15

16,

преди 2 години

Само че...в Африка колко се тестват и колко са действително болни не е съвсем ясно. А населението е 2 пъти по-младо (средна възраст 27 години) от европейското. Отделно има чисто генетични фактори, които не знаем също как влияят. Така че колко са болни и как протича в Африка е без значение за Европа, Америка (и двете), Китай, Япония и т.н.

14

Анонимен

преди 2 години

Някои казват 3 пъти по-заразен, а други 5. Докато се изредят всички български учени да преувеличават с надеждата да всеят още повече страх в сърцата и умовете на хората, този вирус ще е станал към 500 пъти по-заразен и 50 пъти по-унищожителен. А министъра на здравеопазването в ЮАР каза, че минавал като лека настинка. Но ние знаем повече от тях какво става в собствената им страна. Важното е да се назове някаква държава и О! Ужас ! Омикрон. Колко фрапантно звучи... можеше да е Ламда, но не би...

13

До 123

преди 2 години

Бъркате интелигентността с инат, нежелание да видите истинския свят и проблемите му, и склонност към илюзии.

12

Анонимен

преди 2 години

УБИЙЦИ! ЛЪЖЦИ! ВИЕ КОИТО СТОИТЕ ЗАД ТОЗИ И ВСИЧКИ ИЗМАМЕ СПИН РАК ХИМИОТЕРАПИИ ДИАБЕТ ХИПЕРТОНИЯ ВИРУСИ ВАКСИНИ ОТРОВА ЗА ОРГАНИЗМА. ТЯЛОТО Е СЪВЪРШЕНО И ИМУННАТА СИСТЕМА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ВСЯКО ЕДНО СЪСТОЯНИЕ НЕ БОЛЕСТ! ЗАЩОТО БОЛЕСТИ НЯМА! СЪСТОЯНИЯ ИМА КОИТО СА КАРМА ЗА РЛОШИТЕ ДЕЙСТВИ ЯН АХОРАТА И НЕПРАВИЛНИ МИСЛИ ХРАНЕНЕ ЗАТОВА ИМУННИТЕ ИМ СИСТЕМИ СА СЛАБИ И СЕ РАЗБОЛЯВАТ! ЖИВЕТЕ В ЛЮБОВ В БОГ ЗА ДА СТЕ ЗДРАВИ! ПИЙТЕ ВОДА! КАЗВА ВЕЛИКИЯТ ДЪНОВ !

11

  порогноза

преди 2 години

целта на всеки вирус е да стане колкото се може по разпространим и колкото се можее по лек за приемника си, това му гарантира оцееляване в дългосрочен план, ако е много смъртоносен бързо ще се ограничи и ще изчезне, затова според мен този последен вариант ще направи коронавируса като поредниа коронавирус причиняваш леко неразлоложение за 5-6 дни на приемника си, това как реагират тъпите политици не е важно. ваксини срещи такива настинки са нещо добро нека даи ги има масово

10

Анонимен

преди 2 години

нали ви казах че на третия ден се появява симидчийкатамоите прогнози са точнибай шилекунчосимидчийкатакунчо е извинен защото беше болен

9

Плоскоземец

преди 2 години

Не съм чул мнението на Кунчо! А той сега жив ли е? За един приятел питам. Да не се крие от новия вариант още 100 дена, докато МЪДЕрна и Фазер измислят бустера?

8

123

преди 2 години

Интелигентни сме, след като въпреки всички лъжи и манипулации се оказва, че не могат да ни въздействат!

7

Е как нищо не знаете

преди 2 години

Онзи ден маг Витан ви каза всичко. Не пускайте Омикрона в България до Никулден, за да имаме спокойна Нова Година. После базовото репродуктивно число скача над 2 и идва Петата вълна. После заразени еди-колко си, умрели еди-колко си, претоварена здравна система и погребални бюра с подем в бизнеса... Само за локдаун няма прогноза, щото още не е сформирано новото правителство. Първо Алена да им направи хороскопи на министрите, тогава ще ви дадат по-точна информация за рестарта на пандемията.

6

Кунчев е

преди 2 години

екзитус леталис

5

Скатавкин

преди 2 години

Обзе ме О мимикрията

4

Анонимен

преди 2 години

Не се знае нищо. В юар болните били деца. В Европа главно ваксинирани, ходили на сафари. Така че не се знае.

3

Тато из Правец

преди 2 години

А Ангел КУНЧ какво каза ???

2

Анонимен

преди 2 години

Интелигентни мерки при неинтелигентен народ не вървят.

1

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев, *** се разбери с Маджаров. Уж и двамата сте доктори, ала говорите абсолютно противоположни неща. Между другото, повече вярвам на Маджаров.