349

Анонимен

преди 2 години

Мангъров вече на 100% е с отклонения.

348

Анонимен

преди 2 години

Имаме 600000-700000 преболедували + поне 1 500 000 , които не са в системата ( може и повече ) и близо 1 800 000 ваксинирани . Че ние сме минали Заветните 70%. Какви вълни, какви хиляди болни. Струва ми се, че от пръстите си почват да изсмукват глупости вече

347

Позна много пъти

преди 2 години

"Мангъров досега позна ли поне веднъж?"===Мангъров щеше да познае от първия път ако не бяха я подклаждали изкуствено тази пЛандемия с цел финансова изгода и як контрол над стадото докато го одерат до кокал разсипвайки УМИШЛЕНО дребния и среден бизнес.Човек без собственост е тотално зависим човек. Такива им трябват, а не свободни хора.

346

Теодоро

преди 2 години

Ваксаните вече ги тресе шубето,ама е късно.Скоро няма да има място къде да ги боцнат. А господин Мангъров винаги точен и ясен,но за жалост не го слушат. Хора събудете се от комата.Не си слагайте таз отрова,не на ваксането.Мислете не бъдете в стадото.А дано,ама надали...

345

Бай Ф

преди 2 години

Ами прав е, тоя ***. То народ който да се заразява няма вече, мнозина починаха. Ай сиктир на антиваксърите. Не ви ли е срам че убивате бе?!

344

Анонимен

преди 2 години

Без новата ваксина която идва февруари всички сме антиваксъри. Този път тя ще се разработи и произведе за 100 дни. Аз и семейството ми отново няма да сме от първите наредени на опашката.

343

Китарара на Радев

преди 2 години

Нека антиваксърите да водят как да живеем с омникрон. По най-бързия начин да тръгват по моловете на пазар и по заведения! Колкото по-бързо изградим стаден имунитет(при 85% антиваксъри е достатъчен) няма да има нужда да се бодем ние и да има локдаун! Приведствам всички антиваксър мерки, да се приложат веднага, колкото по-бързо поемат новата вълна на омникрон, толкова по добре за България и икономиката ни! Успех умници, далеч ще стигнете! Бъдещето е пред вас! Дано Кацаров ви даде свобода, успех!

342

Ху кеърс

преди 2 години

Това е пародия с ковида Направиха милярди само от маскитеА ковид така го искарах, че досега никога не е умирал човек на 90г или на 100гИ като имат сополи 25 човека затварят държава хаххахахахаха смешници я си пуснете онлайн камерите по светът да видите, че ковида е в пет от робските държави.Ама нали сте прости и неползвате нет а медийна помия

341

Observer

преди 2 години

Ще се окаже прав. На 100% съм сигурен. Имунитета създаден вследствие на прекаран вирусът в по лека или тежка форма ще се окаже разковничето или т. нар. стаден имунитет. Живяли сме хилядолетия с вируси и зарази и организмът ни се е приспособил да оцелява. Сега изведнъж ни карат да повярваме че без ваксини сме загубени и ще се затрием от лицето на земята. Че тия ваксини ги има от няма сто години, преди това човечество ли не е имало? На страха очите са много големи!!!

340

Анонимен

преди 2 години

375 нещо не си в час. В България ежедневно умират по принцип около 300 души. Безсмъртна нация няма. Статистика показва, че от свински грип и повече са умирали преди 10 г.

339

Анонимен

преди 2 години

380Той е шеф на Ковид отделение ако не знаеш или? Той е един от малцината, който не всява паника и обяснава истината. Българина е пристрастен към негативното. Харисва му, лошото, негативното, да има паника. Защо? Мянгъров е много прав и за статистиката. 1 Човек, 8 теста, а в статистика 8 болни от Ковид. Ако го разбираш въобще?

338

АК-47

преди 2 години

Стига де-ееее... Този абсолютно психясал екземпляр се кефи от вниманието, което му се оказва. Престанете да ни го натрапвате с безумните си изказвания. Вече е във възраст, когато може да ръси само дивотии. Да си пие чайчетата и да си седи на топло, а вие стига сте му давали думата. Той ли единствен във цялата Вселена разбира какво трябва да се прави? Айде стига, ставате смешни, като му публикувате щуротиите.

337

Лекар

преди 2 години

1. Мангъров е ваксиниран. 2. Лъже ви защото така ви харесва. 3. Не е епидемиолог, нито вирусолог, нито имунолог. А е детски лекар в инфекциозно отделение. 4. Стаден имунитет не съществува при заболяване, което не прави дълъг/траен имунитет.

336

Фон дер ГовNен

преди 2 години

Докторе, кога ще свърши епидемията от ковид? - Не зная, аз с политика не се занимавам.===Мангърова ви казва как стоят нещата и какво трябва да се прави от мед. гледна точка.А това, че от политическа и финансова гледна точка имат точно обратния интерес, това не е вина на Мангъров и не означава, че той е некомпетентен или лъже.

335

Ха ха

преди 2 години

Мангъров нищо не разбира затова не се набоде и си лекува пациентите. Затова пък Кунчев всичко разбира, набоде се и има-няма още два месеца като минат плюс тези двата дето ги лежа до сега и ще преболедува ковид влека форма.

334

Анонимен

преди 2 години

Човекът си държи на своето,че от групов имунитет придобит след заразяване няма по добро и на практика ще се окаже прав,страни където има на сто процента ваксинирано население отново бележат пикови стойности!

333

123

преди 2 години

Защо така ви пречи истината, а? Браво на Мангъров, не се уплаши и продължава да казва нещата, такива каквито са!

332

Анонимен

преди 2 години

Колко още българи трябва да погребем? Обявихме ден на траур за 50-тина починали в нелеп инцидент, на българските пътища, светла им памет. На ден погребваме по 250-300 български граждани - равностойност на починали при една влакова катастрофа, всеки ден! Колко още близки трябва да загубим? До кога изкуели психо-манъровци ще промиват мозъците ви?

331

Анонимен

преди 2 години

До мънгъра

330

Анонимен

преди 2 години

Както винаги е прав. Вируса си премина. Време е хипохондриците да ги затворят в психиатрията.