179

Хм

преди 2 години

Една ядрена война би разрешила доста от наболелите проблеми на Земята-затопляне, замърсяване, пренаселеност и прочее. Видя се от Чернобил, че Природата бързо си връща кондицията щом човекът го няма. В Чернобилските гори кипи див живот, като в прединдустриалната епоха, че и повече.

178

До 203

преди 2 години

Българите като теб сте изт*рсаци на бившите другари, а държавата днес представлява един посткомунистически к****. Други държави от Източна Европа успяха да направят своя преход, България не може да се откъсне от червената п*плач! А тъй обичаната от теб Русия е могла още в началото на 19 век да формира българско княжество, но е оставяла само разорения по българските земи след многобройните си руско-турски войни. България винаги е била разглеждана като губерния от Русия, дори и днес.

177

До ДОЛУ РУСИЯ

преди 2 години

ГЕЙТАЦИИИИ , СЛОЖЕТЕ БЕ .СЛОЖЕТЕ И ПОСЛЕ ЩЕ РЕВЕТЕ.ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ .ТЯ ПАК ЩЕ НИ ОСВОБОДИ.

176

ДОЛУ РУСИЯ

преди 2 години

ИСКАМ РУСИЯ ДА ВЪРНЕ ЗЛАТОТО ВЗЕТО ОТ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ "ОСВОБОЖДЕНИЕТО" И

175

ДОЛУ РУСИЯ

преди 2 години

ТАВАРИЩ ПУТИН : УКРАИНА НЕ Е ТВОЯ ТЕРИТОРИЯ. ЩЕ СЛОЖИМ РАКЕТИ

174

UL

преди 2 години

Тук имам чувството, че има само червени ***. Агресията на Русия е крайна и недопустима. Утре и Турция ще се надъха и ще си андексира Родопите, защото там преобладава турскоезичко население (примерно). Тогава каква песен ще пеете или сте същите родоотсъпници като дедите си.

173

taschunka witko

преди 2 години

Хотят ли русские войныСпросите Вы у тишины...

172

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

РУСИЯ ТРЯБВА ДА УМРЕ! ХРОНОЛОГИЯ НА ЕДНА 100 ГОДИШНА ВОЙНА.....В. Дъреваafera.bg/%d1%80%d1%83%d1%81%d0%b8%d1%8f-%d1%82%d1%80%d1%8f%d0%b1%d0%b2%d0%b0-%d0%b4%d0%b0-%d1%83%d0%bc%d1%80%d0%b5-%d1%85%d1%80%d0%be%d0%bd%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b3%d0%b8%d1%8f-%d0%bd%d0%b0-%d0%b5%d0%b4%d0%bd.htmlРусия е агресор!, Русия застрашава световния мир!, Русия настъпва!, Русия е абсолютното зло!, пищи цивилизованият Запад. Който за последните 50 години извърши над 170 преврата, интервенции, бомбардировки и политически убийства срещу над 180 суверенни държави и погуби между 17 и 20 млн. души,

171

Ivailo

преди 2 години

Тъпациииии, почне ли война , това е краят на всички ни.НАТО , мишоци , руснаци, нищо не спасява тъпите българци. Ама то и Ковида си върши работата .

170

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Но да се видите руснаци какви лаuna uзс.рахт.е.Защото още преди десети ноември именно вие и никой друг допуснахте разширението на НАТО. Вие ни пробутахте на американските убийци. Вие допуснахте английски селяnдурu да се гаврят в Българското Министерство на Отбраната с военните ни документи(лично видях как играят на футбол с намачкани военни документи). А Путин направи най-гнусноте,което можеше да стори- въоръжи до зъби Турция. Вие ни погребахте живи,руснаци! Погребахте и Българи и Сърби!

169

babaqga

преди 2 години

Да се започват, че и без това три езикови групи са история.

168

Анонимен

преди 2 години

НАТО няма никакви шансове срещу Русия. Ако искат нека се пробват, Руснаците не започва войните, те ги завършват.Всеки който се е бил с Русия е бил победен и територията му е била значително редуцирана. Монголци, хазари, татари, турци, поляци,шведи, японци,китайци, Австро-Унгария, Наполеон и Хитлер,във времето, все империи,все победени и вече не съществуващи.

167

Диана

преди 2 години

До Вася Бонго Бонго Не мисля точно така..И...Не ми се мисли по такива въпроси...Бог си знае работата!...Но...Насила Хубост Не Става!

166

Диана

преди 2 години

До Вася Бонго Бонго ОК, Бонго Бонго..Ако си мислиш, че подводниците стоят по пристанища - жестоко се лъжеш...Особено в 4:55 на 16.01.2022!...Същото се отнася и до спътниците...За всяка болка си има билка, а боя е в кръвта на руснака. Те се подготвят за този ден от 100 години - защо мислиш, че се наливат като *** по кръчмите?!..

165

Диана

преди 2 години

До Анонимен213 НАТО е решило да ги трепе щом е изпратило там свои войски! Въпросът е, че никой няма да спечели от една такава война, която няма да реши нищо..Освен евентуално оцелелите от Барбадос и наоколо да отидат на разходка един ден след много векове по тези места..Въпросът там не е военен, а политически въпреки, че са замесени военните...

164

Диана

преди 2 години

До Анонимен210 Аз пък обичам да казвам умраза, а не омраза - въпрос на мой диалект, значи..Така ми харесва, а на теб като не ти харесва, не ме чети!На мен пък ми омръзна от толкова просветени хора като теб, които не могат един съвет свестен да дадат на тъпите ни политици..Не че те ще послушат някой, особено такива *** съвети като твоите, предполагам,но поне ще покажеш някакво мозъчно движение, правописецо! БСП *** не ме интересуват - ходи си в тролската ви партия да се жалваш, значи

163

Анонимен

преди 2 години

До 207 Диана . . . . Умразата там ще съсипе Земята! . . . . . Не знам какво те квалифицира да даваш съвети, но като първо довърши си образованието и най вече българската граматика! Умразата се пише Омразата! Започва да става дразнещо като започват неграмотниците да дават съвети! И за по сигурно У-то и О-то са доста отдалечени едно от друго за да бъде тастатурна грешка!

162

Диана

преди 2 години

До Каква Още от 17в. някъде Украйна е била оформена като географско понятие и жителите й се наричали украинци..Няма смисъл да се формализираме! Украинците са били най-голямата част от доброволските войски на армията след руснаците в тази война...

161

Каква

преди 2 години

Украина, какви украинци в1878?

160

Диана

преди 2 години

До Анонимен203 В Руско-Турската Освободителна Война са се били за нас и много украински доброволци! Украинците също са наши кръвни братя и не трябва да забравяме това! Ако стане война там, ние нямаме право да заставаме на ничия страна, но трябва да се направи нещо за да се реши този конфликт между двете иначе толкова близки страни...Умразата там ще съсипе Земята! Да си чул някой наш политик да се е заинтересувал по въпроса?! "Политици"! Нямаме никакви политици и за това е виновна само БСП!