57

Анонимен

преди 2 години

Единият го уволниха вече, другия предстои, но не им пречи да кроят планове зад наш гръб!

56

Анонимен

преди 2 години

Нещо става с този свят бялата нация на изчезване ли е и настъпва черната или си въобразявам или и двете нации са тотал щета.

55

Анонимен

преди 2 години

И друго българите не сме расисти не водиме воина нито срещу роми нито срещу руснаци нито срещу турци нито срещу американци.

54

Анонимен

преди 2 години

И друго съм забелязал в радев че не го интересува никои нито русия нито америка работи за собствените си интереси и още нещо забелязъл съм че нещо е нараняван оскърбен и няма доверие на българите всички ни слага под общ знаменател че сме измамници крадци лъжки предатели не всички сме такива има честни сериозни и отговорни хора които си изкарват хляба честно и не се занимават с глупости а относно русия и америка те винаги са имали влияние на балканите гонят си интересите.

53

Анонимен

преди 2 години

Румен радев е много интилигентен човек за първи път виждам човек така да лавира с държави и с хората доста е умен незнам къде се е учил и от кои е попивал но е на доста високо ниво някои много умен човек го е учил аз го подценявах но збърках омразата и воината не е хубава за никои всички са губещи наи губещи са тези които тръгват да я правят агресорите те са винаги от губещата страна.

52

български избирател

преди 2 години

Стига с тия зайци и мишоци.Имаме си наши проблеми за решаване.Баста!ВЕТО до дупка,докле им уврят античните кратуни!Мониторинг заради посегателствата към българите там, като прекрасна добавка към ветото! Неочаквано добра комбинация! И ще даде резултат!

51

Радев съветва:

преди 2 години

Зайо Байо...Що за премиер публично заявява, че "не разбира проблема с България"? Като не го разбираш, освободи мястото,да дойде друг премиер, който го разбира, защото заради този проблем има вето!

50

татар-сеирджия

преди 2 години

Неваксинирани АНТИКИ скитат из Европа .... Живот на аванта ... Територия на аванта ... език на аванта ... история на аванта ... За празника на славянската писменост Пендарата на АВАНТА се вози в българския правителствен самолет,че да отиде до Ватикана .п.с. А троловете им по медиите на АВАНТА коментират под български новини...

49

български избирател

преди 2 години

Към Радев....Абе,докога ще ни занимавате с тези психопати от Скопския Дисниленд?Да си се затворят в резервата и да не ни занимават с глупости.ВЕТО и да пасат...Учудващо е, как не са поискали до сега излаз на Църно море?

48

Опааа...

преди 2 години

Ку-ку,ку-ку...Пролет ли дойде,кукувица ли кука?Не,Зайо Байо се обяснява по телефона на Радев и дава в РСМ интервюта..

47

разговор по тАлАфОнА

преди 2 години

Радев попитал Зайо в скоро време да му покаже някой древен документ,който да е написан на македонски език и с македонска азбука, или в който поне да се споменава за македонска нация и държава от началото на Новата ера насам!Вярвам,че ти са ерудиран политик,който преди изказванията си се консултира с историци,археолози и т.н.!Целият съм в очакване,а предполагам също и цялата световната научна общност!

46

Радев към Заев

преди 2 години

О,неразумен ироде,защо се срамуваш да се наречеш българин?!Нима не са били българи бабите и дядовците ти?!

45

български избирател

преди 2 години

Тази държава РСМ нито ни е братска,нито ни е роднинска,нито сме и майка.Аре стига с това сервилничене.Да си спазват договорите,да не крадат история,да не трошат паметници,да не ни показват среден пръст,да не наричат външния ни министър фригиднаКУЧКА и да не горят български знамена.Баста!!!ВЕТО до ДУПКА!!!

44

Не може да бъде

преди 2 години

Зайо в ДИАЛОГ и Доверие с ТАТАРИН...!!!!ОКСИМОРОН...

43

Радев към Заев

преди 2 години

Повече няма да играя шах със северомакедонци....е ле па и с теб! Защото като започнете да губите ,обявявате царя на противника си за техен.

42

Радев

преди 2 години

Хич, ама хич не ми дреме какво ми казват от РСМ, Пендаровски, Заев, някой си! Не ми пука! Имаш договор и поставени условия - изпълнявай! Иначе - няма ЕС. Да лаят и да скачат колкото си искат, тая работа така не става! Иначе казано - ВЕТО!

41

Изследване на Дарвин

преди 2 години

Когато от хомо сапиенс премахнеш 100 000 години еволюция получаваш чист северомакедонски премиер австралопитек....

40

ДОТИ докладва:

преди 2 години

Зайо Байо се завайка пред Радев: ВИКА МЕНЕ МУНА....оти съм най древна и антична..

39

лъжливото овчарче...

преди 2 години

Нация,създадена със заповед на Коминтерна,която краде чужда история и език,е обречена.Северомакедонците говорят на осакатен български език,затова и мисленето им е осакатено.Държавица, в която живеят сърбомани, половината албанци, роми-от Египет и малко турци, която краде чужда история и език,няколко пъти сменя име и идентичност, е обречена.Радев трябва да награди Зайо с Орден СРЕДЕН ПРЪСТ за добросъседски отношения!

38

Радев към Зайо

преди 2 години

Я сега да ти видя средното пръстче...