17

Пешо Питанката

преди 2 години

до Пешо-..20....Альоууу...античнияяя...Не са добре край Вардаро.Секогаж кажуват,дека не само месечината е македонска,току и звездите на македонски нашепнуват. Ама от мене само едно сакам да им кажувам-албански треба да се учат.Горното го написах на един език,който според техните академичари бил ''посебен'' /отделен/и немал нищо ''заедничко''с булгарския.Сигурно и вие нищо не сте разбрали /не сте ''сфатили''/ Това е шега, разбира се.

16

Пешо Питанката

преди 2 години

до Ganjo...Хъм...езика не беше ли СЕВЕРОмакедонски...? Защото нашият е български и не се влияе от географските посоки и компаси...

15

до Пешо

преди 2 години

Пешо, сакам да ти кажам, дека диалогот се води само на македонски. Сакафме преводач, ама он много паре сака и затоа само на македонски го тераме керванот. Македонски, македонски, ама другата страна све разбира и не можем да се разберем во нашата група дискретно да лажем. Затоа треба албенци да имаме во групата, ама да ви кажам вистината - и ние сите албански треба да се учиме. Трудно ме разбрафте, ***

14

Анонимен

преди 2 години

фигурантът радеф-предател и ***!

13

Анонимен

преди 2 години

Той фигуранта па един диалогичен, направо да си го рекне и за макетата вън.

12

Анонимен

преди 2 години

Накрая Вашингтон ще бъде рефер на мача София - Скопие

11

Пешо Питанката

преди 2 години

Имам едно малко/тютю-тютю/въпросче: Диалогът на високо равнище за изграждането на доверие на какъв език се води???Питам ей така за една любознателна моя позната-лингвистка от Женския пазар...

10

Анонимен

преди 2 години

Аз ,ако съм на македонците на местото въобще не бих ги зачитал за нищо нашите политици.Даже бих твърдял ,че българският е диалект на македонският.

9

Радев към Заев

преди 2 години

Мииирно!За пооочест!!!Падни!!!Стани!!!20 лицеви опори!!!А сег бегай да си играеш на гоненица с другите зайци...

8

РАДЕВ--

преди 2 години

...ГОСПОДАРЯТ НА ОБЩИТЕ ПРИКАЗКИ!!!!

7

кратка пиеса от Езоп

преди 2 години

Зайо байо решил да си подаде оставката...А Радев се обадил по телефона и му казал:Сакън Зайо,после кой ще ни разсмива с поредните си *** за Еуропската уния...?

6

Гоце Делчев

преди 2 години

Този се оказа слаба ракия.Да не стане наистина-да бяга в България.Толкова я плюят,а накрая всички тука идват.Македонци били??? йхаха...

5

татар-сеирджия

преди 2 години

Зайо, слагай наколенките и се явявай в Изповедалнята в София :))) Другия вариант е да учиш албански :)))

4

Пешо Питанката

преди 2 години

А бе тоя Зайо Байо не е ли в оставка???И в качеството си на какъв досажда на Радев???

3

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Споразумения само между Личности. В тази История Личностите са България и Сърбия. Косово и Македония са крадени пасти от Нашето Трако-Келтско Тяло. Това е положението. Както Косово ,така и Македония са управлявани в настоящият момент от ***,a преговори на Личности с *** са абсолютно невъзможни. Редене е посредствен като Борисов. Да живее Българо-Сръбското Единение Тракийско! Долу джендъра гръцки Александър Македонски!

2

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Радев,nyтко комплексирана провинциална, България и Сърбия са Държави,а Македония и Косово откъснати от Държавите парчета живо месо. България и Сърбия ще бъдат една-езинственна Държава,заедно с всички други Трако-Келти. В този момент Българи и Сърби трябва да си пият гроздовата и сливовицата ЗАЕДНО и да покажат среден пръст както на американци ,така и на руснаци. Провинциалистите превзехте Държавността в Майка България. Затова сме под турско-руско-еврейско-немско-анериканско робство. Жuд!!!

1

Анонимен

преди 2 години

Гушкайте се и си вярвайте един на друг, докато видите най-после, че нито северно-"македонците" вярват на Заев, нито българите вярват на мОнчУ!