10

.

преди 2 години

И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му.

9

.

преди 2 години

Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си, той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнеца.

8

Анонимен

преди 2 години

А защо,ние милиардите "опитни свинчета" не съставим един як глобаллен план,за да изметем цялата глобална политико-фармацевтична мафия,заедно с нейните кукловоди,че най-после светът да миряса,ДОКАТО ТЕЗИ МАСОИ УБИЙЦИ НЕ СА ГО УНИЩОЖИЛИ?!Разберете,това е единственият начин да се спасим и като индивиди и като човечество!!!

7

Fcuk

преди 2 години

Опааа

6

Лудост

преди 2 години

Да обобщим - най-бързо скалъпената ваксина в историята трябваше да пази от Алфа, после серщу Делта, сега срещу Омикрона и така до.. Първо "ваксината"пазеше 1 година, после 9 мес, после 6 мес, а сега на 3 мес трябва да се боцкаш, като първия месец не се проявявала!? Лудост е да правиш многократно едно и също нещо и да очакваш различен резултат. Тази течност не пази срещу нищо, но пропагандата продължава с още по-бесни темпове - докога?

5

Тато из Правец

преди 2 години

,,План Калерги,, !!! 500 000 000 души ще останат живи!¡ Под еврейска доминация!!?

4

Анонимен

преди 2 години

Гутериш да каже къде е Кунчев.

3

.

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име

2

Анонимен

преди 2 години

Не мога да отговарям за всички антиваксъри по света,но за мен си съм не на 100 а на 1000% сигурен че никога няма да бъда ваксиниран!!

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя пък от какъв зор се разпорежда с живота ми? Ами ако аз реша да му направя нещо лошо?