52

Анонимен

преди 5 месеца

ИНФОРМАЦИЯТА ВИ Е ЗАКЪСНЯЛА. "КАМЪНИТЕ"-ТАЙНИЦИ СЪЩЕСТВУВАТ ОТ 60-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯТ ВЕК.

51

Джемс Бонд 007

преди 5 месеца

Студената война не си отишла - всичко е същото само времето, технологиите и философията малко са се променили :)))))))))

50

Лаврентий Берия

преди 5 месеца

Спокой такива скали България няма нужда те нашите агенти от ДАНС срещу една елитна про*титука говореща на руски и малко пари си казват всичките тайни :))))))))))

49

Винкело

преди 5 месеца

Кое ли детенце сега реве за радиоуправляема та си играчка докато тия *** се изживяват като създатели на супер шпионска техника!***.

48

АМАН ОТ PR

преди 5 месеца

АЛО Лично МИшустин демонстрира нагло престъпни дигитално холограмни анти змени,анти руски оръжия маскирани като СМАРТФОНИ..ВНОСНИПодставения на власт дигитализатор - Цифровизатор внася нагло престъпна цифрово дигитално холограмна техника ,която вече е увредила големи региони на Русия .Вижте сателитни филми на НАСА.Уврежданията там са около 80 % по СЛаБИ от уврежданията в САЩ.//ТАм наркоманите на власт увреждат тежко с ГОЛЕМИ нагло вредни рекламни екрани вкл части от ОКЕАНИТЕ..

47

Боби

преди 5 месеца

Всички експерти и спецове тук не разбраха единственото важно нещо от тази новина. Русия разработва пълен спектър датчици за бойното поле - тоест руската армия е вече в "интернет" века. Там за сега са само САЩ и Китай - останалите вкл хорицата от НАТО са ползватели на някоя от трите действащи системи. Защо ползватели - Защото основно САЩ ако каже и натисне копчето всичките умни оръжия така да се каже силно углопяват :-)

46

Анонимен

преди 5 месеца

Ha изток - ходещи камъни, на запад - брадясали женоря...

45

Пентагонец

преди 5 месеца

За да гледате видеото за "Паравоз Кузя" не забравяйте да напишете , а също така и след youtube,

44

Анонимен

преди 5 месеца

Докато не видях камъка се зачудих каква е тая скала и какво точно отчита, пък то какво.. Камък! Хахаха..

43

Гражданин

преди 5 месеца

Тия ги гони параноята - никой не ги заплашва,а те всеки месец дрънкат нови и нови оръжия и именно те са явна заплаха за останалия свят ! Да сте чули някоя държава от Запада така да изпитва нови и нови оръжия ?! Излиза,че те могат да си правят учения,а останалия свят трябва само да им се радва и да реъкопляска ?!

42

Анонимен

преди 5 месеца

Таралеж без бодли,поне да бяха му поставили антени за бодли и перископите щяха да прикрият,за какво им е нужна скала щом всеки би се усъмнил в движещ се такъв,като го засече и за туй трябва да губи време,като се залага неподвижно скалата,а таралежа може да се движи и да поспира без да го подозират,че се върти на едно място,като че ли търси направление на къде да тръгне,което е нормално за един таралеж щом нещо шумне веднага се спира,снишава се,чуди се на къде да се извърти в посока,как да тръгне

41

Пентагонец

преди 5 месеца

До До Criticus magnus - В Пентагона можеш да чуеш само ефирен смях и съзреш интелигентно подсмихване относно новите зиг-заг ракети и прочее съветско-руски нано-технологии от 80-те години на миналия век.

40

Анонимен

преди 5 месеца

А в Русия български чушки ли пекат в БГ чушкопека от '85 г., вместо еквадорски?

39

Анонимен

преди 5 месеца

"Друго си е чушкопек от85та с Еквадорски чушки." --------------------------- Що еквадорски? Ние си печем български, предпочитаме ги.

38

Кико

преди 5 месеца

Нещо полезно за хората да направят, а то, танкове за Берлин сънуват!

37

До Criticus magnus

преди 5 месеца

Excrementum Magnus, технологиите им са такива, че карат генералите в Пентагона да правят опити да сдържат неврогенната diarrhea! Особено като чуя за Посейдон, Циркон, Искандер, Авангард, Кинжал и Калибр. А и за новите самолети, които идват, подводниците! Но се изпускат, като чуят за новите средства за РЕБ!

36

Анонимен

преди 5 месеца

До CriticusMagnus. Твоето технологично ниво какво е ?

35

CriticusMagnus

преди 5 месеца

Т.е. нивото на технологиите им е горе-долу като на децата 4-5 клас...

34

Анонимен

преди 5 месеца

На Запад от такива ,,шпионски скали,, се правят играчки за децата!

33

забелязвате ли

преди 5 месеца

че Русия все се фука с оръжие.... което е морално и технически изостанало и копирано от Запад..Ако беше нещо ново би трябвало да е секретно и военна тайна..ха ха ха