37

татар-сеирджия

преди 2 години

Т'ва беше с твърденията на скопските политичари за дата през месец декември 2021г..И тази опорна точка замина...Както и тази за ново правителство с нова позиция...Следващият епизод ще е през ...далечното светло АЛБАНСКО бъдеще...ТЪРПЕНИЕ МУ Е МАЙКАТА...

36

български избирател

преди 2 години

Северомакедонците ще разберат след известно време, че Пепеляшка не е принцеса, а тиквата не е каляска. Няма да видят покана за преговори и на следващата среща. Трето поредно вето. Ще има и четвърто, пето....и т.н. докле им вденат *** кратуни от къде дУхАвЕЕтъро за Еуропската уния!!!За пореден път Зайо Байо ще разбере ,че срещу вятъра на се пикае.

35

наблюдател от ООН

преди 2 години

След като изтърваха влака за кандидатстване в ЕС,макетата сега чинно ще си чакат,пък ако трябва и още четвърт век,докато не вденат,както стана в спора им с Гърция.А за да вденат макетата понякога и четвърт век не стига...Зайо Байо скок подскок.Нали казваше,че трябват да минат много години,за да се промени отношението ви към Майка България.За къде си се забързал за таз пуста Еуропска уния????.Още дълго време ще я гледаш през крив северномакедонски макарон!!!

34

Извод:

преди 2 години

Както винаги Зайо се прави на гръмнат заек и пак някой трябва да му набива канчето!!!!

33

проф.БожидарДимитров

преди 2 години

Зайо Байо и Северномакедонските драми,които се опитва да играе,вече са втръснали на всички в ЕС.Скоро няма да има с кой да се среща,освен със Стево Коминтерната.Ще му бият шута и в РСМ.Така ще свърши този селски тарикат.Никой там няма да му прости лъжите и фалшивите внушения за начало на преговорите,които той постояннозагрява и дава на обикновения народ.Направо ги лъже и след това се прави на изненадан и пак измисля друга лъжа.Матриалът започна да се усеща,колкото и да не му е присъщо това!

32

Гоце Делчев

преди 2 години

В Скопие са решили да не отстъпват от Коминтерновския югомакедонизъм,като го свръзват с "идентизитето и язъйко" им.Заев е подгрял атмосферата за Еуропската унияи всички антични историчари тръпнат да видят как "ке им натрошат костите НАбугарите".Ето че дойде ред и на разочарованието и пищенето....ОЛелеее...кой ни *** в гащитеее...?

31

Ванче Михайлов

преди 2 години

РСМ е на практика почти превзета от албанците територия и е въпрос на малко време за да се превърне в Северно Косово.....и тогава ще им се стъжни!Защото в РСМ отдавна минаретата са повече от тези в Албания ,а след като допуснаха втори официален език албански,се сещаме какво ги чака! А и то си е напълно заслужено!

30

Гацо Бацо Фийу Ърьь

преди 2 години

И тук и там,герои "джентълмени" като Грипен и Зайо джуркат ла.й.ната и се правят на братя с татарски корени в южнославянски земи!Ууу бре...!

29

Радев попитал Зайо

преди 2 години

РСМ? Това не е ли един от западните квартали на София?

28

татар-сеирджия

преди 2 години

РСМ няма много време да се мотка. Ако Албания влезе преди нея,след това и тя може да поставя условия за влизане на античните Скопски историчари в Еуропската уния.

27

до Анонимен 25

преди 2 години

Ето за това северняко мой ВЕТО до ДУПКА!!!Като минат 30 год. я камилата ,я камилара...УЧЕТЕ АЛБАНСКА ИСТОРИЯ и ЕЗИК!!!

26

до Анонимен 24

преди 2 години

Ето за това северняко мой ВЕТО до ДУПКА!!!Като минат 30 год. я камилата ,я камилара...УЧЕТЕ АЛБАНСКА ИСТОРИЯ и ЕЗИК!!!

25

Кики

преди 2 години

До Ganjo и още колко "истини" могат да се хакнат в медоушието на електоратите, е-хееей.

24

Кера

преди 2 години

В едни *** ***. Какви диалози, какви шатмалози ?!

23

Анонимен

преди 2 години

Румен радев ще каже ли сега за кои работи за ромите за българите за руснаците за американците или за сирииците защото българия много ми наподобява на сирия нека да си каже за кои работи защото нас българите ни мрази очевидно нормално да работи за свпята общност но това е дискриминация да делиш хората всички сме българи.

22

Анонимен

преди 2 години

До 24Хората на запад не пасат трева,знаят да четат и да зачитат историческите факти.В"Бяла книга",която излезе на английски е документирано,точно как и кога е извършен от Коминтерна инженерингът на диалект,на българския език ////Да,но и на запад ,знаят ,че в преговорните 35 глави ,които всички кандидат-членки трябва да покрият ,няма тема История,още по-малко БГ история и език!

21

на срещата

преди 2 години

Зайо Байо заплашил Радев със следното:...Американските преэиденти Георге Бушовски, Дончо Тръмповски, Бильо Клинтовски са македонци, Баро Обамовски е половин македонец от майка египтянка.Единствено бай ДЪН си падал малко китаец ,,,но и той разбирал северомакедонския език като матерен...ХА-ха-ха...

20

татар-сеирджия

преди 2 години

Хората на запад не пасат трева,знаят да четат и да зачитат историческите факти.В"Бяла книга",която излезе на английски е документирано,точно как и кога е извършен от Коминтерна инженерингът на диалект,на българския език и как е възникнал македонският език.Тез СкопскиТУЛУПИ сериозно ли искат да ни убедят че Сашо Македонскиот е говорил на български диалект,а не е шпрехал на гръцки?

19

АЛАБАЛИСТИКИ ...

преди 2 години

..АЛА-РАДЕВ...

18

БАН

преди 2 години

Македонският език е най-древният език познат на човечеството. Азбуката му е приета с решение на просветния отдел на Битолския окръжен съвет на Югославската Компартия от 21.05.1945.