119

Анонимен

преди 2 години

НАТО е Балон

118

Анонимен

преди 2 години

До 165глупостта, която си написал:8 х 150 млн = 1200 млн.Пълна лъжа. Но и така е по-малко от Китай///Ха,ха,ха,ха, що слагаш Китай като съюзник ,ха,ха,ха,ха на Рассия при война с НАТО?Ха,ха,ха,ха при такава война китайците ще издебнат ха,ха,ха руснаците изотзад и ще си вземат Сибир .При таз ениргийна криза безплатен нефт,газ и въглища ще им дойде добре,на китайците!

117

Анонимен

преди 2 години

как сте американопитици,много са вживявате нещо,хахаха

116

дедо Ви

преди 2 години

Някой хамерикански еверин му се привижда собственост на руски петролен или газов кладенец!! Причува му се звонока на златни долари и НАПЪВА!!!!

115

Строителите на Бълга

преди 2 години

Му построиха дворец в центъра, дарявайки еврейски богатства на ***? И неговите путкински руснаци и рускини, защото иначе трябвало да го оженят.. За мен, църквата много се кефеше на тази идея?

114

Анонимен

преди 2 години

"Всеки руснак ,а най-вече политиците им,мечтае за къща на Лазурния бряг,Маями бийч,Калифорния, и навсякъде където има западна Цивилизация!" И ще стоят да им падат ядрени бомби на главите и няма да отговорят, за да отидат после в Маями Бийч?!?! Къде ви намират толкова кyхи *** не знам

113

ХП

преди 2 години

"""Путин: НАТО е близо до натискане на спусъка, Русия е готова да отвърне""" ---- Ами, за едното чудо и това може да стане! Господата "Западни Демократи" така може да додемократизират света, че камък върху камък няма да остане!

112

Русия

преди 2 години

Не мож я превзе тва са 18% от земната площ а и какво ни интересува Украйна нито е в ЕС нито в НАТО!

111

Анонимен

преди 2 години

Майсторе, освен че са ти замазани очите от американското знаме, явно си жертва и на образователната реформа. Не ми се спори с тебе, но все пак както хвърляш пяна от зор, поредната си изцепка и лъжа, сметни леко с калкулаторчето глупостта, която си написал:8 х 150 млн = 1200 млн.Пълна лъжа. Но и така е по-малко от Китай

110

Анонимен

преди 2 години

До 158Ние ще бъдем Хирошимата и Нагазакито на войната между Русия и САЩ. ////Глу пости ,ние сме толкова незначителни във военно и промишлено отношение ,че нито Русия,нито САЩ ,ще си хабят скъпоструващите ядрени бомби!

109

stiling

преди 2 години

Лайте се срущу Джуджак, ама сега той прави яко кинти на ваш гръб! Като ви дойдат януарските сметки за парно при 1000 долара за 1000 кубически метра газ, ще видите кон боб яде ли и колко са назад и изостанали руснаците. Никой няма да напада никой посред зима и при липса на газ. Няма луди хора като ви спре газта при война ще изпукате от студ и глад! Цялата промишленост в Европа ще спре, хартийките евро няма да имат никакво стойност, така, че война няма да има!

108

Анонимен

преди 2 години

Русия има съюзници всички бивши ссср републики без тези в ЕС и Украйна плюс Иран

107

Анонимен

преди 2 години

Путин е нежелан, вече от болшинството руснаци и иска да отклони вниманието от себе си към външни врагове... Това е истината...

106

Анонимен

преди 2 години

Ние ще бъдем Хирошимата и Нагазакито на войната между Русия и САЩ. Чрез японците показаха един на друг колко са силни. Сега пак така ще покажат мускули, като ударят някой слаб натовец, който ще изпищи. А САЩ ще му кажат: Трай, бе, нали си голям натовец?

105

Демократ

преди 2 години

Добре, че Радев се четкоса овреме, че Ердоган май няма да ни пази заради глупостите на Рашко трезвия

104

Анонимен

преди 2 години

Путин и руската мафия в Кремле никога ,ама никога няма няма да посмеят да ударят Запада с ракети и то ядрени!Гарант за това са милиардите вложени в имоти в САЩ и Европа от руснаците,все едно да бомбят себе си!Всеки руснак ,а най-вече политиците им,мечтае за къща на Лазурния бряг,Маями бийч,Калифорния, и навсякъде където има западна Цивилизация!И не само мечтаят десетки милиарди са вложени от руснаците в омразният Запад!Това е истината ,другаре русофили.

103

Киро

преди 2 години

Дребния московски психопат пак в ролята на крадеца, който вика "дръжте крадеца", малко цирк за алкохолизираното население, че да забрави мизерията за ден.

102

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Белорусия Лукашенко каза, че Крим де-факто и де-юре е руски.

101

Анонимен

преди 2 години

В САЩ има 51 държави, които не смеят да искат независимост.

100

Анонимен

преди 2 години

Вие? Какво ще правите пленените руснаци??? Вие в Карлуково няма да ги правите нищо, защото ще си носите специалните ризи, за такива като вас. Твоя съсед в съседната стая, който твърди, че е Наполеон, може да ти разкаже за пленените руснаци. Внимателно извикай санитарите да ти дадат хапче, да ти изключат компютъра и да ти обяснят, че не си Вие а просто ти.