66

До Анонимен

преди 2 години

Ако не знаеш, БТК се казва Виваком от доста време. А ако си си мислел да изкопаеш 1 btc, в момента ще ти трябва хардуер за поне 5 пъти по цената му.

65

Шака

преди 2 години

И Луканов си мислеше че е най-големия хитрец и капиталист обаче през 1996 г. му показаха колко струва реално. Но в България възмездието идва с "леко" закъснение.

64

Янаки

преди 2 години

Комунизма и Русия така увредиха България че ще трябват около 50 години за да се нормализират нещата.

63

Анонимен

преди 2 години

До: номер 71 Като спомена тъй или иначе за неграмотните ромове, ще ти разкажа истински случай от преди няколко дни. Та влизам аз в един хипермаркет да си пазарувам, и гледам една ромка, ама църна та църна, досущ египтянка, от ония дето нямат нужда от море и плаж. И гледа ракиите, вади смартфон и снима. И говори с някого. Вика - няма я тая ракия бе, дай да ти звънна на Фейсбука!След малко дойде и мъжа и с пазарската количка и продължиха.Това по повод грамотността де, стори ми се забавно.

62

Ганчев

преди 2 години

30 години неработеща съдебна система и резултатът е налице: най-бедни в Европа. Връзкарството е симптом на гнилата система.

61

Анонимен

преди 2 години

Т. Нар. "младежи" не са никакви младежи, а най-обикновени неграмотни ромове, без никакви умения и изключително ниско ай кю, и тъй като вече са мнозинство, скоро ще бъдат "гръбнакът" на Бг икономиката.

60

Анонимен

преди 2 години

*** поколение , иска права , не иска задължения . Бъдещи роби на банките...........

59

Анонимен

преди 2 години

Дрън Дрън

58

Анонимен

преди 2 години

Аз съм във възрастова група "гръбнака" ама ми писна и ако до пролетта рязко не се подобри положението в държавата , си вземам куфарите , жената , децата и навън .....Вече имам план

57

Защо ли

преди 2 години

Защото само 11% не са зелени.

56

Анонимен

преди 2 години

За какво да бачка ? Изкопава 1 бтк и хоп 50 000 долара

55

съвременник

преди 2 години

Така става когато УТАЙКАТА и ТИНЯТА изплуват над КАЙМАКА и прогони милиони млади и способни хора , за да може ПРОСТАЩИНАТА , ЧАЛАТА и МУТРИТЕ да си имат държава , която винаги ще е в ъгъла на външната тоалетна на цивилизацията и "клуба на богатите " ! В днешната обстановка на несигурност в цял свят , ще са ни нужни 300г. , за да изринем фъшкиите на 30 годишен купон , защото от подредена и фунционираща държава , я превърнахме в ***! Явно не Ви стига , щом още си мечтаете за ГЕРБ и Бойко ?!

54

черния

преди 2 години

До ПешевСега вече основни емигрират към Беларус и Русия! Свършиха тия, дето искаха да живеят в джендърски държави.

53

Янко

преди 2 години

България е най-африканската държава в Европа. Тук шкембето Борисов може да си прави каквото си иска и никой нищо няма да му каже. Няма справедливост, няма кинти, няма желаещи да работят без пари.

52

Анонимен

преди 2 години

Нали съсипахме цялата държава заради едните банани - ЯЖТЕ докато ги има , защото после ще ядете сурова демокрация !!

51

Анонимен

преди 2 години

Само 11% от хората до 26г работят, божкееееееее! Това обяснява липсата на млади кандидати за работа, ми те не искали да работят. Само се чудя, как родителите им ги издържат финансово, защото да не се лъжем нито всички са студенти редовно (а и редовните студенти по мое време също работеха), нито снасят златни яйца, ц, ц, ц, безделници.

50

А ПОСЛЕ

преди 2 години

Тези 40-50 годишни ще са гръбнак още 10-тина години - А някой замисля ли се какво следва ПОСЛЕ : Напомпани стероидни и татуирани ММА побойници , ЧАЛГА , ПРОСТОТИИ , НЕГРАМОТНОСТ , БЕЗДЕЛИЕ , ПРЕСТЪПНОСТ и МИЗЕРИЯ , те тези младите Z" или по-точно ЗАДРЪСТЕНИТЕ , няма да могат дори да си поддържат старите и грохнали BMW-та за да си строшат празните глави !

49

Хан Крум

преди 2 години

Мечатата на Домусчиев и с-ие е всички да работят без пари. Фирмите искат роби. Образованието няма значение, желанието за работа няма значение. Средата е токсична и не може да се работи нормално в България. И рибата се вмирисва винаги откъм главата.

48

Спайдър

преди 2 години

За старите поне има пенсии (засега). За младите няма да има абсолютно нищо. Затова всички искат да емигрират.

47

бедния българин

преди 2 години

реалността е че всеки иска държавната работа - ченгета, даскаля.. сами се сещате закакво:). Кой ще ти бачка в частния сектор където нямаш бонуси, отпуски и др. вид благинки като бързо пенсиониране и 2 месеца платена отпуска + високи заплати. След 10 тина години няма да има никакво производство заради липса на работна ръка