101

Анонимен

преди 2 години

Швеция въведе от утре зелен сертификат. Маски имаше, мерки имаше. От другата седмица разширяват мерките. Ваксинацията е доброволна , за сега. 88% от възрастните са ваксинирани, децата над 12 години на 85%. Знам защото живея в Швеция.

100

до 115 от славянин

преди 2 години

А откога ''умните и образованите'' с по ''три висши образования'' не могат да различат ''кон'' от ''магаре'' т. е. истинска класическа имунология от новата модерна м.ймунология!?

99

Анонимен

преди 2 години

След Австрия сега и Германия с тези фашистки мераци. Ужас. И това, знаейки вече че тези ваксини не само че не помагат с нищо, но и създадоха и поредната мутация. Все пак се надявам че това са само плашещи партенки за да принудят за последно хората за да си набодат така необходимия, но с друга цел, джус. Дано не греша и този проект не мине. Иначе и други правителства ще последват и ще има война.

98

славянин

преди 2 години

След като едно медицинско вмешателство е задължително в случая ваксинацията потърпевшите имат пълното и юридическо, и морално право да изискат от ваксинаторите им декларация за поемане и на медицинска, и на съдебна отговорност в случай на негативни странични ефекти! Както и пълното право да изискат застраховка здраве и живот!

97

Анонимен

преди 2 години

До славянин Откога едвам завършилите средно образование можете да правите преценки за стандартите за научност? То бива да сте заблудени, но вие направо къртите дюшемето с фантасмагоричните си представи за това какво представлявате.

96

Анонимен

преди 2 години

Масово хората не искат и да чуят за ковидваксините на бигфарма, но те ще ги наложат със сила, ако трябва.

95

Анонимен

преди 2 години

После немците да не се сърдят, когато им казват нацисти.

94

Анонимен

преди 2 години

Няма майтап! Всички да падаме на колене и да молим Бог за милост!Това са дяволски иззчедниции.Не, можем сами да борим гяволо.Данаил и откровението на Йоан се сбъдват.Другото е да приемем условията на антихрист, да бъдем тотални роби и после с него в огненото езеро.

93

славянин

преди 2 години

Задължителна ваксинация означава отхвърляне и на естествения имунитет от преболедуване! Новата епидемиология чупи всички рекорди по антинаучност!

92

епидемиолог

преди 2 години

Тези които са писали коментари за Швеция, нямат представа от грипни вируси. Швеция няма проблеми не защото много хора се ваксинираха там без никакво насилие,- а защото никога не са имали локдауни, маски, и подобни. Никой за нищо не им е искал сертификати И никога не са затваряли магазини или училища. Мислете с главите си. Много други държави с дори по-голям процент ваксинация берат душа. Защото спряха насилствено истинския колективен имунитет. А и последната мутация почна от налълно ваксинирани

91

до 97 от славянин

преди 2 години

И добитъкът го ваксинират ''доброволно'' като го подкарат! По-важното е защо тези ''доброволно'' масово ваксинираните имат взрив от заразени!?

90

Анонимен

преди 2 години

Е, хайде сега- умните това, а пък глупавите-онова. Или даваш свобода на хората, или не им я даваш. Но пък кой си ти, че да решаваш това? Един обикновен човек, също като тях. И- казва се "ваксинирани 84%" , а не "ваксинирани НА 84%". Елементарни работи, но трябва да се знаят, ако някой има претенции да е умен..

89

SHEFA

преди 2 години

97% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ НЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ-НА ДРУГИЯТ ДЕН 87% ОТ ПОЧИНАЛИТЕ НЕ СА БИЛИ ВАКСИНИРАНИ-ТОВА СА ЗАГЛАВИЯ НА НОВИНИТЕ И НЕ СЪМ ГИ ПИСАЛ АЗ.А ТОГАВА %-ЪТ НА ВАКСИНИРАНИТЕ БЕШЕ 26-28%.

88

АнонимеН

преди 2 години

НЯМА ПО-ГОЛЯМА ГЛУПОСТ ОТ ТОВА ДА ВАКСИНИРАШ ПРЕБОЛЕДУВАЛ! 100% Е ЗАГОВОР , ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО, КОЕТО Е ОСНОВНИЯ ВИНОВНИК ЗА ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ И ЗАМЪРСЯВАНЕТО!

87

Анонимен

преди 2 години

Над 70% от германците вече са се ваксинирали напълно доброволно,и този процент се увеличава без никакви закони по въпроса, тъй че германското общество ясно е заявило какво мисли по темата. Без изненада, процента се дърпа надолу от бившите провинции от Източна Германия. Алековия герой пак се увлича във фантазии за това кой какъв е.

86

Анонимен

преди 2 години

Имаме работа със сатанисти.

85

Откровение на Йоан

преди 2 години

Който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си, той ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му.

84

Откровение на Йоан

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

83

Анонимен

преди 2 години

Досега леките случаи от омикрона са при деца и ваксинирани. Не се знае възрастен неваксиниран как го кара.

82

АнонимеН

преди 2 години

ХИТРИТЕ БЪЛГАРСКИ РОМИ СМУЧЕЩИ ПОМОЩИ ОТ ГЕРМАНИЯ ЩЕ ГО ОТНЕСАТ, НО ЖАЛКО ЗА ГЕРМАНЦИТЕ ИСТИНСКИТЕ ГЕРМАНЦИ КОИТО СЕГА ЩЕ СВЪРШАТ КАТО ЕВРЕИТЕ В ЛАГЕРИТЕ