289

Анонимен

преди 2 години

Той чичката досега десетина пъти предрича края на пандемията, все някога ще познае, щом има шматки все още да му вярват.

288

Анонимен

преди 2 години

Последният писък на научната мода са ксеноботите- "живи" роботи- бактерии, които могат да се възпроизвеждат в организма, да свършат някаква зададена работа, след което да загинат. Непрекъснато се дава превес на изкуственото, външното за организма, механичното, пред естественото, вътрешно- присъщото на живата система, интелигентното. Странен начин на мислене.

287

Ко Чи На

преди 2 години

Да бе ! Да не е като "краят" на СДС-Чумата - от 1999г.та чак до сега!?

286

Анонимен

преди 2 години

Как точно ще свърши пандемията за човек зависим от бустери? Тяхната имунна система вече е неспособна да се справи сама. Това са милиони зависими инвалиди.....За тяхната имунна система не знам но затова че си а акъла на косер знам със сигурност!:)))))))

285

Анонимен

преди 2 години

230 поста от един човек? Смятайте колко е надъхан.

284

Анонимен

преди 2 години

е, той некадърен, а пък другите всички - много кадърни. то се вижда по резултатите.

283

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 327 Ами кара лек ковид.Вече месец и половина.

282

Крайно време е

преди 2 години

Господ да слезе и да си прибере вересиите. Никаква логика. Слепите водят хорото. Всичко си има граници, тръгнеш ли да ги минаваш хаир нема да видиш. Никаква обща култура, никакво възпитание. Един пирон не може да забие ама акъл да дава може. Погледнете си комшиите, ти идеш да му кажеш, че ти пречи той са нерви, че му правиш забележка и си бил у тях. А *** му обяснявай, че и ти си си у вас.

281

Анонимен

преди 2 години

До мангъровци Айде стига с тази смъртност.Само ти не разбра,че всичко къде почине се пише от ковид.Винаги сме били на първо място,не на първите места.

280

Анонимен

преди 2 години

Абе к'во става с Ангел Кунчев бе??? Някой знае ли нещо? Нали още вчера щеше да е на работа?

279

До въпросителния

преди 2 години

От две години пишеш тук и не го научи тоя правопис. Толкова ли не вдяваш? Помоли някой умен да ти редактира поста и тогава публикувай. Съвсем се излагаш.

278

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е прав. Ваксината не дава никакъв имунитет, а само взема имунитет.......Целият свят видя как българските хронични ганюги мрът като луйня в белина:)))))

277

Анонимен

преди 2 години

До do 301 Ами какво очакваш бе,нали трябва да си продават ваксите.Представям си колко са грамотни лекарите които ти казват да се ваксинираш веднага след преболедуване.Такава цитокинова буря може да направиш,че ще ритнеш камбаната.Ама като ти гледам разсъжденията няма де голяма загуба за обществото.

276

Анонимен

преди 2 години

Много му се радваха когато ревеше за масово тестване за антитела. После се разбра, че има частна лаборатория и ще направи големи пари от това. Мошеник.

275

БРЦК

преди 2 години

Кунчо защо не е на работа . Защо е във ВМА. Защо изпадна в кома след третата игла . Защо за него данъкоплатеца вика лекари от Израел . Той по специален ли е от останалите Българи. Защо не иска да говори . Защо защо. .... Кой ще отговори. Ние БЪЛГАРСКИЯ НАРОД сме сила огромна и искаме истината . Справедливоста е най важна. Тя е свобода а Българина е доказал че мре за свободата си

274

до 318

преди 2 години

и защо трябва да си медик за да разбереш че един луд дофтор е некадърен и опасен.

273

Шах

преди 2 години

Омикрон е средата Омега е краят .

272

Въпросителния

преди 2 години

Господин Мангъров, ако си мия лицето и ръцете с вода разбъркана със ***, вярно ли е, че трудно ще пипна кой да е бил щам на Ковид? Един познат ми сподели за това, масово го практивали в някой райони на Индия и южна Русия?!?

271

Анонимен

преди 2 години

Тоя дето е надраскал над 200 поста против Мангъров не е медик. Обикновен платен кибик.

270

до 313

преди 2 години

значи ли че ако си хлебар а аз строител, ти ако направиш калпав хляб аз не трябва да го кажа и да не купуват от теб, и също ако аз съм се окепазил в строежа ти да си мълчиш. Хайде стига го величахте тоя луд. Видя се на изборите колко гласуваха за него.