127

?!?

преди 5 месеца

За истината: На една от снимките от първия удар на автобуса в мантинелата се вижда: Как първите 4 колчета са изкривени по посока на пътното платно, а останалите 5 са изкривени към джоба за отбивката. от тук става ясно Че е имало предходна катасрофа и част от мантинелата е липсвала. Сега въпросите 1. Ако беше цяла мантинелата би ли могла да спре автобуса още на острова 2 Скъсаната мантинела ли е причината да се откъсне и да се завре под рейса и така да го подпали? Вината е на Комитова, лично!

126

Анонимен

преди 5 месеца

Описали пожара очевидци спасили се,но спящи в началото когато е бил задимен салона и други се мъчили попаднали в дима в предната и средна част на салона на движещия се автобус да отварят колко могат прозорци можещи да се отворят,събудилите се от удар,от задната част на салона очевидци видяли задимения салон в предната и средна част в борба с дима за оцеляване на пътниците намиращи се там и миг след това в салона се разразил пожар с пълна сила,а едва те успели да излязат през избито задно стъкло.

125

Демократ

преди 5 месеца

Петър Младенов не беше ли министър председател президент от БКП. Той умря отдавна, но пише коментари също както и Стефан Стамболов. С такива покойни политици като тях, Бойко Борисов може да се сравнява. Не успя да надмине учителя си от Правец, който управлява партията си повече от 30 г. То не може и вълкът да е сит и агнетата да са цели. Овцете са от партията му Герб !

124

Отговор

преди 5 месеца

Много са жалки щатните на БСП! Една магистрала се строи, когато се отделят пари за нея! Борисов задели пари за Хемус,но минаха червените скакалци, Кирчо и Кокорчо, и парите изчезнаха! Сега бабата щяла да ни обяснява, па дали е отчуждено, дали имало разрешение...., и така годините отново си вървят! Да му мисли Северна България!

123

ля ля

преди 5 месеца

нямам думи - след толкова години след като е направена и няма акт16! същата работа и със купища сгради които седят и чакат да им се извади акт 16!!! що за иди0тщина!!!!

122

Николов, Русе

преди 5 месеца

Предателката Комитова на съд или да хваща автобуса за Скопие! Заради тази долна *** северна България остана без магистрала!

121

До 116

преди 5 месеца

Жоре мамин - макар да се ползва като синоним, Акт 16 всъщност е само основание за издаването на Разрешение за ползване.

120

Петър Младенов

преди 5 месеца

Отново нашите некадърни политици дават храна за скопските лешояди! Гаранция ще ни осъдят отново в Страсбург да плащаме милиони евро обезщетение на година на роднините на 45-те шиптара от извършвания нелегално международен превоз автобус! Умът ми не вдява кой измени напълно фокуса на разследването в тази посока! Това е абсолютно безобразие и предателства към отечеството! Да не би сръбската държава да е водила разследване как е построен каруцарския път от който паднаха и се издавиха децата в Лим?

119

БСП

преди 5 месеца

Ами, така е, просто няма кой да им реже лентичките на магистралите и на детските градини. Важното е, че Хемус беше започната през 1974 г. от приятеля на Бойко Борисов Тодор Живков !

118

Някой

преди 5 месеца

Ами то не може само да се назначават свои хора, а КПД да е под нулата! За Тая строителка има ли някои да се съмняват, че строителството на Хемус ще бъде умножено по три! Дрътите комунисти умеят да ни поставят пред свършен факт!

117

байчо

преди 5 месеца

Тази баба е министър от близо година! Защо не е издала акт 16, ако не е могла защо не е ограничила скоростта! Тази некадърница нанесе такива вреди, че години няма да могат да се поправят! Да не вземат сега да я оставят в редовното правителство...

116

1

преди 5 месеца

До Минавам,според слънцето, бившия ни вожд,Радев е виновен,затова.

115

Да бе,

преди 5 месеца

...имала "обратен" наклон? Някои пишат ,колкото да не заспят!

114

Анонимен

преди 5 месеца

Тя ако не го каже ще го кажат разследващите.

113

Георги

преди 5 месеца

Няма и как да има акт 16, защото вече отпадна този акт :). Сега се издава удостоверение за въвеждане в експлоатация

112

Минавам

преди 5 месеца

по тая магистрала много често. Проблемите са толкова много че незнам от къде да започна... На места настилката е на вълни, в района на Боснек наклоните са много големи, непрекъснато има ремонтни дейности, маркировката на много места е изтрита, лиспват камери за скорост и бугарете карат като безсмъртни, един завой преди Студена е с обратен вираж и те изхвърля към аварийното, има чакъл по платното от самосвалите понеже наблизо има кариера. Магистралата НЕ отговаря на никакви европейски изисквания.

111

Анонимен

преди 5 месеца

Новия булевард във Варна, Васил Левски - също няма Акт 16. Интересно ми е ако аз построя нещо незаконно и няма Акт 16, дали няма ме глобят и да ме накарат да съборя дори. Жалка история, жалко за хората и за тези които ще продължават да си отиват от незаконните ни далавери и сие ... Да живее корупцията, нали се налапаха - майната му на останалото ..

110

Анонимен

преди 5 месеца

МЪЛЧИ МАА, БЕЗРОДНА КОМОНИСТКЛО, ЩЕ НИ ОСЪДЯТ НА МИЛИОНИ! САМО И САМО ДА НАПРАВИМ НА ДРУГАР1ЕТО ББ МРЪСНО..

109

Анонимен

преди 5 месеца

защо няма акт 16, 7 месеца си на власт?

108

Анонимен

преди 5 месеца

Толупа е за раирани дрехи.Тези където са на черни и бели вертикални черти.Носат се в затворени комплекси.