71

Анонимен

преди 5 месеца

Следва първото куче министър а Швеция.

70

Силвия

преди 5 месеца

Аз не съм чула хората по света да бягат да живеят в България, но за Швеция след един мач на Дунав, остана 80% от агитката там.

69

Анонимен

преди 5 месеца

Какво от това да не е нещо повече от нормалните?

68

до 76

преди 5 месеца

Е да де и едно от качествата на министъра е -извратен :)

67

бил във Швеция

преди 5 месеца

До: номер 70 Има една поговорка: Внимавай какво си пожелаваш! Няма да можеш да им насмогнеш на пиенето на шведките! Две три шведки значи по две три бутилки водка на ден!

66

Анонимен

преди 5 месеца

Хората на такива поиции трябва да се оценяат по качествата си, а не по сексуалната си ориентация. Джендърите искат да ни кажат, че и ние трябва да имаме такъв министър, ама като стане дума за изравняване на заплатите и дума да не става.

65

Анонимен

преди 5 месеца

След тази новина брадатите и надарени емигранти от Африка и Близкия Изток ще си счупят краката да дойдат в Швеция .Това като вица -Абе знаеш ли ,че Пешо от осмия етаж е хо-мо-сек-суалист ? -и другия отговаря. -Аз от 15 години го е......а и през цялото време мислех ,че е електротехник. Това са те евроатлантическите ценности.

64

4040

преди 5 месеца

Това повод за хвалба ли е?!?!? Още откачени ще ръководят и ще ни убеждават че са прави. Какъвто искаш бъде дупет0 ти да те знае , нас не ни интересува!

63

Gregory House, MD

преди 5 месеца

До: номер 48 (Леша) Не е вярно, това са две различни понятия. Трансвестит е мъж който се облича в женски дрехи. Транссексуален е мъж, който си е направил хирургическа операция за смяна на пола и приема женски хормони, с което анатомично се е преобразувал в жена.Различно е.

62

до 67

преди 5 месеца

''Пич'' всички знаем, че такива неща има от край време и наясякъде ...идеята е да НЕ се толерират,поощряват, натрапват и тн. !!!! Кое не разбра...

61

Анонимен

преди 5 месеца

Останахме с убеждението че има много жени без истински мъж. Искам 2-3 шведки. Тамън ще си паснат с жената

60

перко

преди 5 месеца

И У НАС, И У НАС. НАЛИ ТОВА ИСКАХТЕ!!!

59

до Гейорги

преди 5 месеца

Да много ''добре живеят'' самоубийствата там са като при нас хремата, алкохолизъм, дрога, кръвосмешение :) Депресии...почети малко и ще видиш....но викаш по-добре са...чул си от некой сигурно а? Хаххаха

58

българин

преди 5 месеца

До: номер 59 Ти какво искаше да кажеш за Германия че не разбрах?Че във всички държавни и партийни структури на Третия Райх е имало хомосексуални, без изключение!И във Вермахта, и в SS, навсякъде е било бъкано от гейове.Ако не сте виждали, аз съм виждал снимки на войници от Вермахта облечени в женски дрехи да играят танци от рода на Кан Кан и прочие.Лицемерието винаги е съществувало - от една страна официалната пропаганда забранява нещо, от друга го практикува.

57

Георги

преди 5 месеца

Важното е какво може и как се справя, другото е за плебса да коментира. В крайна сметка, живеят много по-добре от нас в Швеция.

56

до 63

преди 5 месеца

Говори за себе си, ама май и след смяна си остана люзир?

55

Анонимен

преди 5 месеца

57 Не съм тесногръд, патенце. И аз имам ци.ци, даже по големи от твойте. Ама съм си ги направил във фитнеса

54

Анонимен

преди 5 месеца

Сменила си е пола доброволно, а на вас Бойко ви го смени насила защото сте глупави.

53

Калеко Алеко

преди 5 месеца

При Радев е така. Друго си е истински мъжкар като господин Борисов.

52

Иванов

преди 5 месеца

Много е важно всеки божи ден поръчковите *** да пишат за някакви извратеняци, облечени като европейски ценности. То от Норвегия, то от Швеция, то незнам си откъде. Спрете се Бе из.ро.ди!