141

(-_-)

преди 2 години

Абе, вие не разбрахте ли до сега, че ваксините Не работят? Уф извинявам се препаратите.. Няма да ви предпазват, защото това няма как да стане. Няма и епидемия. Промениха дефиницията като завишиха броя 4-5 пъти, за да изглежда, че има проблем.Освен това тези препарати са експериментални и вероятно вредни. Вирус от този род винаги ще мутира по-бързо от създаването на препарата, който уж спасява.. Да ама не!

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "В лъжа няма как да си ме хванал, защото споделям това, което пише в доклада... :)" Има. :) След като ти показах, че не можеш да разбереш какво значат числата в табличките, след това под тях пишеше с думи черно на бяло обратното на това, което твърдеше. Поради тази причина ти го нарече "локуми" :)))) Антиваксър: "сламка, търся си сламка" :))))

139

Ха-ха!

преди 2 години

Тука някакъв турбоваксър се е хванал като удавник за сламка за разни студии от Харвард, Faktencheck и т.н. и се самозалъгва, че някакви генномодифициращи препарати го пазели, само защото на тях пише "ваксина". Слагай си бустера и си лягай бе, глупец! Не се съмнявай, че си прецакан! Явно това ти е болката. Ха-ха-ха!

138

Анонимен

преди 2 години

"Неизброимо количество хора ще умрат, нежелаещи да приемат новият световен ред."Хърбърт Уелс 1939г.

137

Анонимен

преди 2 години

"Ти си същия, който хванах в крачка да лъже, че е чел въпросните доклади, защото в тях пише обратното на това, което твърдиш" - Аха, значи не е вярно, че в Шотландия са починали 466 ваксинирани и 64 неваксинирани в рамките на 4 седмици хахаха ... Добре, но Public Health Scotland мислят по друг начин... :) ... В лъжа няма как да си ме хванал, защото споделям това, което пише в доклада... :) ... Иначе и аз си те спомних. Когато ти споменах за датския серумен институт и онемя хаха Боцкай се и така!

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 161 "Това е оръжие за намаляване на популацията" Брех, а още не мога да намеря антиваксър, който, след всичките тия големи приказки, да се ангажира с прогноза за каква смъртност сред ваксинираните от това "оръжие" говорим. :))))

135

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 "Супер, а защо им отменят коледните празненства тогава? ... :)" По същата причина както и в Германия. Там все още има неваксинирани (не са 100%) и все още и там ваксините имат максимално 90% ефективност. И не им "отменият коледните празненства". Отменят се само масовите мероприятия.

134

Анонимен

преди 2 години

Призовавам дребните души на платените ***, които се подвизават тук да СИ СМЕНЯТ професията. Много хора, включително учени от висок ранг, проваксинално настроени, изключват мРНА препаратите. Това не са ваксини. Това е оръжие за намаляване на популацията, понеже ТРЯБВА (според някои хора) да се намалят вредните емисии. Един човек, освен месо, употребява много електричество и прочее услуги..Проблема не е между набодени и ненабодени, а на много по-високо и опасно ниво.

133

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 139 "Прав си, данни има, но ги знаем само тези, които се интересуваме. В рамките на 4 седмици в Шотландия са починали от Ковид общо 466 ваксинирани и 64 неваксинирани. Пише го в доклад на Public Health Scotland. Сигурно и това не е вярно, както проучването на Харвард хахаха .." Ти си същия, който хванах в крачка да лъже, че е чел въпросните доклади, защото в тях пише обратното на това, което твърдиш. Даже го нарече "локуми". :)))))) Антиваксър" "сламка, търся си сламка" :)

132

Анонимен

преди 2 години

"В почти 100% ваксинирания Гибралтар има 2 пациенти с Ковид в болница и нито един в интензивно отделение. :)))" - Супер, а защо им отменят коледните празненства тогава? ... :)

131

Анонимен

преди 2 години

Фондация Рокфелер 2010 luck out.Едно към едно. И това ли е конспирация!

130

Ха-ха!

преди 2 години

Купил съм си и акции от крематориум. Надявам се да припечеля от глупостта на турбоваксърите.

129

Анонимен

преди 2 години

До славянин "Предполагам че и в 100 %-ово набодения Гибралтар отмениха коледните и новогодишните масови мероприятия, за да пазят 0-та % неваксинирани от вируса!?" В почти 100% ваксинирания Гибралтар има 2 пациенти с Ковид в болница и нито един в интензивно отделение. :)))

128

Анонимен

преди 2 години

До до 131 от славянин "В масово набодената Германия защо въвеждат локдауни и масова ваксинация на всичко!?" Вече ти е отговаряно многократно на този въпрос. Факта, че продължаваш да се правиш, че не си чел отговра е показателен за състояннитео ти и знанието ти. Ето, за да нямаш извинение. В Германия понастоящем са ваксинирани около 70% от населението. Останлаите 30% съставляват 25 милиона човека, което е достатъчно вируса да предизвика нова огромна вълна от смъртност сред неваксинираните.

127

славянин

преди 2 години

Нещо става задължително, когато се установи, че хората не го искат и не му вярват!

126

славянин

преди 2 години

Не се ли подмокряте от умиление, че всички фашистки репресии ги въвеждат, за да ''пазят'' нас, нормалните ненабодени, от заразата!? Даже и 0 % да сме като в Гибралтар пак ще въведат ''защитни'' репресии, за да ни пазят!

125

SS

преди 2 години

Всеки да си готви по една раница с най необходимото и храна и стане ли и тук ваксинацията задължителна бегом на малки групи в гората !

124

Хм!

преди 2 години

А защо е цялото това бързане да се набодат на 100% преди да започнат сериозните късни усложнения на ваксините? В свободните държави такова нещо няма. Само в немскоезичните.

123

Анонимен

преди 2 години

Ако спрем епидемията без ваксини, немците ще ни намразят.

122

славянин

преди 2 години

Предполагам че и в 100 %-ово набодения Гибралтар отмениха коледните и новогодишните масови мероприятия, за да пазят 0-та % неваксинирани от вируса!? Защото според ''логиката'' на ''умните и образовани с три висши'' нарковаксъри е така - всички мeрки са за да пазят нормалните хора от вируса!