32

Анонимен

преди 2 години

Факт русия доста изостана в развитието си и това се вижда от орлово око но това не значи че не можеме да си търгуваме и да им помагаме като по развита европеиска държава колкото повече ги държим бедни толкова повече се узлобяват като цяло бялото човечество дърпа на зад за черното незнам защото нямам наблюдение но положението е критично.

31

премълчават

преди 2 години

До Анонимен 22 Омикрона трябваше да го пуснат април месец,а го пуснаха сега!Той е силно заразен и се кара леко!С него искат да спрат пандемията ползвайки го като ваксина!Ционистите изтърваха нещата и им се дръпна фъша!На пролет вирус няма да има!

30

Анонимен

преди 2 години

Путин ви побърква, а? Бърка ви в червата. Продължавайте да злобеете, да се пените и да лаете с пяна на устата срещу Русия и Путин - това само показва колко сте жалки и безпомощни.

29

Анонимен

преди 2 години

Да подчиняваш и подобряваш капитализма вече е безмислено - все едно да подобраваш примуса в епохата на електрическите печки. Капитализма си отиде, капитализма умря. Както докторите казват - в моргата. Капитализмът като идеология на запада и практически като негов синоним си отива от сцената заедно със самия запад. Ръстът на потреблението и на пазарите, на които той се основава вече е невъзможен.

28

Анонимен

преди 2 години

В цялата съвременна история, в случай на неразрешима криза западът винаги избираше война. САЩ продължава да насъсква и готви за война жалките си васали от източна Европа, надявайки се да си стои спокойно зад Океана. При евентуална война от западна Европа ще остане само лунен пейзаж, ще бъдат изпозлвано термоядрени оръжия след което няма да остане и помен от западна Европа.

27

Анонимен

преди 2 години

САЩ загубиха икономическата конкуренция с Китай. САЩ загубиха военното превъзходство пред Русия. Някак си много бързо и неочаквано стана всичко.

26

Анонимен

преди 2 години

Проблемът е изчерпването на ресурсите, които преди бяха лесно достъпни - ресурси в изобилие има само Русия, и вече не са достъпни. А също така и моралната и интелектувалната деградация на населението на Запад. Западът все още държи някои ключови производствени технологии, но без ресурси те са безполезни и скоро ще ги загуби.

25

ЩИГЛЕЦ

преди 2 години

Путин признай си бе пич! Кажи че ти си разработил вируса SARS-CoV-2 в руска лаборатория заедно с Novichok (Новичок)!Ше ти олекне, да знайш!

24

Анонимен

преди 2 години

Русия има всичко - и енергии, и ресурси, и технологии, и човешки потенциал. Русия ще бъде центърът на световната цивилизация. В страните от бившия ЕС ще се установят тотални диктатури които ще задушават всяко инакомислие, просто защото там без енергии и без ресурси ще се живее много лошо и ще бъде страшно. Тогава дори и 99% от пeдepacтитe в Европа ще си спомнят, че те въобще никога не са искали да бъдат ***.

23

Анонимен

преди 2 години

Средна класа ще се развива само в Русия, после Китай, а след десетилетия и в САЩ. На запад няма да има средна класа, всички ще бъдат бедни. А в България ще бъде както в Сомалия, хората ще се радват ако има какво да ядат.

22

Щирлиц

преди 2 години

Е,все пак и руските ваксини трябва да се продават.

21

Анонимен

преди 2 години

Путин ги пуска вирусите.

20

Анонимен

преди 2 години

На запад карат електрически автомобили. Дизелите са лош имидж за собственика .

19

Добрата стратегия

преди 2 години

Русия похарчи значителни пари за военни технологии и сега е световен лидер във военните технологии. При това с 12 пъти по малко пари от САЩ постигна безспорно военно превъзходство. Сега спокойно може да разполага с фантастичните си ресурси, без да се безпокои за сигурността си, 100% защитена. А западът да се дави и да затъва в кризите и да си търси ресурси на Марс или на Луната.

18

Анонимен

преди 2 години

Или знаят още нещо и го премълчават, или ни лъжат яко!

17

7 кризи за запада

преди 2 години

Политическа. Пандемийна. Миграционна. Енергийна. Логистична. Дългова. Продоволствена.

16

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Абе тоя не мога да разбера дали е клонинг или е рептил?!? Със сигурност не е Путин от 99та...

15

Анонимен

преди 2 години

Газпром обяви нетна печалба от 21$ милиарда за първите 9 месеца на 2021 - абсолютен рекорд за компанията. Инвестициите в Северен поток 2 са изплатени още преди газопроводът да бъде пуснат в експлоатация. Сега може спокойно да го закрие. Дори се обмисля да бъде консервиран и обявен за Паметник на гениалната зелена европейска енергийна политика.

14

Анонимен

преди 2 години

Продажбите на автобомили в Европа за октомври са спаднали с 29% в сравнение със същия месец миналата година, по данни на европейскта автомобилна организация. А както знаем, автомобила е иконата на средната класа на запад.

13

Анонимен

преди 2 години

Ахам, всички са се смахнали. Омикрон не застрашава нищо освен ако не е и смъртоносен. Това, че е заразен нищо не застрашава. Все едно да кажем, че сополите застрашават световната икономика. За сега няма сведения омикрон да е смъртоносен, а точно обратното. Ако не е опасен, това е добра новина, а не както те го представят.