121

(-_-)

преди 2 години

Такаа, добре. Какво ще направим ние, българите? Пак ли ще сме с Германия както 41ва г. или ще покажем, че тая работа не е за нас? Щото последния път видяхме до къде се докараме..

120

Анонимен

преди 2 години

Никой не вярваше до къде може да се стигне-думи за евреи,попитани защо не са избягали като са виждали нацистите какво им готвят.И сега много хора не вярват до какво ще доведат примирението и съгласяването с безумия.Не кажем ли всички заедно Край,заедно обаче,не по единично,няма да е за вярване до къде ще я докараме.Лошото е,че те вкараха стария метод за манипулация за масите- разделяй и владей и явно ще се стигне до там,до където сега не ни се вярва,че е възможно.

119

до 125 от славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, какъв ''алтруизъм'' към нормалните, само че не разбрах защо стадния ви ваксинален имунитет на спря заразата както ви лъжеха досега!

118

Анонимен

преди 2 години

"Данните ги има: Германия, страна с над 10 пъти населението на България..." - Прав си, данни има, но ги знаем само тези, които се интересуваме. В рамките на 4 седмици в Шотландия са починали от Ковид общо 466 ваксинирани и 64 неваксинирани. Пише го в доклад на Public Health Scotland. Сигурно и това не е вярно, както проучването на Харвард хахаха ... Абе ваксинирай се, друг съвет за теб нямам... :) ... Четенето остави на другите...

117

до 131 от славянин

преди 2 години

В масово набодената Германия защо въвеждат локдауни и масова ваксинация на всичко нали дозите щяха да им върнат свободата!? Мозъците на нарковаксърите явно са толкова лифтирани, че не вдяват как ги лъжат, подиграват и гаврят с тях!?

116

Анонимен

преди 2 години

До до 129 от славянин "И защо страни с 10 пъти по-голямо население от нас и имащи по-малко жертви от вируса от нас пак въвеждат локдауни ''умни и образовани с три висши''!?" За да предотвратят жертви сред неваксинираните, защото на тях всъщност им пука за живота на съгражданите им. За разлика от на някои индивиди в България за техните съграждани.

115

до 129 от славянин

преди 2 години

И защо страни с 10 пъти по-голямо население от нас и имащи по-малко жертви от вируса от нас пак въвеждат локдауни ''умни и образовани с три висши''!?

114

Анонимен

преди 2 години

"Многоуважаемите бг. антиваксъри са на последно място в света по преживяемост от ковид,така че много да не се изхождат по въпроса! Това са последните хора с които бих се посъветвал!" - Знаем го твоя съветник - телевизора хахаха ... Ако ти спрат телевизора и все едно са ти спряли мозъка. Пиша все едно, защото той отдавна е спрял да функционира... :) ... Бии си бустера и не се обяснявай. И без това няма какво да научим от теб, защото всички имаме телевизори... :)

113

Анонимен

преди 2 години

До до 126 от славянин Съди, кой те спира?

112

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Дори от Харвард вече потвърждават, че в масово ваксинираните държави НЕ се забелязва по-малко смъртност или заразяемост," От Харвард няма как да кажат такова нещо, защото не е вярно. Данните ги има: Германия, страна с над 10 пъти населението на България, има по-малко смъртни случаи от нас. Антиваксър: "Сламка, търся си сламка"

111

до 126 от славянин

преди 2 години

Защо трябва да искам разрешение от правителство да съдя някой който ме е увредил от ваксина!? Има и Конституция, и законодателство,, което го позволяват!

110

Анонимен

преди 2 години

До до 120 от славянин "понеже ваксините работят" Може, във фантастичната вселена на антиваксърите. В реалността страни с над десет пъти по-голямо население от България имат по-малко жертви от вируса на ден от нас.

109

Анонимен

преди 2 години

"Затова спешно търсят някоя сламка да се хванат за нея ...." хахах ... Вярно сте много смешни и неинформирани ваксърчетата. Дори от Харвард вече потвърждават, че в масово ваксинираните държави НЕ се забелязва по-малко смъртност или заразяемост, но това по зомбивизора не са ти го казали и съответно няма как ти специално да го знаеш. Няма да ти пратя линк, защото си безнадежден случай. И Господ да слезе на Земята, и лично да ти го каже, ако не го потвърди св. Телевизор, няма да му повярваш...

108

до 120 от славянин

преди 2 години

Ами реалността е ясна като бял ден - всички масото ваксинално ''защитени'' държави налагат все по-строги фашистки мерки за ограничаванe на заразата понеже ваксините работят! Това е реалността с която се хвалят нарковаксърите! Ако пи питаш защо се хвалят с нея - не могат да отговорят!

107

Ха!!!!!

преди 2 години

До славянин: "След като едно медицинско вмешателство е задължително в случая ваксинацията потърпевшите имат пълното и юридическо, и морално право да изискат от ваксинаторите им декларация за поемане и на медицинска, и на съдебна отговорност"....Никакъв проблем правителствата да дадат такова право. И щетите да се поемат не от техните джобове, или фармамафията,,,,а от джобовете на същите принудени да се ваксат данъкоплатци. Всичко е обмислено.

106

Анонимен

преди 2 години

До SS "И ТОГАВА КВО ПРАЙМ ?" Ваксинирате се.

105

SS

преди 2 години

Нали ви казвах ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ! СКОРО И ТУК ВАКСИНАЦИЯТА ЩЕ СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ! И ТОГАВА КВО ПРАЙМ ? ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО !

104

Анонимен

преди 2 години

До до 115 от славянин Казах ти, среднист от спортното училище с НУЛА познания и посредствен интелект се мисли за голямата работа. Само в България такива многознайковци имат нахалството да се лансират. То затова си имахме кандидат за премиер продавач на шнорхели, де.

103

Х

преди 2 години

То беше ясно че и това ще последва щом в Австрия го въведоха.

102

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 119 "Швеция въведе от утре зелен сертификат. Маски имаше, мерки имаше. От другата седмица разширяват мерките. Ваксинацията е доброволна , за сега. 88% от възрастните са ваксинирани, децата над 12 години на 85%. Знам защото живея в Швеция." Еееех. Антиваксърите отдавна "разлюбиха" Швеция. То всъщност не останаха техни опорки: всичко е смазано от реалността. Затова спешно търсят някоя сламка да се хванат за нея ....