9

dakotabg

преди 2 години

Г.Мараджиев е кмет на Стамболийски!Координатор на ГЕРБ за Пловдивска област!

8

Nqma Bg kalviatura

преди 2 години

Do Nomer 4 - Prav e choveka. Sulio i Pulio deto se kazva. Murzeli qko uchili i nedouchili.

7

Анонимен

преди 2 години

Па то там детската градина я ремонтираха по европроект за 1 200 000 лева и тогава от персонала твърдяха, че ремонта е много качествен, но явно вЕтъра мисли друго.

6

Анонимен

преди 2 години

До номер 4: Старото си е качествено и сгради и коли, едно време здрави неща се правеха. То и голяма част са битумни, при разлепване може да замине и изолацията отдолу. Кой да най-здравите? С керемиди ли или с метални керемиди или тези къде са плоски?

5

Асан

преди 2 години

Вятъра отнесъл ламарината сигурно .... целия покрив нема как :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Какъв е този покрив дето един вятър го е вдигнал и отнесъл. 30 ГОДИНИ СЪМ ПРАВИЛ ПОКРИВИ. КАКВИ ЛИ НЕ БУРИ СА ПРЕЖИВЯЛИ НО ДО ДЕН ДНЕШЕН НИТО ЕДИН НЕЕ ОТНЕСЕН. Сигурно ги правят по еврогей.ски тертип. Ако бяха го направили по старата технология едвали щеше вятъра да го отнесе. Едва ли младите строители са запознати със старата технология. Няма къде да я научат. Строителните техникуми са унищожени. Сега строителите са хванати от улицата аматьори. С такива строителство не се прави.

3

Видими Резилтати

преди 2 години

важното е Милионите прибрани в Частен Джоб от Обществената Поръчка!

2

Ъъъъаааааа

преди 2 години

Къде точно е това Ново село, че знам за едно в Старозагорско, едно в Сливенско и още 2-3, дето не мога да се сетя из кои области съм виждала по табелите.

1

Ооо

преди 2 години

На ново село - нов покрив - да му отива на името!