7

Анонимен

преди 2 години

Тия какво се излагат с глоби нямат ли концлагери?

6

Анонимен

преди 2 години

И защо е задължително нещо, което вече се установи, че е безполезно? Даже и вредно. Това вече се знае, четете и гледайте дори учени учавствали в разработването на "ваксините". Медицината само за 30 години милион пъти си е преобръщала становищата. Погледнете диетите, примерно. А храната съпътства човечеството от самото му зараждане. Ние не знаем как да се храним правилно още, ама за ваксините и вирусите всичко знаем.

5

Анонимен

преди 2 години

Браво! Така и трябва да е!

4

Erick USB

преди 2 години

Ей писна ми от *** в тоя свят...тия дето се ваксинират и настояват и ние да се боцкаме....само да припомня какво казваха учените и лидерите на европа1 ваксинирайте се за да не боледувате2 ваксинираните само леко боледуват ама по леко и не влизат в болници3 ваксинираните може и да влизат в болници ама не мрът4 може да умират ама по малко!!Сега след три дози нов щам кохто обезмисля ваксините до сега.......тогава защо да се ваксинираме?????*** хора които не мислят

3

Анонимен

преди 2 години

На византиец бръкнеш ли му в джоба побеснява, сега ще им отеснея островите на ваксърите.

2

АЗ

преди 2 години

АЗ СЪМ НА 62. ПРЕБОЛЕДУВАХ И СЕ САМОИЗЛЕКУВАХ, ЗАЩОТО ИМА АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ И ЗНАМ КАК . ПОСМЪРТНО НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ. ДА МЕ ОБЕСЯТ !!!

1

До Хм

преди 2 години

Както и липсата на смисъл на преболедуването. Но едно е ясно: многото мутации идват от неваксинираните държави, където вирусът се вихри необезпокояван. Кофти за всички.