМ ДА СЕ ВЪРНЕШ ЗАВИНАГИ, ЗАЩОТО ИСТИНСКИ ТЕ ОБИЧАМ, АДЕЛ! Обожавам оранжевия цвят,винаги,ти знаеш, че го обичам

10

Теб обичам Адел!

преди 2 години

ВЪРНЕТЕ МИ АДЕЛ, МОЛЯ ВИ, ИСКАМ ЗА НЕЯ ДА СЕ ОМЪЖА, ТЯ Е МОЯТА ЛЮБОВ, ПЛАЧА ЗА НЕЯ , МНОГО Я ОБИЧАМ, МНОГО, ВЪРНЕТЕ МИ АДЕЛ, ИСКАМ ЗА АДЕЛ ДА СЕ ОМЪЖА, ИГРАТА НЕ БЕШЕ ЧЕСТНА, СЪС ЗАПЛАХИ, БОЛКА, НЕИНФОРМИРАНОСТ, ЗАБЛУДА, ХВЪРЛЯНЕ НА ОРАНЖЕВАТА МИ ЗАПАЛКА, ОБИЧАМ АДЕЛ ,МОЛЯ ВИ ВЪРНЕТЕ МИ Я , ПЛАЧА ЗА НЕЯ И Я ОБИЧАМ, ВЪРНИ СЕ АДЕЛ, МНОГО ТЕ ОБИЧАМ И ИСКАМ ДА СЕ ОЖЕНИШ ЗА МЕН И АЗ ДА ТЕ ВЗЕМА ЗА ЖЕНА ЗАВИНАГИ, МОЛЯ ВИ, ВЪРНЕТЕ МИ АДЕЛ, ИГРАТА НЕ БЕШЕ ЧЕСТНА! ОБИЧАМ Я! ВИНАГИ СЪМ Я ОБИЧАЛА! МОЛЯ ВИ!

9

Анонимен

преди 2 години

Един по-малко в мое лице, вече ще живея на гърба на държавата, достатъчно съм я издържал - 20 години максимални осигуровки.

8

ОБИЧАМ ТЕ АДЕЛ!

преди 2 години

Върнeтe ми Aдeл, тя e мoятa иcтинcкa любoв, зa нeя иcкaм зa ce oжeня, мoля ви, върнeтe ми Aдeл, нeя oбичaм нaй-мнoгo, иcкaм дa дoйдe и ocтaнe зaвинaги, тoлкoвa мнoгo я oбичaм! Aдeл , върни ce, caмo тeб oбичaм и тe иcкaм!Игрaтa нe бeшe чecтнa! ВЪРНИ CE AДEЛ, МOЛЯ ТE, ПЛAЧA ЗA ТEБ, ТИ CИ МOЯТA ИСТИНСКА ЛЮБOВ, ВЪРНИ CE! OБИЧAМ ТE ИCТИНCКИ, EЛA, МOЛЯ ТE!

7

Анонимен

преди 2 години

Къде са 25-39г да питам? Или не обичат да работят или може би са в чужбина всичките. Боко прогони младите, факт