42

Джемс Бонд 007

преди 2 години

Студената война не си отишла - всичко е същото само времето, технологиите и философията малко са се променили :)))))))))

41

Лаврентий Берия

преди 2 години

Спокой такива скали България няма нужда те нашите агенти от ДАНС срещу една елитна про*титука говореща на руски и малко пари си казват всичките тайни :))))))))))

40

Винкело

преди 2 години

Кое ли детенце сега реве за радиоуправляема та си играчка докато тия *** се изживяват като създатели на супер шпионска техника!***.

39

АМАН ОТ PR

преди 2 години

АЛО Лично МИшустин демонстрира нагло престъпни дигитално холограмни анти змени,анти руски оръжия маскирани като СМАРТФОНИ..ВНОСНИПодставения на власт дигитализатор - Цифровизатор внася нагло престъпна цифрово дигитално холограмна техника ,която вече е увредила големи региони на Русия .Вижте сателитни филми на НАСА.Уврежданията там са около 80 % по СЛаБИ от уврежданията в САЩ.//ТАм наркоманите на власт увреждат тежко с ГОЛЕМИ нагло вредни рекламни екрани вкл части от ОКЕАНИТЕ..

38

Пентагонец

преди 2 години

За да гледате видеото за "Паравоз Кузя" не забравяйте да напишете , а също така и след youtube,

37

Гражданин

преди 2 години

Тия ги гони параноята - никой не ги заплашва,а те всеки месец дрънкат нови и нови оръжия и именно те са явна заплаха за останалия свят ! Да сте чули някоя държава от Запада така да изпитва нови и нови оръжия ?! Излиза,че те могат да си правят учения,а останалия свят трябва само да им се радва и да реъкопляска ?!

36

Анонимен

преди 2 години

Таралеж без бодли,поне да бяха му поставили антени за бодли и перископите щяха да прикрият,за какво им е нужна скала щом всеки би се усъмнил в движещ се такъв,като го засече и за туй трябва да губи време,като се залага неподвижно скалата,а таралежа може да се движи и да поспира без да го подозират,че се върти на едно място,като че ли търси направление на къде да тръгне,което е нормално за един таралеж щом нещо шумне веднага се спира,снишава се,чуди се на къде да се извърти в посока,как да тръгне

35

Пентагонец

преди 2 години

До До Criticus magnus - В Пентагона можеш да чуеш само ефирен смях и съзреш интелигентно подсмихване относно новите зиг-заг ракети и прочее съветско-руски нано-технологии от 80-те години на миналия век.

34

Анонимен

преди 2 години

А в Русия български чушки ли пекат в БГ чушкопека от '85 г., вместо еквадорски?

33

Анонимен

преди 2 години

"Друго си е чушкопек от85та с Еквадорски чушки." --------------------------- Що еквадорски? Ние си печем български, предпочитаме ги.

32

Кико

преди 2 години

Нещо полезно за хората да направят, а то, танкове за Берлин сънуват!

31

До Criticus magnus

преди 2 години

Excrementum Magnus, технологиите им са такива, че карат генералите в Пентагона да правят опити да сдържат неврогенната diarrhea! Особено като чуя за Посейдон, Циркон, Искандер, Авангард, Кинжал и Калибр. А и за новите самолети, които идват, подводниците! Но се изпускат, като чуят за новите средства за РЕБ!

30

CriticusMagnus

преди 2 години

Т.е. нивото на технологиите им е горе-долу като на децата 4-5 клас...

29

Анонимен

преди 2 години

На Запад от такива ,,шпионски скали,, се правят играчки за децата!

28

забелязвате ли

преди 2 години

че Русия все се фука с оръжие.... което е морално и технически изостанало и копирано от Запад..Ако беше нещо ново би трябвало да е секретно и военна тайна..ха ха ха

27

Анонимен

преди 2 години

До 42, лесно. Мога например да ти кажа че си много смешен като плющиш чикиии.

26

Жоро Павето

преди 2 години

Клонираха ме!

25

Анонимен

преди 2 години

От всичкото смислено, не разбрах какво точно шпионира Ми6 по улиците на Москва - далие почистен снега или дали в късна доба някой пиянка не пикае върху "камъка". Слез, Боже, прибери си вересиите!

24

Анонимен

преди 2 години

Тия са заклили от 1980 насам. Нормалните хора следят през телефона, телевизора и т.н. а Руската *** още не произвела първи си тостер. Но пък имат шпионски скали сделани с китайски камери, китайски кабели, китайски батерии и американски софтуер. Последния да затвори вратата.

23

Анонимен

преди 2 години

краварите ще умрат. от смях