30

Алекс

преди 2 години

Ваксината трябва да е достъпна,но не задължителна.Който иска,да се ваксинира.

29

Анонимен

преди 2 години

Ясно, засега ще се задоволят с 1/3 жертви. След 1-2-3г. ще има ново 20 за останалите.

28

КОЛКО

преди 2 години

..ПРРРОСТТТ ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА НЕ СХВАЩАШ, ЧЕ ВАКСИТЕ СА НЕЕФЕКТИВНИ И ЧЕ НИТО ЕДНА ЕПИДЕМИЯ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНА С НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА ВАКСИНА!!!

27

Анонимен

преди 2 години

5 милиона починали за 2 години за цял свят.Аманхот истерици.

26

Анонимен

преди 2 години

Само поправка - може би грешка в превода - не "Въпреки разработването на ефективни ваксини в рекордно кратки срокове, през 2021 г. са починали повече хора, отколкото през 2020 г.", а "ЗАРАДИ разработването на ефективни ваксини в рекордно кратки срокове, през 2021 г. са починали повече хора, отколкото през 2020 г."

25

Леша

преди 2 години

Някои "хора", като Кунчев, още от раждането си знаят какви ще станат и какво ще правят по време на пландемията. Обучават ги на специални острови като Ютьоя и ако не ги барне Брейвик ни ги връщат да са пландемици, лидери на партии, министри. Не очаквайте състрадание от програмираните, ако господарите им кажат, ще ни затрият с едно щракване на пръстите. Хубавото е, че има само 2 народа които са важни и имат път, единия е българския.

24

В.

преди 2 години

Като лошо скалъпена кримка. Едва появил се новия щом и вече провалът с ваксините е забравен. Идат нови ваксини.

23

Станишката

преди 2 години

ООН е за задължителна масова евтаназия на голяма част от населението, така ООН ще направи направи нещо съществено и ще отхвърли слуховете за нищоправене.

22

Леша

преди 2 години

До 26 Това са робски кръвни линии от монарх роби. Никога нищо не са решавали и нищо не зависи от тях. Понякога се случва да си помислят, че могат да взимат самостоятелни решения и се давят във ваната или получават инфаркт. Обикновените хора си мислят, че е голяма работа баща им да е евгеник-нацист и да носят фамилията Гейтс например, но това е много тъжно. Сменят им сексуалната ориентация, женят ги за братята и сестрите им които също са със сменен пол, снимат извращенията им и ги тормозят.

21

Видин

преди 2 години

Абе я си е'и майката португалска, къв си ми ти да казваш какво да правя и с какво да се бодаВ трета световна война сме, и тези костюмарчета са по-страшни и от нацистите.

20

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ВАКСАДОЛФ: ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО ВАКСИНИЗИРАНЕ И ПРЕ ВАКСИНИЗИРАНЕ-БУСТЕРИЗИРАНЕ ЩЕ БЪДЕ ВЪВЕДЕНО ВЪВ ВСИЧКИ РАЗВИТИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА ПРЕЗ 2022 БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

19

Анонимен

преди 2 години

Тия вече съвсем изтрещяха за една кихавица. Време е това да спре и да ни оставят да работим. Кои го е страх да се вексинора и да не тормози другите

18

Анонимен

преди 2 години

Бедните горят. Както винаги . Ние имахме късмет, че се озовахме сред богатите, но собствената ни глупост ни попречи да се възползваме от ваксините.

17

Някакъв Луд

преди 2 години

Пионков говорител на световните кукловоди надига глас. ООН/ЕС алфа версията на новия световен ред. Федерална Европа или проекта на глобалистите за заличаване на индивидуалните държави. Пълното унищожение на думите - държава, традиця и култура. Нов технократски световен ред. С избор за всеки - чип или куршум. Тези, които изберат робството ще плачат за куршума. В крайна сметка или всички нормалнни трябва да умрат или всички ненормални, които затриват света. Едните или другите. Това ни предстои.

16

Леша

преди 2 години

Дeгeнeрaтитe съвсем изперкаха. Сигурно е от инцеста.

15

АнонимеН

преди 2 години

БОЦ ВАКСАДОЛФ: НЯМА ЧОВЕК КОЙТО ДА МЕ СПРЕ! МЕРКЕЛ, БАЙДЪН, МАКРОН, СИ ДЖИНПИН И ОЩЕ ЕДНА КАМАРА ЛИДЕРИ ВСИЧКИТЕ СА С МЕН!

14

Бгг

преди 2 години

Друго си е да го каже Кунчев . Аз на Гутериш не вярвам, само на наш Ангел. С нетърпение го очаквам да излезе по телевизията и да громи антиваксърите с логика . Кунчев малко се забави ама като дойде наперен, ще видите тогаз.

13

др. Г-ш,

преди 2 години

въпросът с правото на достъп до затвора как стои? за едни австрийци питаме тука.

12

Анонимен

преди 2 години

Вярвам само на Кунчев, но пък него го няма никакъв.

11

Бay

преди 2 години

"Към 25 ноември 4,15 милиарда души са получили поне една доза ваксина срещу коронавирус, като 3,2 милиарда от тях са напълно ваксинирани" трябва да си доста глупав да не вярваш още.